Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Overvejelser at gøre, når du køber en luftrenser fra Kina Factory

Overvejelser at gøre, når du køber en luftrenser fra Kina Factory

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-05-24      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Overvejelser at gøre, når du køber en luftrenser fra Kina Factory

Overvejelser at gøre, når du køber en luftrenser fra Kina Factory

Luftrensereer blevet en nødvendighed i de fleste husstande, især for folk, der opretholder sund livsstil. Plukning af den rigtige luftrenser gør det muligt for et hjem at være fri for patogener, der potentielt kan skade sundhed.


Der er mange typer luftrensere, som man kan vælge imellem. Der er PM2.5 luftrensere, desktop luftrensere, UVC og negative ionrensere. Nogle rensemidler skal have filtre udskiftet efter en bestemt periode. Ændring af filtre kan udføres seks måneder eller et år, når de er plettet. Hvis luftfilteret bruger aktivt kul, skal det ændres efter hver tredje måned.

Kina Olansi Air Purifier Producent (80)

Mange enheder leveres normalt med en indikator, der viser præcis, hvornår de skal skifte ting eller rense dem, hvis de kan rengøres. Der er så mange filtre tilgængelige på markedet. Dem med kulstof, der bruges til at fjerne lugt, har tendens til at koste mere. Det er vigtigt at overveje certificeringerne også. Luftrensere arbejder normalt hele dagen og natten. Det betyder, at de skal være effektive, og man skal overveje, om de er energieffektive eller ej.


Nogle af de ting, der skal overvejes, når du får en Olansi Air Purifier, omfatter:

• Værelsesstørrelse: Det er vigtigt at overveje, om Home Air Purifier kan håndtere din rumstørrelse. Overvej bedømmelsen afnegativ ion luftrenser. Overvej at dimensionere modellen og overveje på hvilket tidspunkt rensemidlet skal bruges.

• Støj: En luftrenser bedømmes ikke af ydeevne. Man må overveje, hvor godt man kan leve med det. Fordi maskinerne skal bruges alle igennem, er det ideelt for dem at være så stille som muligt. Støjbedømningen skal være omkring 50. Dette er omkring den slags støj, et køleskab gør. De fleste producenter omfatter disse detaljer på emballagen eller deres hjemmesider. Det er fornuftigt at finde nogle af de bedste måder, hvorpå støj kan reduceres. Drej rensningen til den højeste indstilling, når man ikke er omkring og slår den ned, når du er tæt på, er en fantastisk måde at reducere støj på. Det kan også være tilrådeligt at få en HEPA Air Purifier beregnet til større værelser i et meget mindre rum. I dette tilfælde har filteret selv ved lave hastigheder tendens til at filtrere mere luft.

• Funktioner: Nogle funktioner gør en luftrensere en af ​​tilføjelserne til dit rum. En af de ting, der skal overvejes, er typen af ​​filter. Når filteret er vasket, betyder det, at man sparer mere tid. Når genanvendelige filtre bruges, filtrerer de store partikler, inden de kommer til primærfilteret. Dette synes at forlænge hovedfiltrets levetid, mens du sparer penge brugt på at købe filtre.

Kina Olansi Air Purifier Producent (79)

Olansi Air Purifierser nogle af de bedste på markedet. Der findes forskellige luftfilterkategorier på markedet. Disse omfatter UVC og HEPA luftrensere. Der bør tages stor omhu, når man får en hjemme-rensning for at sikre, at det virker efter forventningerne.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik