Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Banner12-min
Banner8-min
shoujibanner
shoujibanner3
baths phone banner
shoujibanner4

Hvorfor Olansi Air Purifiers

Vil du have renere luft i dit hjem? Vælg en kvalitetsluftrenser, der virker for at fjerne skadelige luftbårne partikler som støv, pollen og bakterier, så du kan trække vejret sund, ren luft.
1.Air purifier + ionizer design (2 i 1)
2.Quality: Top-rated HEPA-filter producerer ren luft
3.EFFICIENT: Japansk tilpasset motor, stille, spare energi
4. KID: 18DB ~ 55DB, vil ikke genere din søvn
5.Air kvalitetssensor: fra Shinyei Kaisha (Japan)
6.Small kropseffekt, høj CADR lav støj, flere kraftfulde rensning, infrarød sensor præcis, WiFi-kontrol, Operation Humane
7.CE, CB, CQC, 3C, ROHS, ERP, SGS godkendelse

OEM Air Purifier.

30+ års fremstillingsoplevelse kommer fra Kinas højkvalitets ODM- og OEM-luftrensere.
Smart Air Purifier.
Smart Air Purifiers.
Smart luftrensere er nemme at bruge, give den friskeste og mest naturlige luft og fjerne de stærkeste allergener. Smart Wifi Air Purifier til Home.
PM1.0 luftrenser
PM1.0 luftrenser
En PM1.0 luftrenser giver dig den bedste beskyttelse mod Finedust. Husk at jo mindre partiklerne er, desto farligere er de også.
PM 2,5 luftrenser
PM2.5 luftrenser
PM2.5 Air Filter til Home Office Travel, USB personlig luft ionizer Små og luftrenser til rygere, fjern PM2.5, giver dig den bedste beskyttelse mod Finedust.
CAR AIR PURIFIER.
Car Air Purifiers.
Olansi Car Air Purifiers har et kraftigt, effektivt og hurtigtvirkende luftfiltreringssystem. USB-bilens luftrenser, 3-i-1 High Efficiency HEPA filter.
Destop Air Purifier.
Desktop Air Purifiers.
Desktop luftrensere til dit kontor og andre små rum Brug HEPA-filtre, har flere hastighedsindstillinger, og er små nok til at passe på dit arbejdsområde.
Luftfugter luftrensning
Luftfugter luftrenser
Befugtere tilføjer fugt til luften og hjælper med at forhindre tørhed, der kan forårsage irritation i kroppen. Hele huset luftrenser og luftfugter.
Negative ion luftrensere
Negative ion luftrensere
Negativ Oxygen Ion Air Purifier: Det er en slags miljøoptimering elektrisk apparat, der anvender de negative ioner, der genereres af sig selv for at rense, støv, deodorisere og sterilisere luften.
Small Air Purifier.
Små luftrensere
Mini luftrensere fjerner fælles husstand allergener som støvmider, pet dander, skimmelsporer og cigaretrøg. Lille bærbar luftrenser til soveværelse, kontor
TVOC Air Purifier.
TVOC Air Purifiers.
Den bedste måde at reducere VOC-niveauet fra huset er gennem ventilation og kildekontrol. Når disse muligheder er begrænsede, kan du bruge en luftrenser med en aktiv gas- og lugtstyringsteknologi.
HEPA Air Purifier.
HEPA Air Purifiers.
Den bedste luftrenser på markedet er luftrenseren med høj effektivitetspartikelluft (HEPA) filter. Effektiviteten af ​​fjernelse af partikler med diameter mindre end 0,3 mikron er 99,97%.
Home Air Purifier.
Home Air Purifiers.
For at hjælpe dig med at trække vejret sikrere og sundere hjemme, vælg Olansi Air Purifiers, der vil holde din indendørs luftrensning. Hele Home Air Purifier, kan fjerne støv, lugt, pet dander, pollen i luften.
UVC Air Purifier.
UVC Air Purifiers.
Ultraviolet luftrenser er brugen af ​​kortbølge ultraviolet (UV-C-lys) for at inaktivere patogener og mikroorganismer i luften, såsom form, bakterier og vira.

Air Purifier Producent.

Olansi tilbyder alle former for indendørs luftkvalitetsforbedringsprodukter,
Uanset kontor, hjem eller køretøj, har vi den bedste løsning.
Ny generation miljøbeskyttelse luftrensningsteknologi,
Professionel luftrenser, valgt af større institutioner og organisationer

Om luftrense

I dag bruger vi 90% af vores tid indendørs. Ifølge Verdenssundhedsorganisationen (WHO) er forureningsniveauet for indendørs luft 2-5 gange den udendørs luft. Det betyder, at selv i et lukket rum vil luftforurening forårsage en stor byrde på menneskekroppen. Symptomer på høfeber, støvallergi eller støvmideallergi kan lindres af medicin eller ved alternative opløsninger, såsom luftrensere.

Højkvalitets luft til allergiske patienter

Folk med allergier, især dårlig luftkvalitet. Men så gør børn, gravide, de ældre, mennesker med hjertesygdom og mennesker med respiratoriske sygdomme. Typiske symptomer omfatter: træthed, kløende næse, nysen, tårer i øjne, kløende hals og hævelse, hoste og hvæsen, brysttæthed, urticaria, udslæt og astmaangreb.

Fysiske reaktioner skyldes normalt inhalation af pollen, støv, dyrehår, støvmider eller andre forurenende stoffer i luften. Disse symptomer kan behandles af lægemidler, og der er mange måder at behandle: Fra nasal spray og øjendråber til antihistamin eller astma spray.

Drugs har imidlertid ofte bivirkninger, hvorfor det anbefales - afhængigt af sværhedsgraden af ​​allergi - at bruge hjemmebehandlinger og indendørs alternativer, såsom luftrensere, for at lindre problemet.

Forbedre livskvaliteten

Ud over lægemiddelbehandling er der familieterapier som skarp ingefærvand, C-vitamin, Saline næsespray og homøopatiske retsmidler. For indendørs er der en anden anbefalet effektiv løsning: luftrenser. Luftrenseren er en slags indretning til indånding af forurenet luft, med et filtreringssystem til filtrering af partikler, pollen, allergener, lugt og flygtige organiske forbindelser i luften. Renset luft udledes tilbage i rummet. Med Stadler Form of Air Purifier kan du se en varig forbedring i din livskvalitet og endelig begynde at trække vejret.

Fordele ved den bedst rensede luft

 • En bedre følelse af lykke- Fjernelse af forurenende stoffer fra luften, hvilket reducerer byrden på menneskekroppen - fører til en større følelse af lykke i det daglige liv.
 • Færre allergier- Reduceret eller fuldstændigt undgået - Patienter med astma eller allergier kan trække vejret let.
 • Frisk indendørs Air.- Indendørs luft ser friskere, renere og mere behageligt at trække vejret - frisk luft til et sundt liv.
 • Vær aktiv og effektiv- Reducer tegn på træthed og uopmærksomhed - forbedre effektiviteten på arbejdspladsen og i forfølgelse af hobbyer.
 • Lugtfjernelse.- Madlavning lugt og lugt fra andre kilder kan fjernes hurtigt og effektivt.
 • Fri vejrtrækning- lindring af symptomer på respiratoriske sygdomme.

Yderligere virusbeskyttelse

Coronavirus pandemien har igen vist sig, at luftkvaliteten er meget vigtig for vores helbred. Virus som SARS-COV-2 fastgøres til partikler og forbliver i luften i lang tid. Luftrenseren kan hjælpe med at filtrere viruspartikelpakken i luften og dermed reducere virusbelastningen. Det er meget vigtigt at ændre luftrensningsfilteret regelmæssigt for at opnå den bedste filtreringsydelse. Imidlertid giver luftrensere ikke 100% virusbeskyttelse. Fælles regler som hyppig håndvask eller social afstand er stadig obligatorisk, og masker giver mening.

Hvad filtreres ud af luften?

 • Bakterier og vira
 • Røg og tobak
 • Formaldehyd
 • Ozone.
 • Støvmider
 • Dårlige lugt
 • Dyrehår
 • Støv
 • Flygtige organiske forbindelser (VOC)
 • Mold.
 • Pollen.

4 tips til køb af en luftrenser

Jeg kender størrelsen på dit værelse

Ikke alle enheder er velegnet til enhver rumstørrelse, hvorfor det er vigtigt at kende rummets størrelse, din luftrenser skal bruge. Jo større rummet er, desto stærkere skal dit udstyr være. En måde at bestemme, hvor kraftig en enhed er, er ved at observere CADR-værdien: Dette repræsenterer mængden af ​​ren luft produceret. Så jo større rummet er, jo højere er CADR-værdien nødvendig. Mange producenter angiver også det relevante M2-nummer.

2 Vælg din yndlingsteknologi

Der er to forskellige typer teknologier at vælge imellem: Høj effektivitetsluftfiltre og elektrostatiske filtre. Selvom disse to filtre kan filtrere partikler, vira, pollen osv. I luften, ligger forskellen mellem dem i den måde, de opretholdes. HEPA-filtre skal udskiftes regelmæssigt, hvilket kan gøres hurtigt og nemt med ringe indsats. Det elektrostatiske filter selv kan rengøres, som skal udføres regelmæssigt. Som følge heraf producerer det mindre affald, men det kræver en vis indsats.

Tre. Har jeg brug for et aktiveret kulfilter?

Kun aktivt kulfilter kan fjerne ubehagelig lugt og gas i luften. Luftrenseren uden aktivt kulfilter kan ikke fjerne den ubehagelige lugt og gas i luften pålideligt og effektivt. Det mere aktiverede kulstof i filteret, jo mere effektivt kan det fjerne lugt og gas i luften. Jo tungere det aktiverede carbonfilter er, desto mere aktiveret kul indeholder det, desto flere gasser og lugte absorberer det.

Kig på støjniveauet

En anden vigtig indikator er støjniveau. Ingen kan lide støjende udstyr, især hvis din luftrenser skal bruges i stuen eller soveværelset, det er et kig på de decibel, der vil blive genereret. Det er vigtigt, at enheden fungerer stille ved lave indstillinger. Luftrenseren skal være på hele tiden, fordi det er den eneste måde at rense luften effektivt på. Så det vigtigste er, at de opererer stille i en lav indstilling, så de ikke vil forstyrre dig eller forhindre dig i at få en god søvn.
Hvad gjorde vi
Air Purifier News & Events
Olansi water purifier manufacturer (21).jpg
Bedste top 10 HEPA -filter Air Purifier Producenter og virksomheder i Thailand til PM 25

Bedste top 10 HEPA -filter Air Purifier Producenter og virksomheder i Thailand til PM 25in Verdenen til bekæmpelse af luftforurening og øget indendørs luft topkvalitet, luftrensere står som essentielle værger. I Thailand, hvor urbanisering og automatisering typisk resulterer i luftpremium -hindringer,

READ MORE
2024-05-15
Air Purifier Factory.
Olansi china air purifier factory (1).jpg
How To Choose The Best Portable Air Purifier Supplier Philippines

How To Choose The Best Portable Air Purifier Supplier PhilippinesThe benefits that an air purifying device can enable you experience are too difficult to ignore. These could be getting rid of dust, smoke, pet smell, dander, viruses, VOCs, and many other harmful pollutants in your air. Generally spea

READ MORE
2022-04-13
Air Purifier Factory.
Olansi Air Purifier Supplier (15).jpg
Bedste Bærbar luftrenser med hjul og luftfugter anmeldelser for Lejlighed

Bedste Bærbar luftrenser med hjul og luftfugter anmeldelser for ApartmentIt er blevet opdaget, at mange mennesker ikke ved, er det muligt at bruge luftrensere med befugtningsanlæg sammen. Nogle mener endda, at både carry out lignende funktioner. Dette er ikke tilfældet på nogen måde. Hvis du er virkelig seriou

READ MORE
2022-03-14
Air Purifier Factory.
Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik