Dansk

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Türk dili
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Ελληνικά
  • Rig Experience.
    Olansi har grundlagt i 2009, den bedste luftrenserproducent med over 10 års erfaring.
  • Tilfredsstillende service.
    Hurtig levering, konkurrencedygtig pris, høj kvalitet og langsigtet service til vores kunder.
  • OEM / ODM.
    Alle vores husholdningsapparater logo og emballage kan være private label, OEM og ODM, opfylder dit specielle behov.

Olansi, Best-In-Class Healthcare Products Factory fra Kina

Olansi Healthcare Co, Ltd er beliggende i Guangzhou, Kina.
Olansi Company er en professionel luftrenser OEM Producent, produkter indeholder Kina Air Purifier, Home Air Purifier, HEPA Air Purifier, Negative Ion Air Purifier, Ionizer Air Purifier, PM2.5 Air Purifier, Car Air Purifier, Room Air Purifier, Smart Air Purifier og så videre.
I løbet af de indsatte 10 år fokuserer Olansi på forskning og udvikling, design, produktion og salg af sundheds- og miljøbeskyttelsesudstyr af husstandsluftrensning, vandrensere, hydrogen-rige vandmaskine, luftfugter og skønhedssundplejeprodukter.

Lad os arbejde sammen!

Din kilde til engros Custom Water Purifier, Air Purifier, Hydrogen Water Machine til en konkurrencedygtig pris.
Luftrenser til hjemmet, rensende luft og hold væk fra træk, stille drift, behagelig søvn, højtydende HEPA-filter, fjern PM2.5
Med dokumenteret evne til at dræbe vira og bakterier og filtrere forurenende stoffer giver Olansi Water Purifier den bedste kilde til vand til dit hjem.
Ro Hydrogen Strontium Vand 3S Rapid Vandvandsdispenser, Hydrogen og Oxygen separationsteknologi til hydrogenproduktion højere.

12 år OEM ODM Producent

Luftrenser, hydrogenvandsgenerator og vandrensning
CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat
Ejer 65 patenter og 49 priser
12 måneders garanti.

Hvad er Olansi Air Purifier / Air Cleaner?

Olansi Air Purifier, også kendt som luftrenser og luftrenser, er et produkt, der kan filtrere eller dræbe luftforurenende stoffer og effektivt forbedre luftrenligheden. Nogle klimaanlæg, varmeapparater og andet klimaanlæg har også en begrænset grad af luftrensningsfunktion.

Olansi Air Purifier beskytter dig mod virus og bakteriel

Hvis det anvendes korrekt, kan orange luftfiltre hjælpe med at reducere luftforurenende stoffer, herunder virus i bygninger eller små rum. Luftrenser eller filtrering alene er ikke nok til at beskytte folk fra invasionen af ​​COWID-19.

Olansi Air Purifier er designet til at filtrere forurenende stoffer eller forurenende stoffer i luften gennem dem. Luftrensning og filtrering hjælper med at reducere forurenende stoffer i luften, herunder partikler indeholdende vira. Bærbare luftrensere (også kendt som luftrensere) kan være særligt nyttige i situationer, hvor indendørs komfort (temperatur eller fugtighed) ikke påvirkes, eller når udendørs luftforurening er alvorlig.

Arbejdsprincip og typer af Olansi Air Purifier

Olansi Air Purifier er normalt sammensat af ventilator og luftfilter system. Dens arbejdsprincip er: Ventilatoren i maskinen (også kendt som ventilator) cirkulerer indendørs luften, og den forurenede luft fjerner eller absorberer forskellige forurenende stoffer gennem filteret i maskinen for at opnå formålet med rengøring og rensning af luften .

Luftrensere er generelt vægmonteret, suspenderet, loftmonteret og gulvmonteret; Ifølge luftrensningsteknologien er den opdelt i: HEPA-luftrenser, aktiveret carbon luftrenser, elektronisk luftrenser, ultraviolet luftrenser, rent værelse luftrenser, negativ ion luftrenser, ion luftrenser, ozon luftrenser osv.

Hovedteknologi af Olansi Air Purifier

Der er mange forskellige teknologier og medier i luftrenseren, som gør det muligt at give brugerne ren og sikker luft. Fælles luftrensningsteknologi omfatter HEPA høj effektivitetsfiltreringsteknologi, fotoplasma-teknologi, adsorptionsteknologi, negativionsteknologi, negativ oxygenionsteknologi, molekylær kompleksdannelse teknologi, titandioxid fotokatalysatorteknologi, elektrostatisk støvopsamlingsteknologi, aktiv iltteknologi osv. Materialeteknologi omfatter hovedsagelig: fotokatalysator, aktiveret kulstof, syntetisk fiber, HEPA-effektivt materiale, negativ iongenerator osv. De fleste af de eksisterende luftrensere er af sammensatte type, det vil sige en række rensningsteknologier og materialer anvendes på samme tid .

HEPA filter skærm

Høj effektivitetspartikelluft (HEPA) er den mest populære teknologi, der anvendes i luftrenser, og det er også den mest stabile og ingen bivirkning fysisk filtreringsmetode. HEPA-filterskærmen kan absorbere 99,7% 0,3 μM-suspenderede partikler (0,3 μm er den sværeste størrelse til at filtrere), hvilket gør den indåndede luft mere frisk og ren. Generelt kan HEPA-filter absorbere kemiske smog, bakterier, støvpartikler og pollen. Fordelen ved HEPA-filter er effektivt og sikkert. Dens filtreringskapacitet er højere end den elektrostatiske støvopsamlingsteknologi, men den kan ikke fjerne skadelige gasser.

Med forbedring af HEPA-niveau (for det meste H11 ~ H13 på markedet), jo større er vindens modstand, jo mere støjen. Vælg venligst den relevante filterskærm i henhold til det specifikke miljø (prøv at bruge H12 og over filterskærmen i det stærkt forurenede miljø). Derudover er filterskærmen, der ikke kan udskiftes til tiden, også let at blive et hotbed for bakterieravl, hvilket forårsager sekundær forurening. Brugere bør regelmæssigt kontrollere eller bruge luftrenseren med intelligent filterstyringsteknologi; Luftrenseren, der bruger HEPA, bør have et godt lufttæt design, ellers vil luften gå rundt om filterskærmen og miste filtreringseffekten.

Fotoplasma.

O2 og H2O molekyler i luften bestråles af speciel bølgelængde nanotube og nedbrydes i plasmakrømme med høj oxidation fotoplasma. Disse fotoplasma streams med et stort antal elektroniske bindinger har evnen til at ødelægge organiske molekyler. De kan hurtigt neutralisere flygtige formaldehyd, toluen, VOC og andre gasmolekyler i luften og nedbryd dem i vand og kuldioxid, selve teknologien vil ikke producere andre skadelige stoffer. Vandmolekylerne dannet ved neutraliserende formaldehydmolekyler kan fortsætte med at virke igen gennem nanotuben, og forurenende stoffer kan nedbrydes fuldstændigt gennem en sådan kædereaktion.

Fotokatalyster

Under ultraviolet lys kan fotokatalysator nedbrydes mange skadelige gasser og desinficere.

Aktiveret carbonfilter

Den aktiverede carbonfilterskærm har stor effekt på deodorisering og absorption af skadelige gasser; For at filtrere de suspenderede partikler er det imidlertid nødvendigt at anvende HEPA og andre former for filtre. Fordelen er sikker og effektiv, ulempen er høj udskiftningsomkostninger.
Antivirale / antibakterielle respiratoriske filtre

Den mest effektive, sikre og overkommelige løsning for at forhindre krydskontaminering af virus og bakterier

Antivirale og antibakterielle respiratoriske filtre giver en simpel måde at sikre, at krydskontaminering forhindres og derved sikre patient- og operatørsikkerhed uden at påvirke systemets ydeevne.

Anvendelsen af ​​filtre i lungefunktion og metabolisme test kan også reducere diffusionen af ​​aerosoldråber i luften og reducere miljøforurening forårsaget af tvungen ekspiratorisk og hyperventilation under testen. Forebyggelse af aerosoldiffusion er nøglen til at reducere spredningen af ​​smitsomme sygdomme.

UVC Air Purifier / UV-C Ly Air Purifier

Dette er ikke tilfældigt, fordi HEPA-luftfilteret er grundlaget for kvalitetsluftrensning. Ultraviolet lys er et af de tre typer ultraviolet lys, som ofte anvendes i luftrensning. Hvis det bruges korrekt, kan dette usynlige lys sikkert dræbe bakterier, forme og endda bakterier og vira i nogle tilfælde.

Olansi har en brancheførende luftrenser, der kan bruges til at reducere skimmelsporer, pollen, støv og lugt. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige luftrenser, bedes du straks kontakte os; Vi hjælper gerne med at vælge de rigtige produkter i henhold til dine specifikke behov.

Fra soveværelset til forretningskontoret har vi alle den rigtige luftrensere til at skabe et sundt rum for alle!

Effektiviteten af ​​Olansi Air Purifier

Olansi Air Purifier kan ikke løse problemet med stigende kuldioxidkoncentration, medmindre luften introduceres udefra. Nogle modeller er fastgjort på vinduet for direkte at filtrere udendørsluften ind i lokalet. Luftrenseren har dårlig effekt på brugte røg, og ventilationskapaciteten for at bremse skaden for brugt røg er ekstremt høj, og forbrugshastigheden på filterskærmen er ekstremt hurtig, så det er bedre at bruge en stærk udstødning Ventilator at udtrække den brugte røg ud af rummet (det er derfor, at den rimelige anti-rygerlov kræver et totalt forbud mod rygning indendørs og inden for en vis afstand fra døre og vinduer); Ligesom køkkenet er brugen af ​​rækkevidde for at reducere røgskader. På samme måde er det også egnet til forurening forårsaget af guldpapir.
Hvad gjorde vi
Olansi News & Events
Sodavandsproducenter fortæller dig, hvordan du vælger den bedste mousserende vanddispenser til hjemme- og kontor

Sodavandsproducenter fortæller dig, hvordan du vælger den bedste mousserende vanddispenser til hjemme- og kontorvelver til verdenen af ​​hjemmefres, hvor den essentielle glæde ved at glitrende vand omdannes til en problemfri og varig måde at leve. I dagens hektiske klode, der har jeg

Bordplade Sparkende vandmaskineproducenter: Fordelene ved kommercielle mousserende vanddispensere til hjemme- og kontor

Bordplade Sparkende vandmaskinproducenter: Fordelene ved kommercielle mousserende vanddispensere til hjemme- og officielle mousserende vanddispensere tilbyder et utal af fordele til atmosfærer på arbejdspladsen. De tilbyder overlegen hydrering med entusiasmen ved kulsyreholdigt vand, der fremmer helbredet

Har du problemer med din sodavandsmaskine? Eksperttips fra din lokale mousserende vandproducent fabrik

Har du problemer med din sodavandsmaskine? Eksperttips fra din lokale mousserende vandproducent fabrik, hvis du er så lidenskabelig over din sodavandsmaskine, kan du glemme, at disse enheder har begrænsninger, indtil de udvikler nogle problemer. For die-hard fizzy vanddrikkere kan dette være som slutningen af

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Olansi produts.
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.  Fortrolighedspolitik