Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Vigtige ting at vide, før du får en HEPA-luftrenser fra leverandører eller distributører

Vigtige ting at vide, før du får en HEPA-luftrenser fra leverandører eller distributører

Visninger:5     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-07-10      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Vigtige ting at vide, før du får en HEPA-luftrenser fra leverandører eller distributører

Vigtige ting at vide, før du får en HEPA-luftrenser fra leverandører eller distributører

HEPA Air Purifiers.er nogle af de mest almindelige muligheder, der er tilgængelige på markedet i dag. Disse luftrensere har tendens til at være de bedste på markedet, og de kommer i forskellige typer og former, de er gode til at kontrollere støv, allergier og astmaanfald på grund af, hvor effektivt de rydder luften. En ting at bemærke er, at niveauet af kvalitet er helt anderledes og afhænger normalt af modeller eller mærker, der er tilgængelige på markedet.


Når du vælger den bedste Home Air Purifier i denne kategori, er der nogle ting, der skal forstås.

Olansi Air Purifier Leverandør (12)

Rengøringsområdet og air valutakursen

Når du vælger HEPA-luftrensere, er det vigtigt at vælge en med en højlufts valutakurs for hver time i ethvert rum eller område, uanset størrelse. Det er vigtigt at huske, at luftrensere ikke og ikke kan rydde gennem vægge. Også de kan heller ikke rense smalle gange eller rengøre en til den næste gennem døren. HEPA Air Purifier skal placeres inde i rummet, ikke de tilstødende. Hvis værelser skal rengøres, kan HEPA Air Purifier rengøre et gennemsnitligt soveværelse 15 gange hver time. De fleste foretrækker at have to HEPA-luftrensere: en i soveværelset og den anden i stuen.


Der er en misforståelse, hvor folk antager, at når et værelse er lille, bør de få en lille luftrenser. En højkvalitets HEPA-luftrenser er normalt 15 ved 24 inches. Dette kan have en lille variabel afhængig af den oprettede model. Med denne slags luftrenser er det bedre at have en høj luftudveksling, uanset rummets størrelse. Når luftrenseren er lille, betyder det, at luftkursen også vil være lille. Det betyder, at det kunne være utilstrækkeligt til at rengøre luften tilfredsstillende.


Olansi Air Purifierser de bedste på markedet, og de har gode valg inden for markedet. Det er vigtigt at finde en original HEPA-luftrenser for at leve op til dens evner til at rense luften. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at der er mange ringere luftrenser mærker på markedet. Derfor er køb fra kendte mærker en stor nødvendighed i dag og bør ikke tages let.


Zeolit ​​og aktivt kul i HEPA luftrensere

HEPA Air Cleaners har normalt et niveau af aktivt kul i systemet. Dette aktiverede kulstof er beregnet til at fjerne lugte og slippe af med kemikalier inden for indendørs områder. Nogle carbonfiltre har også zeolit, et andet mineral. Zeolit ​​er fantastisk til at absorbere urin og ammoniak lugt. Hvor godt HEPA-luftrenseren omhandler gassingskemikalier og lugt afhænger af inddragelsen af ​​de to mineraler og i hvilket omfang.

Zeolit ​​og aktivt kul kan tage sig af mange kemikalier fra forskellige ting som byggematerialer, rengøringsprodukter, maling, pesticider, møbler og tæpper.


For at sikre, at HEPA-luftrenseren fungerer godt, skal du i dette tilfælde udskifte carbonfilteret i overensstemmelse med de fastsatte specifikationer. Disse typer filtre er ikke så svært at erstatte.

Kina Olansi Air Purifier Producent (49)

Der er andre luftrensere på markedet indbefatter PM2.5 luftrensere, negative ion-luftrensere og UVC-luftrensere til at vælge fra. For mere om HEPA-luftrenser fra leverandører eller distributører, kan du besøge Olansi Kina påhttps://www.olansiru.com/For mere info.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik