Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Vandgenerator til desinfektionsmiddel » Olansi Mini Hjem Brug Natriumhypochlorit Desinfektionsmiddel Vandgenerator Elektrolyseret Vand Disinfektionsmaskine til rengøring Desinfektion

Olansi Mini Hjem Brug Natriumhypochlorit Desinfektionsmiddel Vandgenerator Elektrolyseret Vand Disinfektionsmaskine til rengøring Desinfektion

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-11-02      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Olansi Mini Hjem Brug Natriumhypochlorit Desinfektionsmiddel Vandgenerator Elektrolyseret Vand Disinfektionsmaskine til rengøring Desinfektion

Olansi Mini Hjem Brug Natriumhypochlorit Desinfektionsmiddel Vandgenerator Elektrolyseret Vand Disinfektionsmaskine til rengøring Desinfektion

Elektrolyseret vand har i de seneste årtier opnået popularitet og brede anvendelser inden for sundhedsvæsenet, fødevareindustrien og miljøsektoren. Med stigende sikkerheds- og hygiejneudfordringer på grund af COVID-19 udbrud, der har lagt en masse byrde på verdensøkonomier og sundhedssystemer, har elektrolyseret vand været til stor udnyttelse i kliniske marker, fødevareindustrien, i vores private hjem og kontorer til forebyggelse og kontrol af infektioner. Forskere har rapporteret, at elektrolyseret vand er effektivt til at deaktivere flere respiratoriske vira og vira, der er ansvarlige for mund- og klovesyge.


I betragtning af betydningen af ​​elektrolyseret vand og fremskridt i vandelektrolyseteknologi er flere virksomheder begyndt at producere bærbare eller Olansi-elektrolyserede vandmaskiner som Ecasol, Clortech, Avenova, Microcyn, EcoOne og Microsafe. En OLANSI elektrolyseret vand desinfektionsmaskine er en bærbar indretning, der frembringer elektrolyseret vand lokalt og on-demand ved at påføre elektricitet til en blanding af bordsalt (som det eneste kemiske additiv) og ledningsvand i enheden. Denne proces opdeler de kemiske elementer i saltopløsningen for at danne et mere effektivt desinfektionsmiddel end blegemiddel.

HTB1MV3MBDFVK1RJSSPOQ6ZFNPXA1.

Det fremstillede elektrolyserede vand er en opløsning, der indeholder hypochlorøs syre (HOCL), der er i stand til at dræbe bakterier, vira og svampe; og var blevet brugt betydeligt i krigen mod Coronavirus infektion. Det er meget effektivt til en pH mellem 6,5 og 7,5. Olansi-elektrolyseret vand desinfektionsmaskinen er kalibreret i overensstemmelse med producentens anvisninger for indretningen til at producere eller generere elektrolyseret vand (herunder chlor i en bestemt koncentration) ved en specifik pH (fra 6,5 ​​til 7,5). Et PH-overvågningssæt, der er kalibreret på et farvekort, er inkluderet i enheden.


Hvordan Olansi Electrolyzed Water desinfektionsmaskinen virker.

Olansi-elektrolyseret vand desinfektionsmaskine virker via en elektrokemisk proces kaldet elektrolyse. Elektrolyse er processen, hvorved et kemisk stof dekomponeres kemisk ved at passere en elektrisk strøm gennem en opløsning af stoffet indeholdende ioner. Denne proces forekommer i et elektrolytisk kammer bestående af negativ (katode) og positive elektroder (anode) separeret og nedsænket i en opløsning af det kemiske stof indeholdende negativt og positivt ladede ioner. Alt, hvad der kræves, er et bordsalt!

• Hæld tryk eller destilleret vand i den olansi elektrolyserede vand desinfektionsmiddel op til det mærke, der er angivet på maskinen

• Tilføj den ønskede mængde bordsalt angivet af fabrikanten i brugervejledningen

• Udskift låg og tilslut til en strømforsyning

• Tænd for maskinen og vent på en bestemt periode som angivet i brugervejledningen

• Bekræft, at pH-teststrimlen vender sig til lilla. Dette indikerer det elektrolyserede vand (hypochlorsyre) er klar til brug.


En OLANSI elektrolyseret vand desinfektionsmaskine er designet til fremstilling af surt elektrolyseret vand (via kontinuerlig elektrolyse) on-demand og lokalt ved anvendelse af en saltopløsning af bordsalt (anvendt til madlavning) og ledningsvand.


Den kemiske proces: Under fremgangsmåden med elektrolyse af saltopløsning undergår molekylerne af både bordsalt (NaCl) og ledningsvand (H20) kemiske ændringer og nedbrydes i hypochlorsyre (HOCL) og natriumhydroxid (NaOH). Elektrolyseprocessen består af to halvreaktioner, nemlig oxidations- og reduktionsreaktioner. Oxidationsreaktionen finder sted i anoden af ​​indretningens elektrolytiske kammer, medens reduktionsreaktion forekommer ved katoden af ​​det elektrolytiske kammer. Disse to halvreaktioner, der forekommer i det elektrolytiske kammer, adskilles af en membran.


En grundlæggende diagrammatisk fremstilling af elektrolyseproces, som forekommer i det elektrolytiske kammer af en OLANSI-elektrolyseret desinfektionsmiddel, er vist nedenfor:


Nøglefunktioner i en OLANSI elektrolyseret vand desinfektionsmiddel

Nogle af nøglefunktionerne i en OLANSI elektrolyseret vand desinfektionsmiddel er:

• Kontinuerlig elektrolyse

• Bruger en enkeltfaset strømforsyning

• Producerer elektrolyseret vand ved en pH på mellem 5,0 og 7,5

• Genererer et effektivt klorindhold på mindre end 120 ppm (dele pr. Million)

• Omkostningseffektiv i forhold til regelmæssigt køb af kemikalier som blegemiddel til rengøring og desinfektion

• Det producerede desinfektionsmiddel er HOCL) hypochlorsyre. Det er helt sikkert (hvis forbruges ved et uheld) og ikke-irriterende.

• Det er miljøvenligt, ikke-toksisk og sikkert

• Det er yderst effektivt i forhold til klorblegemiddel, da det dræber sporer af bakterier, vira og svampe og forhindrer dem i at vokse.


Anvendelser af elektrolyseret vand

Det elektrolyserede vand, der produceres af maskinen, har et stærkt desinfektions- og steriliseringspotentiale, hvilket gør det egnet til de forskellige anvendelser nedenfor:

• Hjemmet desinfektion og sanitet: Elektrolyseret vand anvendes til desinfektion af oksekød, chevron (gedekød), skærebræt, badeværelse gulve og så videre. Det bruges også som Hand Sanitizer. Det kan bruges til at desinficere luften i vores stue for at forbedre indendørs luftkvaliteten ved hjælp af Mists. Doser af elektrolyseret vand kan tilsættes til vandlagringstanke til desinfektion og sterilisering af drikkevandet.

• Desinficering af restauranter: På efterspørgsel genererer elektrolyseret vand ved hjælp af tryk eller destilleret vand, bordsalt og elektricitet. Brug det vask, desinficere og sanitere grøntsager, frugter, fisk, fjerkræ, kød og skaldyr. Sørg for at sanne alle overflader, der kommer i kontakt med mad.

• Husdyr: Vedligeholdelse af et sanitiseret miljø for husdyr skaber et sikkert miljø for dyr at leve. Dette kan opnås ved anvendelse af surt elektrolyseret vand til desinficering og styring af mikrobielle aktiviteter af bakterier, svampe og vira i husdyrmiljø.

• Supermarkeder: Desinficer alle overflader, der er i kontakt med mad i bageri, bordplader, leverancer og slagterier

• Tandklinikker: Elektrolyseret vand anvendes i tandklinikker til desinfektionsværktøjer og til oral rengøring.

• Sårpleje: Anvendes til desinfektion af sår og hjælper med at fremskynde helingen af ​​sår.

H1fd6ab 15541647508 9D3FB65B25994BBK

Konklusion.

Elektrolyseret vand er effektive desinfektionsmidler med forskellige signifikante applikationer. Derfor er behovet for overkommelige, sikre og miljøvenlige elektrolyserede vandgenererende indretninger som en Olansi-elektrolyseret vand desinfektionsmaskine. Dens fleksibilitet og overkommelighed gør det nyttigt i vores private hjem, kontorer, supermarkeder, bagerier, slagter osv. Til fremstilling af elektrolyseret vand lokalt og efterspørgsel. For mere om Olansi Mini-brugnatriumhypochlorit desinfektionsmiddel vandgenerator elektrolyseret vand desinfektionsmiddel maskineTil rengøring af desinfektion kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/disinfectant-water-generator.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik