Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Bedste Bærbar luftrenser med hjul og luftfugter anmeldelser for Lejlighed

Bedste Bærbar luftrenser med hjul og luftfugter anmeldelser for Lejlighed

Visninger:0     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2022-03-14      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Bedste Bærbar luftrenser med hjul og luftfugter anmeldelser for Lejlighed

Bedste Bærbar luftrenser med hjul og luftfugter anmeldelser for Lejlighed

Det er blevet opdaget, at mange mennesker ikke ved, det er muligt at anvendeluftrensere med befugteresammen. Nogle mener endda, at både carry out lignende funktioner. Dette er ikke tilfældet på nogen måde. Hvis du virkelig mener det alvorligt om at bekæmpe problemet med luftforureningen i dit hjem, ved hjælp af en luftrenser, der har luftfugter vil ikke være en dårlig idé. En af grundene er, at din indendørs luft er omkring 2-3 gange mere forurenet og forurenet i forhold til udeluften.

Olansi luftrenser forhandler (9)

Det giver ikke nogen mening at åbne dine vinduer under varme sæson. Selv i løbet af vinterhalvåret, er du sandsynligvis til at opleve meget lave niveauer af fugtighed. Har du nogensinde vågnet op med problemer som tør mund, hud og øjne? Det er tegn på lav fugtighed niveauer. Kan du se grunden til, at du har brug for en luftrenser, der også kan fungere som luftfugter?


Den største formål med dette indlæg er at afsløre den bedste luftrenser med luftfugter anmeldelser. Disse enheder er kendt som den bedste, fordi de har tjent positive anmeldelser fra købere. Alt du skal gøre er at gå gennem hver af deres funktioner og vælge den, der kan opfylde dine behov.


Sharp Plasmacluster KC-850UH

Dette er en præmie enhed, der har formået at tjene masser af positive anmeldelser fra slutbrugerne gennem årene. Når det kommer til luftrensere, der også kommer med befugtningsanlæg, dette flåter alle boksene. Med andre ord, er det ikke bare forbedre luftkvaliteten i dit hjem eller kontor. Ligeledes kan det effektivt øge luftfugtigheden niveauer. Dette betyder at du ikke længere behøver at lide problemer som hudirritation, hals tørhed og andre. Med sin næste generation af luftfugter, vil alle disse spørgsmål være helt ikke-eksisterende.


Det er værd at bemærke at påpege, at denne enhed har omkring 4 stadier af filtrering. Disse er forfilter, aktivt kul, HEPA-filter og plasma klynge Ion filter. Sharp Plasmacluster KC-850UH har stået ud blandt andre enheder på grund af sin plasma klynge ion filter, som er blevet testet til effektivt at slippe af mug, bakterier og vira. Disse kunne være epidermidis bakterier, Staphylococcus, Aspergillus Niger mold, Penicillium, E-Coli, og MS2 virus.


Nedenfor er nogle af dens funktioner

• Dens luftfugter filter er vaskbart og kan vare i omkring fem år

• Dens vandbeholderen er 0.96gallon

• Det kan øge dine luftfugtighed til omkring 40%

• Det er blevet testet og godkendt til at være sikker


Venta LW25 Airwasher

Det er en anden 2-i-1-enhed, der fortjener at blive nævnt blandt andre. Én ting ved dette produkt er, at dens luftfugter funktion er fremragende. Det samme kan også siges om, hvordan det renser luften i dit rum. At tale om ægte komfort, er dette en enhed, der kan hjælpe dig med at opleve sådan på første hånd. Den leveres med en ekstremt kraftfuld airwasher, der gør alle disse processer en komplet tur i parken. Det har en tallerkenpakken der har tendens til at rotere. Gennem dette, bliver vandet vil vaske ud forurenende stoffer ligesom skæl, røg, støv, og mange andre. Den nederste linje er, at dens luftrensning er meget effektiv.


Sandsynligvis du forstår stadig ikke, hvordan denne enhed fungerer. For eksempel skal du have vidst, at de fleste luftrensere og befugtningsanlæg enheder bruger HEPA-filter teknologi til at slippe af med de ovennævnte forurenende stoffer. Men Venta LW25 Airwasher ikke bruge nogen HEPA-filter. I stedet sin airwasher tager sig af sådanne problemer.


Nogle funktioner på denne enhed er

• Det kan befugte dig luft med op til 60%

• Det fungerer godt for et rum, der måler op til 400sqft

• Minimal støjniveau og strømforbrug

• Ingen filter kræves derved spare dig udskiftning og vedligeholdelse omkostninger i det lange løb


Dyson Pure PH01

Alle ved, at når det kommer til luftrenses enheder, der arbejder, Dyson er en af de bedste selskaber. Men meget få mennesker er klar over sin Dyson Pure PH01. Dette er en revolutionerende 2-i-1-enhed, der er med til at sikre, at din luft vil blive renset og befugtet. Med en gallon, det har beføjelse til at få din luft befugtet op til mindst 40%. Dens 360-glas filter er en af de bedste i branchen. Vidste du at denne enhed har en anden kraftfuld funktion, som de fleste mennesker er ikke klar over?

Det er det faktum, at det kan bruges som en fan i løbet af sommeren. Det er afgjort enluftrenser med luftfugteranmeldelser, der er positive og opmuntrende. Dette gør det til det perfekte enhed, der kan bruges til enhver sæson uden begrænsning. Med er avanceret og sofistikeret ventilatoren, vil du ikke længere behøver at kæmpe med varme. Det betyder, at dit hjem vil ikke længere være kort af frisk luft uanset årstiden. Nedenfor er nogle af dens funktioner.


• Dens én-gallon vandtank kan bruges i begge køkkener, værelser og kontorer

• Dens luftrensning er meget effektiv - forfilter, aktivt kulfilter og HEPA-filter

• Det er blevet bygget med materialer af høj kvalitet

• Kompakt og overlegen design


Olansi K08D

Olansi K08D er en anden enhed, der er værd at nævne blandt de bedste. Dette er enluftrenser med luftfugteranmeldelser. Bortset fra at opfylde forventninger og behov hos slutbrugere, har det vist sig at være en af ​​de mest overkommelige enheder på markedet. Forestil dig at spare mange penge og stadig lever komfortabelt. For eksempel kan det betydeligt forbedre fugtighedsniveauerne omkring dit hjem. Sådan vil føre til fugtig hud, let vejrtrækning og eliminering af træthed. Olansi K08D har lykkedes at omdefinere, hvad der bør forventes af hver moderne 2-i-1 luftrensende og befugtningsenhed.


Dens luftrenseregenskaber er også værd at tale om. De kan slippe af med brugte røg, VOC, lugt, formaldehyd nedbrydning, bakterier, vira og mange andre forurenende stoffer. Denne enhed har en måde at overvåge din luftkvalitet på. Sådan er det muligt gennem sin indbyggede sensor.


Nogle af dens funktioner er:

• Filtreringsproces består af koldt katalysatorfilter, antibakterielt filter, honningkageaktiveret carbonfilter, højtydende HEPA-filter

• Det er blevet bygget med ultralydviraviolet befugtningsteknologi

• Minimalt strømforbrug og støjgenerering

• Det genererer negativ ion

• Det har en LED-dashboard til at vise luftkvaliteten

Kina Olansi Air Purifier Producent (61)

Konklusion.

Ovennævnte muligheder er de bedste enheder, som du kan vælge imellem, når det kommer til køb af luftrenser med befugter anmeldelser, der er positive. De testes og beviser at levere som forventet. Derfor får du god værdi for pengene ved at vælge nogen af ​​dem. For mere omBedste bærbare luftrenser med hjulog luftfugter Anmeldelser til Lejlighed, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/what-is-the-best-large-room-home-Air-purifier-in-canada-market-in-2021-and-2022.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik