Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Produkter » Brintvandsmaskine » Hydrogen vand maker.

Køb efter kategori.

Hydrogen vand maker.

Sortere  

Olansi Bærbar Hydrogen Rich Vandgenerator - Living Energy Vand er rig på hydrogen, som kan fjerne reaktive oxygenarter og forhindre en række sygdomme.


Den hydrogenrige vandgenerator kan direkte konvertere ethvert drikkevand til hydrogenrigt vand inden for 5 minutter. Den bærbare hydrogenrige vandmaskine har en kapacitet på 500 ml. Det er nemt at bruge og bære, så du kan drikke magisk og sundt vand når som helst og hvor som helst.


Årsager til aktiv oxygengenerering


Ifølge forskningen kan 2-5% oxygen producere superoxidfrie radikaler med stærk destruktiv kraft efter at være indåndet af menneskekroppen. Normale celler er beskadiget af reaktive oxygenarter, hvilket fremmer aldringsprocessen.


Karakteristika for hydrogen


  • Antioxidanter kan kun scavenge reaktive oxygenarter produceret i celler gennem cellemembran.

  • Det er det mindste element og den eneste, der kan rydde de reaktive oxygenarter produceret i hjernen gennem blodhjernebarrieren.

  • Hvis du indtager hydrogenvand, absorberes det af tarmene om et minut, og det tager cirka 10 minutter at levere hydrogen til celler i alle dele af kroppen.


Olansi Portable Hydrogen Rich Water Generator


Hydrogen er en af ​​de bedste naturlige antioxidanter. Det neutraliserer reaktive oxygenarter (frie radikaler) i blod og celler.


Resultaterne viser, at den potentielle antioxidantkapacitet af hydrogenrigt vand fra Sugawa er - 300 til - 500 mV, dvs. 0 er mediet. Jo større den negative værdi er, desto stærkere er antioxidantkapaciteten.


Olansi Portable Hydrogen Rich Water Maker Funktioner


  • PH-værdien af ​​råvand (neutralt vand), renset vand (surt vand), flaskevand (delvist surt vand) og andet vand blev ændret til svag alkalisk.

  • Drej råvand i et aktivt, lille molekyle, stærk antioxidant.

  • Det konventionelle redoxpotentiale af råvand er + 400 mV (ved kemisk oxidationsmetode). Når den mobile enhed er aktiveret, reduceres spændingen til ca. 300 mV. Den har stærk antioxidantkapacitet og hjælper med at fjerne overskydende frie radikaler i kroppen.


Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik