Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » At vælge en funktionel placering til Olansi luftrenser

At vælge en funktionel placering til Olansi luftrenser

Visninger:10     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2021-12-30      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

At vælge en funktionel placering til Olansi luftrenser

At vælge en funktionel placering til Olansi luftrenser

luftrenserekan gøre en stor forskel i at forbedre luftkvaliteten i et rum. Ved at placere det i en passende position, man får mest muligt ud af maskinen. Det hjælper til at følge undervisningen af ​​luftrenser producenter, fordi de forstår deres maskiner bedst. Picking det bedste produkt kan betyde stor effektivitet og funktionalitet i slutningen af ​​dagen.


En af de ting at overveje er størrelsen af ​​rummet, og hvad producenten anbefaler. Ved at matche plads til maskinen, betyder det, at den bedste rensning opnås ved udgangen af ​​dagen.

Olansi porcelæn luftrenser fabrik (4)

Undgå hjørner og trange pladsforhold.

I de fleste tilfælde en luftrenser tillader fri luftstrøm i alle retninger. Det er vigtigt at placere maskinen, så den frit kan trække luft fra alle retninger. Dette fører til bedre resultater.


Når der er begrænset plads. Hvis en Olansi luftrenser er placeret i en stram plads eller stedet, kunne det være meget svag og kan ikke være i stand til at trække eventuel luft fra alle hjørner i rummet. Det betyder, at luften forbliver forurenet. Nogle luftrensere er designet til at være væghængt. Det hjælper til at vælge en model, der kan monteres på væggen.


Luftrensere bør ikke placeres under eller bag møbler.

De fleste luftrenser fabrikanter kan rådgive købere til at placere maskiner, hvor der ikke er forhindringer. Det er ikke ideelt for luftrenseren skal placeres bag eller under møbler. Dette er fordi det vil besværliggøre og gøres ude af stand rense luften effektivt grundet begrænset luftstrøm. Overvej den tilgængelige plads og vælge den bedste position til renser til arbejdet godt.


Undgå parring

Der er mange gadgets, der findes i intelligente hjem i dag. De omfatter affugtere og befugtere. Der er også klimaanlæg. Grunden til at bruge mere end én maskine på samme tid bør undgås, er, at luftstrømmen er nødvendig for korrekt rengøring til at ske. Men når luft bliver skubbet og trukket i alle retninger, de luftbårne partikler kan ikke fjernes effektivt. I en sådan situation, er det med til at bestemme den maskine, der er mest fornuftigt for hjemmet.


Når renser fungerer, bør vinduerne holdes lukket for et bedre resultat. Med udendørs luft kommer ind i et rum, betyder det, der er pollen, støv og andre udendørs partikler, der vil finde vej ind i hjemmet. Dette kan gøre det svært for HEPA luftrensere, ellerUVC luftrensereat fungere godt. Vinduerne skal lukkes, når maskinen arbejder.


Placering nær døråbninger

Placering af rengøringen tæt på døråbningen kan være en god ting, især for at fange luftbårne partikler, der kan forsøge at komme ind i hjemmet gennem indgangen. Det betyder, at forurenende stoffer fjernes, selv før de gør det i huset. Dette er et godt sted at placere rensemidlet, især i et hjem med kæledyr, og folk kommer ind i huset og ud.

Olansi China Air Purifier Factory (1)

Olansi luftrensere er lavet til at håndtere alle mulige forurenende stoffer. Populariteten af ​​Kina luftrensere skyldes, hvor effektiv de kan være. Men at vælge maskiner fra Olansi garanterer effektivitet og pålidelighed. For mere om at vælge en funktionel placering tilOlansi Air Purifier., kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik