Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet

Olansi.

Vi er forpligtet til at blive verdens førende fremstillet
af miljøvenlige husholdningsapparater.

Ideer til sundhed

Olansi Healthcare Co, Ltd (Guangzhou Olansi Water Treatment Equipment Co Ltd) er en højteknologisk innovationsbaseret virksomhed, der blev grundlagt i 2009, med fokus på forskning og udvikling, produktion, salg og service af sunde hjem apparatprodukter, herunder luft Rensere, vandrensere, hydrogenvandsmaskiner og så videre. Olansi er forpligtet til at bruge videnskab og teknologi til at skabe et sundt, smukt og højkvalitets liv for forbrugerne. Vores firma vandt titlen på højteknologisk virksomhed af Guangdong-provinsen og mange priser som de 10 bedste professionelle mærker af Kina Miljø Electrical Appliances (Air Purifier) ​​i 2017. I 2020 bygget 40000-kvadratmeter Industrial Park bygget af Olansi i Lanhe Town, Nansha District Guangzhou, blev sat i brug.

Overholdelse af begrebet grøn teknologi, Olansi har forpligtet sig til at fremme iteration og anvendelse af miljø- og sundhedsteknologi. På nuværende tidspunkt har den mere end 100 tekniske patenter, tre store videnskabelige forskningsplatforme og mere end 60.000 kvadratmeter moderne virksomhedskontorproduktion base.

Dens uafhængige forsknings- og udviklingsprodukter omfatter Air Purifier Series, Water Purifier Series, Hydrogen-rich Water serie, frugt og grøntsager steriliserende maskine serie og skønhed fysioterapi instrument serie. Med Excelsior fremstillingsproces skaber vi fremragende kvalitetsprodukter.

Med et Stramp R & D-team udvikler Olansi mere end 10 nye produktlinjer hvert år. Produkterne fortsætter med at udvide, som dækker miljøbeskyttelse, medicinsk behandling, skønhed, sundhed, smart hjem og andre sundhedsapparater.

Vores forretning dækker over hele verden, og vores produkter sælges til byerne i Europa, Sydamerika, Sydøstasien og mere end 30 provinser af Kina. Vi har etableret samarbejdsrelationer med mange virksomheder.

Kvalifikationsrapporter.

Evalueringscenter

Evalueringscentret er en produktforsknings- og præstationsevalueringsplatform bygget af Olansi, der dækker et areal på 450 m2, med 11 laboratorier og mere end 100 instrumenter og udstyr. Produkttestkapaciteten er i overensstemmelse med standarderne for autoritative testinstitutter. Sikre produktkvalitet og ydeevne.

Evalueringscenter

Der er 12 sprøjtestøbemaskiner i injektionsværket, med den største 780t. Alle sprøjtestøbningsdele produceres af os selv, således at de strukturelle dele af produkterne kan overvåges og kontrolleres, og produktkvaliteten kan garanteres fra kilden. Vi har uafhængige støbningsproces fordele og rig erfaring for at sikre kvaliteten, præcisionen og livets liv. Fra formdesign, fremstilling, testning, til debugging systematisk drift, leverer vi hele industrikæde-tjenesterne til OEM / IDM-kunder.

Assembly Workshop

Olansi introducerer internationalt avanceret produktionsudstyr, skaber støvfri produktionsværksted, fødevarekvalitets rene miljø og fine kvalitetsprodukter fra Olansi.

Kvalitetsovervågning

Vi implementerer strengt certificeringen af ​​Olansi ISO9001: 2015 kvalitetsstyringssystem. Med selvudviklet ERP-produktionsstyringssystem og standardiseret produktionsproces kan vi implementere hele procesovervågningen på råmaterialekvalitet, produktionsstyring og produktkvalitet. Vi implementerer målbar og kontrollerbar ledelse i hver proces og lader videnskabelige data standardisere processen for at sikre den fremragende kvalitet af hvert produkt.

Exihibition.

Samarbejdsproducenter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik