Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Bedste bærbare mini -skrivebord UVC Nano luftrenser til Covid med H13 Hepa -filter til kontorbord

Bedste bærbare mini -skrivebord UVC Nano luftrenser til Covid med H13 Hepa -filter til kontorbord

Visninger:8     Forfatter:Kina luftrenser producent     Publiceringstid: 2021-09-23      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Bedste bærbare mini -skrivebord UVC Nano luftrenser til Covid med H13 Hepa -filter til kontorbord

Bedste bærbare mini -skrivebord UVC Nano luftrenser til Covid med H13 Hepa -filter til kontorbord

For at få det bedste fra enhverKina luftrensereller en slags luftrensende enhed, skal du være så kreativ som muligt.Dette er især tydeligt, når du prøver at nedlade et firma, der producerer enheder, der kan monteres på kontorborde.Dette er ikke så ligetil, som du måske tror.Inden du protesterer til en luftrenserproducent til et sådant formål, er der nogle faktorer, du skal tage alvorligt i betragtning.


Du kan ende med at lægge en frygtelig udseende luftrenser fra Kina på dit skrivebord.Dette vil kun ende med at gøre din plads til at se mindre tiltalende ud.Vil du vide problemet?Du bliver nødt til at søge efter den perfekte luftrensende enhed blandt hundredvis.Dette er en opgave, der altid vil vise sig at være meget skræmmende i mange henseender.

Olansi Kina luftrenser fabrik (4)

Her er den eneste vej ud

Hovedformålet med denne artikel er at afsløre de bedste luftrensere til dit kontorbord.Tro det eller ej, disse enheder har gjort en kæmpe forskel, når de blev installeret på kontorer.Det handler om at vælge den rigtige luftrenserleverandør blandt de forskellige muligheder, du vil støde på i dette indlæg.


GermGuardian AC4100

Når du først ser denne luftrenser, er der noget, du vil tænke på.Dette er det faktum, at det ligner en subwoofer.Du er ikke langt fra sandheden, fordi den gør det.Det er en 3-i-1 luftrenser til kontorborde, der er bygget af en luftrenserproducent med stamtavle.Densluftrenserfabriker placeret i Euclid, Ohio.En af fordelene eller fordelene ved at bruge denne enhed gennem årene er, at den tilbød brugerne god værdi for pengene.Din sag bliver ikke anderledes.


Det har 3 sæt filtre, der sikrer, at dit kontor rengøres grundigt og perfekt.Disse er HEPA -filter, forfilter og aktivt kulfilter.For at sikre, at HEPA -filteret holder som forventet, vil forfiltret gøre et stort stykke arbejde med at filtrere store partikler.Det leveres også med UV-C pære til fjernelse af bakterier samt skimmelsporer.I en nøddeskal, hvis du har et kontor, der måler op til 78sqft, er dette den rigtige luftrensende enhed til at gøre brug af.


Nogle fordele er:

• Den har UV-C-lys for at sikre, at mikroorganismer elimineres

• HEPA -filteret er meget effektivt til at fange skæl, støv og allergener til kæledyr

• Dens design er kompakt og stilfuldt

• Det kan fange op til 99,97% skadelige partikler på et kontor

• Og mange andre


Mediciner MA-14

Der er noget, som de fleste forretningsfolk ikke kender.Dette er det faktum, at det at få flere kunder kan afhænge af, om deres kontorer er rene eller ej.Selvfølgelig ville ingen potentiel klient ønske at blive et sted, hvor luften er forurenet.Der er ingen grund til bekymring med en kraftfuld enhed som Medify MA-14.Dette er et premiumfilter, der har hjulpet mange kontorer med at forblive rene.Det herKina luftrenserkan rengøre dit kontor grundigt uden kompromis.Inden for et par minutter vil luft på dit kontor være sundt for kunderne at forblive komfortable.


I betragtning af at dens luftrenserfabrik opererer fra Kina, kan du altid satse på, at det er en meget overkommelig enhed.Der er ingen grund til at være bekymret, da intet er kompromitteret med hensyn til dets effektivitet.I et rum på 117 kvadratmeter kan Medify MA-14 få sådan rengjort inden for 15 minutter.Hvis din plads er 200sqft eller 400sqft, bliver den rengjort inden for henholdsvis 30 minutter eller 1 time.


Nogle fordele er anført nedenfor:

• Det kan filtrere din forurenede og forurenede luft effektivt

• Det er perfekt til skriveborde på grund af, hvordan det er designet

• Filtrene kan let udskiftes

• Det er let at betjene

• Det har H13 HEPA -filter (medicinsk kvalitet)

• Og andre


Partu HEPA BS-03

Partu HEPA luftrenseanordning er en anden kraftfuld måde at rense luften på dit kontor uden at tage plads, fordi det er en enhed, der kan bruges på kontorbordet.Bortset fra at være kompakt, kan dets design være meget iøjnefaldende.Denne luftrenserleverandør har altid været kendt for at opfylde behovene gennem årene.Det kan derfor altid stole på, at det overleverer sine påstande.Dens filtre kan hjælpe med at fange lugt, skæl, pollen, røg og støv.Partu HEPA BS-03 er bestemt en Kina luftrenser, der er værd at bruge på kontorer.


Dette firma driver sitluftrenserfabrik i Kina.En grund til, at HEPA BS-03 stærkt anbefales, er støjniveauet.Selvfølgelig er kontoret et sted, hvor støj ikke er tilladt, og denne luftrenser fra Kina har formået at opfylde en sådan betingelse.Du vil næppe bemærke, at det virker.


Dens fordele er anført nedenfor:

• For at styre lydstyrke og hastighed, leveres den med 3fan -indstillinger

• Den har en duftsvamp

• Det er designet på en kompakt måde

• Det er 100% sikkert at bruge

• Og andre


OLS-K08 Olansi luftrenser

Det herOlansi luftrenserer imponerende.Ligesom andre ovenfor kan denne Kina luftrenser gøre en kæmpe forskel.Det er muligvis ikke en enhed, der kan placeres oven på kontorborde.Men det betyder ikke, at det ikke vil gøre et effektivt stykke arbejde.På grund af dets nyeste funktioner og funktionaliteter vil skadelige luftbårne partikler helt sikkert blive elimineret.


Dette kommer faktisk med 6 faser til effektiv luftrensning.Det har også en sensor, der hjælper med at registrere støv på dit kontor.Den bedste del er, at på trods af sin størrelse og kapacitet er dens støjgenerering meget minimal.Hvis du leder efter noget, der kan tilbyde mere end hvad almindelige luftrensere til kontorbord gør, er der ingen grund til bekymring, for Olansi luftrenser hjælper.

Olansi Kina luftrenserfabrik (2)

Konklusion

Ovenstående luftrensere er fundet at være perfekte til kontorer og andre kommercielle rum.De har det, der skal til for at imødekomme dine behov og forventninger.Vælg bare en af ​​dem, og kontakt den luftrenserfabrik, der står for produktionen.Du vil blive imponeret over deres funktioner. For mere om bedste bærbare mini desktop UVC nanoluftrenser til Covid med H13 hepa filtertil kontorbord, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/for mere info.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik