Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Brug af Olansi China HEPA luftrensere på den rigtige måde

Brug af Olansi China HEPA luftrensere på den rigtige måde

Visninger:2     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-07-07      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Brug af Olansi China HEPA luftrensere på den rigtige måde

Brug af Olansi China HEPA luftrensere på den rigtige måde

Luftkvaliteten er kritisk i dag end nogensinde før på grund af luftbårne sygdomme, der står over for verden, herunder coronavirus. De fleste regeringer fortaler for effektiv og grundig håndvask efter kontakt med overflader, iført masker, sanitering og undgå overfyldte rum.


Når det er i et lukket rum, anbefales det, at luften holdes flydende frit for at undgå krydskontaminering. I tilfælde hvor man ikke er i stand til at ventilere værelser, kan det være klogt at installereChina Air Purifiers.at forbedre luftkvaliteten inden for et værelse.

Kina Olansi Air Purifier Producent (65)

Olansi luftrensere bør placeres inden for værelser med mest trafik. Det er her, hvor de fleste forureningssager er bundet til at være. De bør også placeres i rum, hvor folk bruger det meste af deres tid, som de levende områder og soveværelser. Forbedring af luftkvaliteten hjælper med at reducere chancerne for infektion og forbedrer sundheden, da mange andre forurenende stoffer elimineres.


Friske klimaanlæg er blevet brugt i lang tid, men luftrensere har en tendens til at bringe en ny revolution, der er praktisk og nem at bruge. Det er vigtigt at forstå, hvordan en luftrenser kan bruges korrekt til at forbedre luftkvaliteten og beskytte livet på den bedst mulige måde.


På markedet i dag er de fleste kinesiske luftrensere filterrensning dem. Princippet bag maskinerne er at blæse luft ind i maskinen og derefter sætte det gennem et luftfilter og frigive det. De fleste gange har HEPA-luftrensere filteråbninger, der er mindre end diameteren af ​​mikrobiel. Dette er det, der letter absorption. Dette er det, der gør HEPA-filtre af høj kvalitet så populære, fordi de har tendens til at have en højere filtreringskapacitet. De har også en tendens til at have en højere vindmotstand.


Der er forskellige typer afHEPA Air Purifiers., med hovedforskellen er kvaliteten af ​​luftfiltre. Der er nogle karakterer af filtre, der er blevet verificeret til at håndtere vira, såsom H1N1, hvilket er næsten det samme som coronavirusen. Det betyder, at der er en høj chance for Home Purifier, der beskæftiger sig med den nye virus.


Der er også PM2.5 rensemidler, der tackler PM2.5 forurenende stoffer. Uanset hvilken luftrenser der vælges, hjælper det med at sikre, at den er placeret i den bedste position. Hvor det er muligt, burde maskinen være midt i rummet. Det er ikke klogt at have rensning mod vægge og andre genstande. Dette letter glat luftstrøm ind i og ud af maskinen.


Undgå genstande med vand eller befugtere. Dette eliminerer chancerne for luft, der kommer ind i luftrenseren. Damp kan forårsage skade på den negative ion-luftrenser, hvilket ikke er en god ting. Elektrisk stød kunne også ske.


Under normale operationer i Home Air Purifier er det bedst at have det tilfældede rum. Korrekt ventilation tillader cirkulation af luft. Når vinduer og døre er åbne, er det ikke altid tilrådeligt at forlade rensningen, da rensningseffekten er formindsket på en sådan tid.

Kina Olansi Air Purifier Producent (27)

Når du ikke er i brug, skal du sørge for, at din UVC-luftrenser er frakoblet, især når der ikke er nogen plan for at bruge den i den nærmeste fremtid. Vælg høj kvalitetDesktop Air Purifiers.og hjemme-luftrensere fra Olansi.


Der er en række produkter til at lære mere om og vælge imellem. For mere om Olansi China HEPA luftrensere, kan du besøge Olansi Kina påhttps://www.olansifr.com.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik