Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » China Air Purifier. » Er der forskel mellem Kina luftrensere og befugtere?

Er der forskel mellem Kina luftrensere og befugtere?

Visninger:2     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2022-01-06      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Er der forskel mellem Kina luftrensere og befugtere?

Er der forskel mellem Kina luftrensere og befugtere?

Luftrenser

luftrensereer enheder, filter luften fjerne urenheder fra inden skyldes forurening. Med brugen af ​​Olansi luftrensere, bliver det muligt at indånde frisk og ren luft. Nogle luftrensere er bedre end andre, hvad angår filtrering. Andre har nogle overlegne funktioner og nyere teknologi end andre. Mange ting skal overvejes før plukke en.

Olansi luftrenser forhandler (10)

Den vigtigste opgave for en luftrenser er at håndtere luftbårne partikler og andre forurenende stoffer og fjerne dem fra luften. Dette sker gennem luften sugende og skubber luft gennem filtre til at fjerne forurenende stoffer.


Luftfugter

En luftfugter er ikke det samme som en luftrenser. Hovedformålet med denne maskine er at sikre, at luftfugtigheden i luften er acceptable. I løbet af vinteren, luften inde værelser er tørre det meste. Under en sådan tid, der varmeapparater bruges til at opvarme hjemmet. Denne form for luft kan forårsage infektioner. Det er derfor vigtigt at sikre, at luftfugtigheden holdes ideal hele tiden. Luftfugtere kan være stor på at forebygge respiratoriske problemer såsom astma.


Arbejdet med en luftfugter er at tilføje nogle fugt i luften. Der findes forskellige typer af befugtningsanlæg, med de vigtigste er varm tåge og koldt tåge. Den kolde tåge anvender koldt vand, som derefter frigives via ultralydbølger og i luften. Dette betyder vand frigives som små dråber i luften. Sådanne befugtere bruger forskellige teknologier.


En varm tåge luftfugter opvarmer vandet, der forårsager dannelsen af ​​damp. Dette er, hvad der er frigivet til luften. Mens dette kan behandles som en DIY, er det bedre at bruge professionelle befugtere til at holde fugt niveauer ideal.


Forskellen

Ved at forstå, hvad hver enhed gør, er det lettere at forstå dem og kender forskellene. For enhver, der har brug for luft filtrering, derefter enporcelæn luftrenserer den bedste løsning. Dette kan håndtere spørgsmål om forurening og holde luften ren.


Når spørgsmålene er godt forstået, er det let at afgøre, hvilken enhed for at få. Hvis problemet er fugt, så den bedste pick er en luftfugter. Den slags enhed til at samle afhænger af de særlige behov i en husstand.


Der er mange enheder tilgængelige på markedet i dag, og der er nogle luftrenserproducenter, der gør krav på, at de ikke kan bevise. Men virksomheder som Olansi har eksisteret i årtier. Olansi luftrensere og befugtere er blevet testet og forsøgt, og de fungerer godt. Der er en bred vifte af produkter, der skal vælges fra. Det bedste er at forstå, hvad der virkelig er nødvendigt og gøre et valg baseret på det.


Ren luft er en væsentlig del af livet, med kraftig forurening på forskellige steder, især urbane indstillinger. Det moderne hjem kræver de bedste luftrensningssystemer. Olansi gør alle slags luftrensere, herunder HEPA-luftrensere og UVC-luftrensere.

Olansi Air Purifier Leverandør (3)

Den bedste Air Purifier Factory følger strenge retningslinjer for at skabe de bedste enheder til at opretholde sundhed i hjem. For mere om der er en forskel mellemChina Air Purifiers.og befugtere, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/china-Air-purifier.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik