Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Bedste Medical Grade UVC Air Purifier med HEPA filter og UV-lys og deres effektivitet ved rengøring af indendørs atmosfæren

Bedste Medical Grade UVC Air Purifier med HEPA filter og UV-lys og deres effektivitet ved rengøring af indendørs atmosfæren

Visninger:2     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-11-03      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Bedste Medical Grade UVC Air Purifier med HEPA filter og UV-lys og deres effektivitet ved rengøring af indendørs atmosfæren

Bedste Medical Grade UVC Air Purifier med HEPA filter og UV-lys og deres effektivitet ved rengøring af indendørs atmosfæren

Luftrensninger et vigtigt emne, der skal tackles i dag på grund af omfanget af forurening i forskellige dele af verden. UVC luftrensere er ganske populære i dag. Men de må ikke sterilisere luften helt og må ikke fjerne alle forurenende stoffer. Der er tilfælde, hvor UVC luftrenserne endda kan føre til ozonproduktion, hvilket er ret skadeligt.


Når man vælger en UVC-luftrenser, hjælper det med at forstå, at nogle ulemper er forbundet med det samme. Mens der er mange sådanne produkter på markedet, hjælper det med at vælge et sådant produkt fra en velrenommeret luftrenserproducent. Dette sikrer, at det er blevet godt testet og udsender ikke ozongas, der overstiger den acceptable grænse.

Kina Olansi Air Purifier Producent (16)

Mange China Air Purifier virksomheder producerer alle slags produkter til at håndtere forskellige former for forurening i boliger. Disse indbefatter ioniske rensemidler, ionisatorer, præcipitatorer og elektrostatiske rensemidler. At vælge et valg skal være velinformeret af forskning,Olansi Air Purifierser pålidelige og en god mulighed.


Hvordan UVC luftrensere arbejder

Disse rensemidler forsøger at anvende ultraviolet lys og dets steriliserende effekt for at slippe af med biologiske forurenende stoffer som virus, bakterier og skimmelsvamp. UV-lamperne er særligt populære i centrale systemer til luftsterilisering og rengøring af boliger.


En af de største ulemper ved at bruge denne metode til luftrensning er de dyre UV-lyspærer. Der er også en acceptabel intensitets- og eksponeringstid, der kræves for UVC-luftrensere til at fungere korrekt og neutralisere forskellige biologiske forurenende stoffer.


Nogle producenter producerer ikke pærer, der har nok strøm til at have den nødvendige effekt. Også de lys, der anvendes i de fleste sanitizers og luftrensere, er ikke effektive energibehov, hvilket betyder store omkostninger i slutningen af ​​dagen.


Det andet spørgsmål er, at biologiske forurenende stoffer skal udsættes for lyset i nogen tid at blive steriliseret. Det betyder, at et godt og effektivt system kan indebære behandling af luft, der bevæger sig langsomt. Hvis et HVAC-system har luft, der bevæger sig hurtigt, kan steriliseringen ikke afsluttes, fordi eksponeringen sker i meget kort tid. Kort eksponering kan ikke være tilstrækkelig til at forårsage den nødvendige form for skade, der kan deaktivere mikroorganismer.


Den anden ting at bemærke er, at når et luftrensningssystem kun består af UV-lamper, kan fysisk fjernelse af allergener ikke ske. Selv efter deaktivering af mikroorganismerne, vil de stadig blive suspenderet i luften, hvilket betyder, at de stadig vil gå gennem ventilationskanalerne. Dette betyder, at en sådan rensning kan bedst bruges sammen med en god HEPA-luftrenser.


Hvorfor UVC luftrensere bør overvejes

Når de er oprettet af de største kinesiske luftproducenter som Olansi, kan UVC-luftrensere være meget effektive. UV-lyskrotterne kan beskadige RNA og DNA af molekyler, der er vigtige for replikation og celledeling.

Olansi China Air Purifier Factory (1)

Dette betyder at bruge denne form for behandling kan forårsage, at bio-aerosoler er mindre infektiøse, hvilket betyder, at de ikke kan kapre celle division mekanismer. Sådanne bakterier kan dog stadig forårsage allergier, selv efter at de er ikke gjort i stand til at replikere. Det er vigtigt at overveje den bedste måde at håndtere hele fjernelsen af ​​de deaktiverede organismer. For mere omBedste Medical Grade UVC Air Purifier med HEPA filter og UV-lysog deres effektivitet ved rengøring af indendørs atmosfæren, kan du besøge Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com/uvc-air-purifier.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik