Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Bedste Hepa mest støjsvage luftrenser formål til håndtering af industrialisering og byforurening

Bedste Hepa mest støjsvage luftrenser formål til håndtering af industrialisering og byforurening

Visninger:0     Forfatter:Kina luftrenser producent     Publiceringstid: 2021-10-11      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Bedste Hepa mest støjsvage luftrenser formål til håndtering af industrialisering og byforurening

Bedste Hepa mest støjsvage luftrenser formål til håndtering af industrialisering og byforurening

Luftforurening kan ikke længere ignoreres, især på grund af de mange negative virkninger, den har over hele verden.I hjemmet er der så mange toksiner til stede, og der er gasser og giftige kemikalier, der kan komme som følge af forhold, materialer og genstande rundt om i hjemmet.Placeringen kan i høj grad påvirke niveauet og typen af ​​luftforurening til rådighed inden for et givet rum.


I stor trafik og byområder kan snog og biludstødning forringe kvaliteten af ​​indeluften, hvilket kan føre til mange luftvejssygdomme.Koncentrationen af ​​forskellige typer forurenende stoffer kan også variere meget.Den mest udbredte type farer er forbrændingspartikler og ozon på jorden.

Olansi Kina luftrenser fabrik (3)

Almindelige forurenende stoffer

I bymiljøer er nogle forurenende stoffer mere almindelige end andre.Nogle af de forurenende stoffer i sådanne områder omfatter bly, kulilte, svovldioxid og nitrogenoxider.


Byforurenende stoffer fra industrielle operationer og forbrændingsmotorer øger tilfælde af abnormiteter under normal udvikling.Tilfælde af respiratoriske problemer er også meget høje i sådanne tilfælde.Det er klart, at når man bor i områder med høj trafik, er der en chance for, at sundheden påvirkes negativt.Dette sker for mennesker i alle aldre og især ældre og børn.


Sundhedseffekter, som mennesker kunne få

Nogle almindelige mulige sundhedsmæssige virkninger kan opstå som følge af luftforurening.De omfatter en højere risiko for hjertesygdomme, nedsat lungestørrelse, lungefunktion, især hos børn, lav fødselsrate og fødsler før fødsel og for tidlige dødsfald på grund af kredsløbssygdomme.


Mange andre spørgsmål kan opstå, hvilket viser, hvor vigtigt det er at opretholde renheden af ​​indeluften i virkeligheden.


Hvem er mest sårbar?

Olansi luftrensereer designet til at beskytte sundhed og liv.Babyer og børn er meget sårbare i forhold til forurenende stoffer.De er sårbare over for indendørs og udendørs forurenende stoffer.


Børn og spædbørn har en større celledeling, og deres immunsystem er ikke veludviklet.Det betyder, at enhver celleskade forårsaget af forurening ikke kan forebygges eller repareres tilstrækkeligt.Dette er årsagen til unormal udvikling.


Immunsystemet, åndedrætsorganerne og neurologiske systemer udvikler sig stadig hos små børn og babyer.Det betyder, at de er modtagelige for skader, der kan være livslang på grund af indånding af forurenet luft.


Børn har en højere respirationshastighed og en lille kropsmasse.Dette gør toksinindånding til en alvorlig ting med alvorlige konsekvenser.

Olansi luftrenser leverandører (17)

For at sikre børns liv og alle andre i en husstand er det nødvendigt at finde den bedste HEPA -luftrenser eller UVC -luftrenser.Dette bør hentes fra nogle af de største markedsaktører som Olansi.Dette firma har eksisteret i lang tid, og de tilbudte produkter er pålidelige og holdbare.

Luftrenserfabrikken følger nogle strenge regler og har det bedste udstyr og knowhow til at skabe de bedste luftrensere.Hvis man har spædbørn eller børn i hjemmet, er det vigtigt at fjerne kilden, så forurenende stoffer fjernes ved tilstrækkelig rensning. For mere om bedste Hepa mest støjsvageluftrenserformål til håndtering af industrialisering og byforurening, kan du besøgeOlansi Kina https://www.olansichina.com/air-purification.htmlfor mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik