Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Bedste måder at holde Kina HEPA luftrensere arbejder effektivt

Bedste måder at holde Kina HEPA luftrensere arbejder effektivt

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-06-16      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Bedste måder at holde Kina HEPA luftrensere arbejder effektivt

Bedste måder at holde Kina HEPA luftrensere arbejder effektivt

Når enChina Air Purifier.Tilsæt til et hjem, det hjælper med at sikre, at husstandens beboere er i det sundeste og reneste miljø. Den slags rengøringsmiddel, der vælges, bestemmer den slags allergener, der vil blive elimineret fra luften. Forskellige rensemidler har forskellige funktioner. Nogle kan slippe af med dander, pollen, støv og så videre. Andre er i stand til at håndtere milde sporer, bakterier og bakterier.

Kina Olansi Air Purifier Producent (65)

Når man får en Olansi Air Purifier, er den mest kritiske ting at sikre, at rensningen fungerer som det skal. De fleste HEPA-luftrensere er ret delikate, og de skal tages godt af. Uden den bedste pleje, kan Home Air Purifier ikke fungere på den ønskede måde. Dette kan forårsage lette sammenbrud og uønskede resultater.


1. Filtre

HEPA luftrensere og andre typer af rensemidler har filtre inden for for at få arbejdet udført. Selvom du ændrer filtre regelmæssigt, kan det virke som en indlysende ting, mange mennesker ændrer ikke filtre på det tidspunkt, de skal. Når snavs akkumuleres inden for filtre, kan tilstopning forekomme og forårsage skade. Også et snavset filter kan ikke rense luften effektivt. Ingen værdi vil blive tilføjet til miljøet.

Der er Kina luftrensere, der angiver, hvornår det er på tide at ændre filtre. Andre skal kontrolleres manuelt.HEPA Air Purifiers.Kom med instruktioner, der kan følges for at sikre, at rensningen forbliver funktionelt til den bedste kapacitet.


2. Rengøring

Bortset fra skiftende filtre skal Olansi luftrensere rengøres på overfladen regelmæssigt, støvtørring, snavs og støv er vigtig. Det er ting, der kan påvirke hjemmeluftrenserne og skal gøres regelmæssigt. En fugtig klud skal være nok til at lave en grundig rengøring.


3. Vakuum

Selv når en PM2.5-renser er installeret, er støvsugning stadig meget vigtig. Hvis ikke støvsuget, vil rummet have for mange forurenende stoffer, og hjemrensning vil have svært ved at arbejde på den bedste kapacitet. Det hjælper med at fjerne forurenende stoffer fra alle overflader i rummet. Dette gør det lettere for China Air Purifier at arbejde på det optimale niveau.


4. Hold Windows lukket

Når du brugernegativ ion luftrenserPå et tidspunkt kan du stadig åbne vinduerne og lade lidt frisk luft ind. Imidlertid virker luftrenseren ikke for godt med vinduerne åbne. Når de skal åbnes, er det bedre at få luftrenseren slukket. Dette skyldes, at der vil være for meget luft, der strømmer ind og ud af rummet, at luftrenseren måske ikke fungerer godt. Det er også vigtigt at bestemme kvaliteten af ​​luften udenfor. Nogle gange kan åbningsvinduer kompromittere renheden af ​​det indendørs miljø. Det er vigtigt at huske, at udendørs luft kan indeholde masser af allergener som pollen og støv.

Olansi Air Purifier Leverandør (17)

Olansi luftrensere bør anvendes efter behovene ved hånden. Når det ikke er i brug, er det bedre at få rensemidlet slukket for at spare sit liv og elektricitet. Olansi fremstiller nogle af de mest værdifulde luftrensere til at håndtere forurenet indendørs luft.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik