Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Nogle fælles spørgsmål i OEM og ODM Kina Home Air Purifiers

Nogle fælles spørgsmål i OEM og ODM Kina Home Air Purifiers

Visninger:0     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-08-04      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Nogle fælles spørgsmål i OEM og ODM Kina Home Air Purifiers

Nogle fælles spørgsmål i OEM og ODM Kina Home Air Purifiers

China Air Purifiers.skal vælges med masser af overvejelser i tankerne. Før du vælger den bedste løsning, skal behovet evalueres, og spørgsmål stilles til at hjælpe med at lære mere om, hvad der er tilgængeligt, og hvad den bedste mulighed er for særlige behov.


Der skal spurges flere spørgsmål, når du vælger den bedste Olansi Air Purifier til hjemmet.

Olansi Air Purifier Leverandør (16)

1. Er en renser, der er nødvendig i hjemmet?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af forskellige faktorer. De omfatter komfort, der ønskes og den slags luftkvalitet, der findes i hjemmet. Der er også nogle faktorer, der skal overvejes. Der er mange organisationer, der er enige om, at kvaliteten af ​​indendørs luft er blevet forværret. Irriterende stoffer og allergener som Pet Dander, røg og støv har tendens til at forværre indendørs end udendørs.

Der er mange grunde, der kan hjælpe med at bestemme behovet for den bedste Home Air Purifier. Disse omfatter allergiske symptomer som en løbende næse, vandige øjne og kløende øjne. Hyppige hududslæt, tør hud og kløende hud kunne også være en indikation. Andre omfatter at eje kæledyr, der bor indendørs, bor med eller er ryger, og har vejrtrækningsproblemer som astma. Hvis der er meldug eller skimmel i hjemmet, kan en luftrensere være en god mulighed.


2. Hvad renser en luftrenser ren?

China Air Purifiers.er ikke lavet ens. Det betyder, at forskellige muligheder har forskellige kapaciteter. Luftrensere kan rengøre meget bestemte stoffer fra luften. Der er dog forskelle i den måde, de rent på, og hvad de kan rene. Nogle rensemidler kan håndtere partikler og støv effektivt. Der er endnu andre, der er perfekte til meldug, skimmel, vira og bakterier. Få muligheder kan håndtere alle forurenende stoffer på én gang.


3. Hvilket er den bedste luftrensers størrelse?

Når du vælger størrelsen, er det vigtigt at kontrollere vurderingen givet af virksomheden. Det er derfor, at vælge fra Olansi Air Purifiers er sådan en god ide. Vurderingen er korrekte og kan hjælpe med at bestemme den slags rum, en luftrenser kan håndtere tilstrækkeligt. Mange af de tilgængelige muligheder på markedet er individuelle enkeltværelser i stedet for hele husets muligheder. Hvis du ikke har et luftfiltreringssystem installeret med HVAC-systemet, er separate enheder den bedste løsning. Det bliver endnu bedre, hvis enhederne er let bærbare. CADR-nummeret angiver luftleveringshastigheden, og det skal være 2/3 forhold pr. Kvadratfod inden for et rum.


4. ozon og sikkerhed indendørs

Ozon kan beskrives som en usmageligt og farveløs gas med tre atomer. Det forekommer naturligt og produceres gennem elektrisk udledning under tordenvejr inden for den øvre atmosfære. Når det holdes inden for et acceptabelt niveau, er det sikkert indendørs. Dette bør være mellem .02 og .05 dele / mio. Olansi luftrensere forstår vigtigheden af ​​at holde intervallerne i kontrol. Rengørikatorerne er skabt for at sikre, at den korrekte mængde ozon opretholdes og går ikke ud over de acceptable niveauer.

Olansi Air Purifier Leverandør (20)

For HEPA-luftrensere at fungere godt, er det vigtigt at sikre, at filtre ændres, og luftrenseren rengøres regelmæssigt. Forskellige faktorer dikterer frekvensen; Der er også producentspecifikationer og retningslinjer, der kan hjælpe med at bestemme, hvornår den rigtige tid til at rengøre eller ændre filtre er. For mere om OEM og ODMKina Home Air Purifiers, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansig.com/For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik