Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Skal Olansi HEPA filter soveværelse luftrensere forblive på hele?

Skal Olansi HEPA filter soveværelse luftrensere forblive på hele?

Visninger:0     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-06-04      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Skal Olansi HEPA filter soveværelse luftrensere forblive på hele?

Skal Olansi HEPA filter soveværelse luftrensere forblive på hele?

Alle bliver mere opmærksomme på, hvad et sundt levende miljø medfører. Der er også en stor forbedring i forbindelse med levestandarder, og tingene har ændret sig fra, hvad de plejede at være som før. Dette har set stigningen iluftrenserebruges inden for indendørs indstillinger. Familier vedtager i stigende grad brugen af ​​luftrensere til indendørs områder.


Populariteten af ​​China Air Purifiers har ført til mange spørgsmål vedrørende, hvordan de bruges, og om de skal efterlades på hele tiden for dem at arbejde som de skal.

Kina Olansi Air Purifier Producent (78)

PM2.5 Air Purifiers beskæftiger sig med støv og allergener fundet indendørs. Der erHome Air Purifiers.der kommer med specielle funktioner til sterilisering, og der er nogle, der er specifikt rettet mod at bekæmpe nogle specifikke forurenende stoffer i hjemmet. Der er nogle mennesker, der tror, ​​at Kina-luftrenserne skal efterlades, der opererer hele dagen og natten for at sikre, at luften er i bedste fald.


I samme ånde er de, der føler at forlade HEPA-luftrenserne på alle af spildevand og forbrug af filteret, for hurtigt. Dette fører til høje udskiftningsomkostninger, der skaber en økonomisk byrde, som folk måske ikke er villige til at håndtere.


Luftrenseren må ikke efterlades på hele tiden, fordi:

1.Luftrensere anvendes inden lukkede rum.Hovedprincippet forbedrer den indre mætning og renser luften indenfor.Olansi Air PurifiersSug luften, filtrer og rense, og lad den rensede luft ud. Dette reducerer skadelige stoffer og beskæftiger sig med ejendommelige lugte. Dette forbedrer luften. Luftstrømmen er indendørs til indendørs. Når rensning sker i lang tid, er koncentrationen af ​​kuldioxid inden for et rum bundet til at stige, og den forældede luft er ikke god for helbredet. På et tidspunkt er det vigtigt at ventilere og lade udendørs luft i. Hvor længe dørene og vinduerne forbliver åbne, er afhængig af den omgivende luftkvalitet.


2.Når du ventilerer et værelse, virker den negative ion-luftrenser ikke til maksimum, og det er bedre at slukke for det.På et tidspunkt er luftudvekslingen udendørs, indendørs og derefter udendørs. Ved at ventilere, når udendørsluften er frisk, skabes et positivt tryk for miljø i huset. Den beskidte luft og luften mættet med kuldioxid udløses af rummet, og frisk luft introduceres. Når dørene og vinduerne er lukket, kan desktop luftrenseren eller enhver anden form for rensning, der anvendes omkring hjemmet, genstartes, og den fulde effekt er nydt.

Kina Olansi Air Purifier Producent (39)

Olansi Air Purifiers er meget populære på grund af deres høje kvalitet og de resultater, de hjælper med at opnå i hjemmet. Olansi er en stor producent af Kina luftrenser. Virksomheden beskæftiger sig medDesktop Air Purifiers., PM2.5, UVC og HEPA luftrensere. Virksomheden har ekspertise og den teknologiske kapacitet til at skabe nogle af de bedste hjemme-luftrensere for at forbedre menneskers sundhed på måder, der måske har vist sig umuligt i fortiden.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik