Dansk

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Türk dili
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Ελληνικά
Du er her: Hjem » Blog » Vandgenerator til desinfektionsmiddel » Introduktion til hypochlorsyre elektrolyseret vand desinfektionsmaskine Arbejde med saltvand elektrolysemaskinesystem og udstyr

Introduktion til hypochlorsyre elektrolyseret vand desinfektionsmaskine Arbejde med saltvand elektrolysemaskinesystem og udstyr

Publiceringstid: 2021-10-13     Oprindelse: https://www.olansichina.com/

Introduktion til hypochlorsyre elektrolyseret vand desinfektionsmaskine Arbejde med saltvand elektrolysemaskinesystem og udstyr

Ord som forebyggelse af infektion og desinfektion er nu blevet populære og dybt forankret i vores daglige ordforråd, da vi alle tilpasser os de nye udfordringer, der er nutidige og fremtidige ved fremkomsten af ​​den globale COVID-19-pandemi.Dette har uddybet søgen og angsten for det sikreste desinfektionsmiddel til forebyggelse af infektion.I betragtning af flere typer af undersøgelser, der primært er fokuseret på forebyggelse af infektion i fødevareindustrien og sundhedssektoren, har brugen af ​​elektrolyseret vand til desinfektion stærkt tiltrukket sig forskere og fremstillingsindustriens opmærksomhed.

Elektrolyseret vand produceres, når der tilføres en elektrisk strøm til saltvandsløsning via et specialiseret udstyr kaldetelektrolyseret vanddesinfektionsmaskine.Denne proces er kendt som elektrolyse.Elektrolyseprocessen nedbryder elementerne i saltopløsningen til et giftfrit, kraftigt vaskemiddel og desinfektionsmiddel, som er mere sikkert og mere effektivt end klorblegemiddel.


Elektrolyseret vand indeholder hypochlorsyre (et desinfektionsmiddel).Denne syre kan ødelægge svampe, vira og bakterier.Elektrolyseret vanddesinfektionsmaskine bruges populært i Japan, men vinder nu popularitet i USA og andre europæiske lande.Koncentrationen af ​​elektrolyseret vand kan let ændres og bruges i forskellige applikationer, nemlig:


• Hånd- og fodrensning

• Fødevaresikkerhed

• Rengøring og desinfektion af ofte berørte overflader som bordplader, dørhåndtag, håndlister til sygeseng og elektronisk udstyr

• Vandbehandling

• Vask og desinficer sår


Primært har elektrolyseret vand fundet en enorm anvendelse i den nuværende kamp mod coronavirus.For eksempel er japanske sundhedsarbejdere på coronavirus -testcentrene behørigt desinficeret og desinficeret efter afslutningen af ​​deres vagter ved hjælp af elektrolyseret vand.Det bruges også af sundhedsarbejdere i frontlinjen.Denne artikel introducererelektrolyseret desinfektionsmaskinebruges til at generere elektrolyseret vand, der hovedsageligt bruges i sundheds- og fødevareindustrien.


Hvordan fungerer en elektrolyseret vanddesinfektionsmaskine

En elektrolyseret vanddesinfektionsmaskine (EWDM) bruger en kemisk proces kaldet elektrolyse til at generere elektrolyseret vand (EW), når den er tilsluttet en strømkilde.Afhængigt af typen af ​​EWDM, elektrolytter, der anvendes i den elektrolytiske proces, og de betingelser, hvorunder elektrolyse sker, kan elektrolyseret vand være surt, neutralt og alkalisk.Alkalisk elektrolyseret vand bruges til at drikke.Surt elektrolyseret vand bruges til desinfektion, sterilisering og rengøring.


Elektrolyseret vanddesinfektionsmaskine producerer elektrolyseret vand gennem en elektrokemisk reaktion, der involverer elektrolyse af bordsaltopløsninger i et specielt designet kammer.Kammeret indeholder anoden, katoden, to eller flere elektrolysatorceller og en membran, der adskiller katoden og anoden.En bordsaltopløsning dannes ved at fortynde bordsalt med postevand.Bordsalt indeholder natriumchlorid (kemisk formel som NaCl) og postevand indeholder hydrogen og ilt (kemisk formel som H2O).Elektrolysen af ​​bordsaltopløsningen kan samtidig producere to former for vand:


• Elektrolyseret vand (sur) -en opløsning af hypochlorsyre (HOCl) genereret ved anoden med pH på 2,0 til 3,0, ACC (tilgængelig klorkoncentration) på mellem 10,0 og 90,0 og ORP (oxidationsreduktionspotentiale) på mindre end 1100 mV.

• Alkalisk elektrolyseret vand -en opløsning af natriumhydroxid (NaOH) genereret ved katoden med pH på 10,0 til 13,0 og en ORP på mellem -800mV til -900mV


Når den er tilsluttet en elektricitetskilde, strømmer bordsaltopløsningen gennem elektrolysekammeret designet til adskillelse af de sure og alkaliske produkter, der produceres i den elektrolyserede vanddesinfektionsmaskine.I anodekammeret påelektrolyseret vanddesinfektionsmaskinevandmolekyler (fra postevandet) og chloridioner (fra bordsaltet) omdannes til oxidanter af chlor-hypochlorsyre, hypochlorit og klorgas, mens de er inde i katodkammeret i den elektrolyserede vanddesinfektionsmaskine, NaOH (natriumhydroxid) er produceret.


Den afgørende faktor ved fremstilling af et stærkt desinfektionsmiddel er dannelse af en mere sur hypochlorsyre med pH på 5,5-6,0.HOCl er en oxidant, og den er mindre sur, når den produceres.PH -værdien på 2,0 til 3,0 kan øges for at blive mere sur ved tilsætning af hydroxidion (ved den rigtige koncentration) produceret i katodekammeret til fremstilling af en opløsning indeholdende HOCl og NaOH.For et elektrolyseret vand med pH på 5,5 til 6,0 er de fleste ioner (ca. 90%) indeholdt i opløsningen hypochlorsyreioner med en høj ORP på højst 1000 mV.PH -værdien af ​​det producerede elektrolyserede vand overvåges gennem et pH -testkit


Ved dette pH-område har det producerede elektrolyserede vand (en opløsning af hypochlorsyre) et relativt stærkt oxidationspotentiale og udviser signifikant høj antimikrobisk aktivitet.Dette gør elektrolyseret vands desinficerende evne meget effektiv i forhold til husholdningsblegemiddel (natriumhypochlorit).Derfor ødelægger elektrolyseret vand parasitter, svampe, bakterier og virus hurtigere.


Hypochlorsyre er ufarlig og findes naturligt i humant blod som en kraftig biologisk oxidant produceret af humane hvide blodlegemer for at bekæmpe patogener.


Hvad du har brug for at vide om elektrolyseret vand produceret af desinfektionsmaskinen

Elektrolyseret vand har for nylig været meget udbredt som erstatning for klorbaserede desinfektionsmidler samt desinfektionsmidler.Flere undersøgelser omkring elektrolyseret vand har uddybet dets anvendelse i forskellige sektorer-fødevareindustri, miljø og sundhedspleje-som angivet nedenfor:

• Elektrolyseret vand har en stærk antibakteriel virkning på patogener, der findes på rå landbrugsfødevarer.

• Elektrolyseringsvand bruges som desinfektionsmidler til at reducere mikrobielle infektioner i frisk frugt, grøntsager, skærebrætter, overflader til forarbejdning af fødevarer, skalæg og fjerkrækroppe.

• Detelektrolyseret vanddesinfektionsmaskineer relativt billig og enkel at betjene

• Produktionen af ​​elektrolyseret vand er miljøvenlig, da det kun kræver bordsalt og vand.

• Elektrolyseret vand er kendt for at dræbe sporer af bakterier, svampe og vira mere effektivt end klorblegemiddel ved at ødelægge disse mikroorganismeres indre membran og dermed forhindre dem i at spire.


Ulemper

• Elektrolyseret vand kan ikke opbevares længe, ​​fordi det mister sin effektivitet ret hurtigt.Over en periode går det tilbage til almindeligt vand.

• Elektrolyserede vanddesinfektionsmaskiner kan være dyre, men disse maskiner er ikke nødvendigvis dyre.

• I nogle tilfælde skal elektrolyseprocessen regelmæssigt kontrolleres for den rigtige koncentration eller pH.

Konklusion

Anvendelse af elektrolyserede vanddesinfektionsmaskiner til fremstilling af elektrolyseret vand har vist sig at være effektivt som desinfektionsmiddel sammenlignet med andre klorbaserede desinfektionsmidler og desinfektionsmidler.Stop med at købe kemikalier til desinfektion og rengøring.Spar penge ved at bruge en elektrolyseret vanddesinfektionsmaskine, der er miljøvenlig.Det desinfektionsmiddel, der produceres af denne maskine, er hypokorøst syre (HOCl).Det er sikkert, ikke-irriterende og ufarligt, hvis det indtages ved et uheld.For mere om hypochlorsyreelektrolyseret vanddesinfektionsmaskinearbejde med saltvand elektrolysemaskinesystem og udstyr, kan du besøge Olansi Kina klhttps://www.olansichina.com/disinfectant-water-machine.htmlfor mere info.

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Olansi produts.
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.  Fortrolighedspolitik