Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Blunders, som folk gør, når de køber China Air Renrifiers fra leverandører og fabrikker

Blunders, som folk gør, når de køber China Air Renrifiers fra leverandører og fabrikker

Visninger:3     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-07-06      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Blunders, som folk gør, når de køber China Air Renrifiers fra leverandører og fabrikker

Blunders, som folk gør, når de køber China Air Renrifiers fra leverandører og fabrikker

Der er mange blunders, som folk gør, når de køber luftrensere. Mange ting er også overset. Det er allerede blevet fastslået, at folk ignorerer ozon, der kan være meget skadeligt for sundheden, undlader at tage sig af luftkvaliteten og undlade at tænke på velvære og sundhed logisk. Der er mere at tilføje til denne liste.

Olansi Air Purifier Leverandør (12)

1. Valg af Kina Luftrensere, der er budgetvenlige

En stor del af befolkningen betragter kun salgsprisen uden at overveje, hvad Home Air Purifier kan gøre. Folk overser ofte fordelene og de udgifter, der kunne opstå i løbet af at bruge rensemidlet. Der er forskellige luftrensere tilgængelige på markedet, og alle har forskellige funktioner og kapacitet. Der er de negative ionluftrensere, desktopluftrenserne, PM2.5 luftrensere, UVC-luftrensere og HEPA-luftrensere. Disse kommer med forskellige evner og funktioner. Det er vigtigt at bemærke, at nogle af de diskonterede luftrensere kommer med store udgifter til vedligeholdelse. Nogle gange kan den overkommelige rensning få en fordel ved at sælge dyre udskiftningsfiltre. Det er derfor, at arbejde med et pålideligt firma som Olansi er sådan en god ide.


2. At tro på rummets estimeringer baseret på de fremsatte kampagner

Det er logisk for en person at købe en Kina luftrenser, der er undersized. Dette skyldes, at der er skrupelløse leverandører, der laver overdrivelser vedrørende den slags plads, som en bestemt luftrenser kan rengøre. I de fleste tilfælde bruges den højeste ventilatorhastighed til at gøre estimatet. De gætter også anslå antallet af luftudvekslinger, der kan opnås inden for et givet tidsinterval. For at der skal lykkes rensning, kræves 4-6 ACH eller AIR-ændring pr. Time. Dette bør være muligt, når rensningen udfører på det absolutte minimum. På denne måde kan man være sikker på, at kapaciteten kan øges, hvis behovet opstår. CADR og luftændringer inden for en time skal ses på med nogle mistanker. Man vil måske gerne gøre estimaterne, når maskinen er inden for den laveste ydeevne.


3. Ikke servicerer China Air Purifier

Så mange købere anser ikke den slags vedligeholdelse kræver, at Olansi Air Purifier kunne have. Mange reklamer forberede folk til at antage, at opretholdelse af filtreringssystemet er dyrt, ubehageligt og besværlig. HEPA luftrensere har systemer, der er forbundet med høj kvalitet og stor værdi; Filterkontakten kan dog få brug for udskiftning efter ca. fem år.


For at holde Olansi luftrensere, der arbejder med deres bedste, er det vigtigt at gøre stor rensning. Når en luftrenser købes, skal man være opmærksom og rengøres så ofte som nødvendigt uden fejl.

Kina Olansi Air Purifier Producent (58)

Når du køber de bedste China Air Purifiers, er det vigtigt at undersøge markedet godt. Dette er den eneste måde at fortælle, hvad der tilbydes. Valg af Olansi Air Renifiers bør gøres med stor tillid. Fabrikanten er fast besluttet på at tilbyde de bedste gadgets at tage sig af indendørs luft og opretholde sund livsstil. For mere om China Air Purifier, kan du besøge Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik