Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » China Air Purifier. » Ubehagelige sundhedsmæssige virkninger af husstøvmider og hvordan Olansi gruppe luftrenser maskine til hjemmet KAN HJÆLPE

Ubehagelige sundhedsmæssige virkninger af husstøvmider og hvordan Olansi gruppe luftrenser maskine til hjemmet KAN HJÆLPE

Visninger:0     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2021-11-10      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Ubehagelige sundhedsmæssige virkninger af husstøvmider og hvordan Olansi gruppe luftrenser maskine til hjemmet KAN HJÆLPE

Ubehagelige sundhedsmæssige virkninger af husstøvmider og hvordan Olansi gruppe luftrenser maskine til hjemmet KAN HJÆLPE

Når allergi er nævnt, de fleste mennesker hurtigt springe til spørgsmål som mug, støv, skæl, hunde, katte, og pollen. Der er imidlertid tilfælde, hvor støvmider er ansvarlige for allergiske reaktioner. Det er almindeligt at høre folk sige, at de er allergiske over for støv. I de fleste tilfælde, støvmider, usynlig for det blotte øje, er de skyldige bag de allergiske reaktioner.


Der er forskellige arter af husstøvmider. De organismer er lidt og lever af døde hud, at vi kaste hver dag. Hud holder falder ud, og en ny vokser i dens sted. Den døde hud er mad til husstøvmider.

Olansi luftrenser forhandler (8)

Hvad der præcist er husstøvmider?

Disse organismer er klassificeret som leddyr, og de bor meget tæt på mennesker, da de er den fødekilde. Hvert hjem har millioner af disse husstøvmider, og der er harmoni mellem mennesker og organismerne; men når allergiske problemer opstår på grund af de mider, der opstår et problem. Dette kræver afskaffelse af det samme.


Støvmider er over hele hjemmet. De er i madrasser, sengetøj under tæpper, møbler og gardiner. Organismerne er mikroskopiske og kan ikke ses, og de ligner meget små edderkopper. Det er let for disse organismer til at bevæge sig fra det ene rum til det næste, og de kan spredes over. En inficering kan kun indgås ved at teste hjem. Testene kan udføres i et laboratorium eller derhjemme ved hjælp forstørrelse mikroskoper.


Støvmider kan have skadelige virkninger på sundheden i den forstand, at de udløser forskellige allergiske reaktioner. Nogle mennesker er mere tilbøjelige til at få sundhedsspørgsmål end andre. Den slags effekt, som støv mide kan have forskellige fra individ til det næste. De potentielle virkninger af husstøvmider ikke kan overses eller ignoreres, og bør behandles så hurtigt som muligt.


Rengøring

En af de kritiske måder at fordrive husstøvmider er at rene ting som tøj, gardiner og sengetøj. Alle washables skal renses regelmæssigt. Når husstøvmider spredt, tingene bliver endnu værre for dem med reaktioner. Leaving tøj, tæpper og gardiner beskidt hjælper kun mider trives yderligere. De ender med at reproducere sig meget hurtigt.


Rengøring sengetøj er meget vigtigt. Det er her, omkring en tredjedel af en dag bliver brugt, og en masse af døde hud er efterladt. Vask sengetøj tager jævnligt sig af dette. Særlige ark, der er resistente over for husstøvmider kan være en ekstra fordel.


Støvmide fæces er også mikroskopiske og kan suspenderes i luften. Dette kan forårsage flere sundhedsmæssige problemer. Regelmæssig støvsugning og rengøring kan hjælpe med at håndtere støvmider. Men testhuse kan hjælpe med at bestemme, hvor dårlig forureningen er at starte med.


Den bedste måde er at købe enOlansi Air Purifier.at håndtere støvmider og det fækale stof tilbage. Denne China Air Purifier kan i høj grad påvirke boliger og kan afværge farerne forbundet med støvmider.

Olansi Air Purifier Leverandør (5)

Den rigtige luftrenserproducent er en fantastisk løsning på alle problemer i forbindelse med luftkvalitet, herunder støvmider eliminering. Olansi skaber nogle af de bedste indretninger, herunder UVC-luftrensere og HEPA-luftrensere. Air Purifier Factory har den nyeste teknologi og teknisk ekspertise til at håndtere forskellige niveauer af forurening. For mere om ubehagelige sundhedsvirkninger af støvmider og hvordan Olansi GroupAir Purifier Machine til Homekan hjælpe, du kan besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/air-purifiers.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik