Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Produkter » Hydrogeninhalationsmaskine

Olansi Hydrogen Inhalation Machine, Hydrogen Breathing Machine

Maskinemodel: H300
Nominel strøm: 140w
Spænding: AC220V / 50Hz
Udgangstryk: 0.2mpah
Tilgængeligt vand: rent vand / destilleret vand
Hydrogenstrøm: 300 ml / min ± 5%
Farve: Golden, Blue, White
Netto vægt: 3,5 kg
Produktstørrelse: 282x221x375mm

Hvorfor Olansi Hydrogen Inhalation Machine

Olansi Healthcare Co, Ltd er en førende højteknologisk sund og miljøvenlig fabrik til purifikator.

Olansi har fundet ED i 2009, over 10 års erfaring OEM ODM, med et integreret forsknings- og udviklingsprogram. Vores aktiviteter omfatter forskning, udvikling, injektion, samling, salg og eftersalg. Vi er en ren kilde til kvalitetsløsning af luftrenser, vandrensere, hydrogen vand maker og andre heath care produkter. Vi har 25 design patent. Nu er Olansi en af ​​Kinas top 5 største OEM-rensningsprodukter. Vi sælger til over 20 lande og nøglemarkeder og årlig omsætning er over 100 millioner dollars.

Fordelene ved hydrogen

1. forlænge livet
Undersøgelser har fundet ud af, at drikkehydrogenvand i lang tid vil føre til længere liv.

2. Whiten og Fjern Freckle
Langvarig vejrtrækning af hydrogen og drikkehydrogen vand kan effektivt forbedre hudelasticiteten reducere pletter og gøre huden lysere og mere ømme.

3. Forbedre immuniteten
Åndedrætshydrogen kan effektivt fremme syntesen af ​​humant fibroblastkollagen, fjerne skadelige frie radikaler, hæmme keratinocytternes død og forbedre den menneskelige immunitet.

4. Anti-oxidation
Langvarig vejrtrækning af hydrogen kan øge kroppens antioxidanter, hvorved det maligne aktive ilt i kroppen neutraliserer det maligne aktive ilt i kroppen og hjælper med at reparere humane celler.

5. Aflast træthed
Langvarig vejrtrækning af hydrogen kan fremme metabolisme og lindre træthed.

6. Hjælp søvn
Langvarig vejrtrækning af hydrogen kan lette træthed og hjælpe med at sove.

Olansi Hydrogen Inhalation Machine Safety

Du kan være bekendt med hydrogenvand eller have hørt om hydrogenvandsgenerator. Skønt hydrogenvand er helt en fælles måde at forbruge hydrogen på, er ved anvendelse af hydrogeninhalator til at indånde hydrogen en anden almindelig transportmekanisme. Hydrogen er et kraftigt celle signalmolekyle med stærke antioxidant og antiinflammatoriske egenskaber. Indånding af hydrogen med hydrogenterapi maskine kan gøre dette kraftfulde molekyle spredt til hele din krop hurtigt, og det er meget udbredt til at behandle forskellige sundhedsforhold.

Hydrogenindånding har vist sig at have mange sundhedsmæssige fordele og har vist sig at være generelt sikkert i et stort antal mennesker og dyreforsøg. Faktisk har den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration (FDA) godkendt Gras (generelt betragtet som sikker) tilstand af hydrogen. I 1940'erne var der ingen rapport om de toksiske virkninger af brintforbruget.

Hydrogen er helt naturligt - faktisk gør vi op til 10 liter hydrogen om dagen i tyktarmen (faktisk bakterier i tarmen). Det er en af ​​grundene til, at hydrogenterapi er så effektiv - vi har anerkendt det på det cellulære niveau.

Imidlertid er ikke alle hydrogenabsorptionsanordninger ens. Er din hydrogengenerator sikker?

En af de ting, der virkelig opstiller den afgørende reaktion, er hydrogenabsorberen vores engagement i sikkerheden.
Olansi er faktisk en af ​​de største hydrogenabsorptionsudstyrsproducenter i verden, og vital reaktion er deres eneste distributør i Nordamerika.
Olansy hydrogeninhalatoren er omhyggeligt kalibreret for at opretholde en relativt lav hydrogenudgang. Vores enhed vil producere 2-6% hydrogen, afhængigt af modellen. Disse maskiner har en intern sensor, der holder hydrogenkoncentrationen under 10%.

10% er en meget vigtig tærskel.

En nylig undersøgelse i Journal of Medical Gas Research viser, at en hydrogeninhalator, der producerer mere end 10% hydrogen, har en alvorlig eksplosionsrisiko. Forskning viser, at hydrogen med koncentration mere end 15% vil eksplodere, hvilket forårsager \"alvorlig skade \" til brugere.

Forskning viser, at mere hydrogen er bedre end et bestemt punkt. For eksempel er forbrug af 99% hydrogen og 5% hydrogen ikke godt. Tværtimod, hvad der betyder noget er dosisfrekvensen. Det er bedre at bruge lave procentdele hyppigere end høje output enheder.

Vores kliniske model toppede på vævmætning i 30 minutter - når vævet var mættet, ville tilsætning af mere hydrogen ikke gøre noget godt.

Den virkelige grund til, at disse virksomheder sælger hydrogenplanter med høj udbytte, er, at de er meget billigere at lave. Mange af dem er faktisk renoveret svejsning udstyr. Det siger du ikke. De bruger bare åndedrætsværn i stedet for antændere.

Hvis du køber en af ​​disse høje outputhydrogen-enheder til dit hjem eller klinik, bedes du kontakte din forsikringsudbyder. Disse maskiner er farlige og har stor risiko for ansvar.

Derudover kan disse høje output hydrogeninhalatorer kvæle på grund af manglende ilt. Hvis du trækker vejret 99% hydrogen, trækker du indånder mindre ilt i luften. I modsætning hertil blander den vitale reaktions hydrogeninhalator det hydrogen, der anvendes til inhalation med den omgivende luft, så når du bruger den vitale reaktions hydrogeninhalator, kan du få 98% - 94% af den normale luft, mens i nogle andre muligheder kun 1% af den normale luft.
Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik