Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Produkter » Vandrenser » UF WANCE PURIFIER.

Køb efter kategori.

UF WANCE PURIFIER.

Sortere  

Hvad er UF Water Purifier?


Forskellen mellem UV og UF er, at UF-teknologi fungerer uden elektricitet. Det fjerner suspenderede faste stoffer, større partikler og molekyler fra vand gennem en hult membran. Vandrenseren kan dræbe bakterier og mikroorganismer, men fjerner ikke opløste faste stoffer. I modsætning til RO-rensning kan det ikke konvertere hårdt vand i blødt vand. Den bedste drikkeoplevelse er at bruge en omvendt osmose ultraviolet vandrensning med ultrafiltrering, især når du ikke er sikker på TDS-niveauet i vandet.


Er UF vandrense sikker?


Ultrafiltreringsmembranen er lille i størrelse og har evnen til at filtrere støv og andre partikler for at sikre sikkerheden ved drikkevand. Det eneste problem med UF-vandrensning er, at hvis der er skadeligt opløst salt i vandet, kan det ikke filtreres ud.


Olansi UF Water Purifier


Ultrafiltrering eller ultrafiltrering er et avanceret filter, som kan eliminere de mindste bakterier, støvpartikler eller urenheder i vand. En af de mest betydningsfulde fordele ved at have en UF-vandrenser er, at det virker selv uden elektricitet og fjerner alle mikroorganismer fra drikkevand. Olansy UF Water Purifier har mange funktioner, som hjælper med at holde vandet ren og fri for virus. De er lyse, så de kan bæres hvor som helst. Deres lagerkapacitet varierer fra 9 til 22 liter, så vand kan nemt vare to til fem dage. Nogle andre specifikationer, der indgår i disse vandfiltre, omfatter ikke-skrøbelig plastiklegeme, nedbør filter, carbonfilter mv.

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik