Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Produkter » Brintvandsmaskine

Køb efter kategori.

Brintvandsmaskine

Sortere  

Hvad er brintvand?

Brintvand er simpelthen rent vand plus yderligere brintmolekyler.


Hydrogen er en farveløs, smagløs, ikke-toksisk gas, der kombineres med ilt, nitrogen, kulstof og andre elementer til dannelse af forskellige forbindelser, herunder sukker og vand (pålidelig kilde).


Vandmolekyler består af to hydrogenatomer og et iltatom, men nogle mennesker hævder, at indsprøjtning af ekstra brint i vand kan give fordele, som almindeligt vand ikke kan tilvejebringe.


Potentielle sundhedsmæssige fordele ved brintvand


Eksperter mener, at drikkevand, der indeholder brint, kan have nogle fordele. Men mange mennesker er ikke sikre på, om de er større end almindeligt vand. Generelt er det en god måde at holde sig sund på.


Mange medicinske eksperter er enige om, at der er behov for mere forskning for at opdage eller verificere fordele ved brintvand. I henhold til foreløbige undersøgelser er følgende potentielle sundhedsmæssige fordele:


  • Reducer bivirkninger fra strålebehandling

  • Forbedre atletisk præstation

  • Sygdomsforebyggelse


Brintvand henviser til det konventionelle vand, hvor brint tilsættes. Ifølge nogle ressourcer kan tilsætning af brint i vand forbedre dets antiinflammatoriske og antioxidantegenskaber. Det er udråbt for sin evne til at øge energien, bremse aldringsprocessen og forbedre muskelgenvindingen efter træning.


Olansi Hydrogen Water Machine


Olansi Hydrogen Water Machine er en ny måde at opnå meget høje niveauer af molekylært brint i vores drikkevand. Hvis din krop ikke ser ud til at have brug for alkaliseringsfordelene ved en vandionomer, kan det blot at injicere molekylært brint i dit vand og / eller indånde det være dit bedste valg. Brintvandsmaskinen tilvejebringer de terapeutiske fordele ved molekylært brint uden at ændre vandets pH.


Olansi Hydrogen Water Generator -funktioner:


Højkoncentration brint vandgenerator.

Molekylær brint bekæmper frie radikaler i din krop og beskytter dine celler mod virkningerne af oxidativ stress.

Genererer straks brintvand.

Auto -rengøringsfunktion, vedligehold hygiejnen af ​​brintvandgenerator.

Motor blød starter, der udvider systemets levetid.

Vandelektrolysecelle automatisk rengøringsfunktion.

To-vejs magnetisk lukningsdæksel, let at åbne for vedligeholdelse.

Vandelektrolysecelle Automatisk detektion af unormal funktion.

Blankt paneldesign, mere deluxe.

Smart LED kunstnerisk indikator.

Intelligent kontrol, 4 funktioner i 1 Valgfrit: Filterændringsmeddelelse, vandkvalitetsdetektor, lækføler, auto-flushing.


Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik