Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » China Air Purifier. » Den slags farerne ved støv og hvordan Kina luftfiltrering luftrensere kan hjælpe

Den slags farerne ved støv og hvordan Kina luftfiltrering luftrensere kan hjælpe

Visninger:5     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2022-01-13      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Den slags farerne ved støv og hvordan Kina luftfiltrering luftrensere kan hjælpe

Den slags farerne ved støv og hvordan Kina luftfiltrering luftrensere kan hjælpe

Når man tænker på farlige forurenende stoffer, støv sjældent kommer øverst på listen. Manu mennesker antager, at de små støvpartikler er ikke skadeligt. Men ifølge videnskaben, kan støv forårsage en masse skade. Når partikler er luftbårne, kan de påvirke respiratoriske systemer i høj grad, de fleste især de menneskelige lunger. Når man er udsat for støv over længere perioder, er der bundet til at være nogle spørgsmål i forbindelse med respiration. Nogle forskere link støv til nogle typer af lungekræft.

Kina Olansi luftrenser Producent (52)

I de fleste tilfælde hjem støv er på jorden, og kan ses med vores øjne i de fleste tilfælde. Det er hovedsageligt snavs og sand. Når på jorden, kan støv ikke være så skadelig. Det er luftbårne partikler, der kan være farlige for menneskers sundhed.


Luftfiltrering og støv

Når der er støv i et hus, kan det være et alvorligt problem, fordi det omfatter andre end snavs og sand ting. Støv kunne være fra forskellige former for affald i hjemmet. Enhver med kæledyr bør vide, at døde hud fra dyrene også kunne bidrage til høje støv niveauer i hjemmet. Når nogen er ikke allergisk kan sådant støv ikke forårsage nogen reaktion. Men nogle mennesker har allergi, og de kunne reagere over for husstøvmider, selskabsdyr skæl og støv.HEPA luftrensereer nogle af de bedste muligheder, når det kommer til håndtering af støv-relaterede emner.


Størrelse af støv

Når på jorden, støv er sikkert og synligt. Men når den blæses ud i luften, bliver det mikroskopiske og kan ikke være synlige. Den mikroskopiske støv kan være farligt. Partiklerne kan komme til det menneskelige immunsystem og lungerne så godt. Når indåndes konstant, kan det forårsage lungeinfektioner. Det betyder, at selv om man ikke kan se støvet inde i et hjem, kunne det være fyldt med mikroskopisk støv. Homes kan ikke være virkelig fri for støv.


risikogrupper

Uanset alder, alle mennesker er i fare, når støvet indåndes konstant. Dette er, hvad så mange mennesker har problemer i forbindelse med støv. Men nogle mennesker er i større risiko end andre. Nogle mennesker får allergiske reaktioner, og støv kan påvirke dem til en stor udstrækning.


Babyer er på et meget højere risiko, og det gør ældre mennesker, især dem med svag immunitet eller svage lunger. Babyer har et udviklingsland immunsystemet, og det er derfor, støv reaktioner kan være særligt slemt. Deres små kroppe er stadig at lære at håndtere infektioner såsom bakterier og vira. Hvis de bliver udsat for sådanne forurenende stoffer som støv, er deres immunforsvar kompromitteret.

Kina Olansi Air Purifier Producent (71)

For at håndtere støv er en af ​​de vigtigste ting at rengøre hjemmet regelmæssigt. Det andet er at få noget forstærkning ved at købe den bedste Olansi Air Purifier til hjemmet. Olansi skaber nogle af de bedste UVC-luftrensere og HEPA-luftrensere. Når du arbejder med den rigtige luftrenserproducent, er der bundet til at være store fordele i slutningen af ​​dagen. Olansi har en funktionel luftrenserfabrik, der bruger den nyeste teknologi til at håndtere støv og andre forureningsproblemer.

For mere om de slags farer, der er stillet af støv og hvordanKina luftfiltrering luftrenserekan hjælpe, du kan besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/For mere info.Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik