Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » De bedste guider til at vælge den rigtige luftrenser

De bedste guider til at vælge den rigtige luftrenser

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2016-04-20      Oprindelse:Websted

De bedste guider til at vælge den rigtige luftrenser

Hvis du bekymrer dig om dit generelle helbred, kan du bekymre dig om, hvad der er i luften, du trækker vejret. Selv vores hjem er fulde af forurenende stoffer, som kan påvirke dit helbred og lykke. Daglige aktiviteter kan fylde dit hjem med forurenende stoffer og allergener.


At vælge den rigtige luftrenser kan være forvirrende. Der er mange diagrammer, studier og certificeringer på luftrenseren. Det er afgørende at komme til bunden af ​​alle data og træffe de rigtige beslutninger. Her er en trin-for-trin guide til at vælge en luftrenser.


Olansi-Air-Purifiers


Når du overvejer brugen af ​​luftrenser, foreslår vi, at du tager følgende trin i brugsprocessen:


 • Beregn størrelsen af ​​rummet ved hjælp af luftrenseren.

 • Vælg en luftrenser og en høj nok indendørs luftrenser.

 • Vælg den type filtrering, du skal være særlig opmærksom på.

 • Sørg for at leve med luftrenseren. Støj og igangværende omkostninger er faktorer, du skal overveje.

 • Undgå at bruge luftrensere, der forårsager indendørs luftforurening. Ozonproducerende luftrensere bør undgås for enhver pris.


Ved hvad du køber?


Selv om nogle producenter hævder, at ingen luftrenser vil eliminere 100% af forurenende stoffer og allergener fra luften i dit hjem. Problemet er, at luftrenseren kun kan rengøre luften, der passerer gennem den. Alergener og forurenende stoffer fastgøres til tæpper, møbler og hårde overflader og venter på at blive forstyrret tilbage i luften.


Når du køber luftrenser, bør følgende punkter anses for at sikre den bedste ydeevne.


 • Hvor vil du bruge purifier?

 • Har du særlige behov, som f.eks. Fjernelse af Pet Dander eller Røgrester?

 • Sammenlign CADR rating.

 • Købsudstyr med høj effektivitetsluftfilterteknologi.

 • Få en renser med det laveste støjniveau muligt.

 • Overvej omkostningerne ved udskiftning og vedligeholdelse af filter.

 • Tænk på, om du skal tænde og slukke for din telefon.


Værelserne er forskellige i størrelse


Før du fortsætter, skal du bestemme, hvilken luftrenser dit mål er. De fleste bærbare uafhængige luftrensere vil effektivt filtrere luften i et rum. Du bør sørge for, at den renser, du køber, er stor nok til at matche størrelsen af ​​det rum, du vil filtrere. Luftrensere er klassificeret efter deres rene luftleveringshastighed (CADR).


Om CADR - Hvorfor er det så vigtigt?


Jo større CADR-nummeret, der er angivet på luftrenseren, desto flere partikler fjerner filteret fra luften. Generelt er jo større rummet, jo større det CADR-nummer du vil have. Der er ingen industristandard for CADR-numre relateret til rumstørrelse. Det meste af tiden vil fabrikanten liste den anbefalede rumstørrelse på pakken.


EPA i deres \"Guide til luftrensere i hjemmet, \"Gør disse anbefalinger om CADR og rummets størrelse

Bærbar luftrenseringsstørrelse til fjernelse af partikel:

Værelsesområde i kvadratfod 100 200 300 400 500 600
Minimum CADR i CFM 65 130 195 260 325 390

CADR'erne beregnes ud fra en 8-fods loft og 5 luftændringer pr. Time. Hvis du har højere lofter, og du har brug for brugerdefinerede luftændringer pr. Time, skal du beregne det minimum, der kræves CADR.


Hvad er der i luften? Hvad vil du slippe af med?


Forurenende stoffer og allergener varierer i størrelse, form og form. Generelt er der to typer af forurenende stoffer og allergener.


 • partikler

 • Gas


Disse to typer af forurenende stoffer kræver forskellige typer filtre. Når du overvejer, hvilken rengøringsmiddel der er bedst for dig, bør du overveje den type filter, som rensningsanvendelsen bruger for at fjerne forurenende stoffer.


Partikler - støv, pollen og røg


Disse forurenende stoffer omfatter allergener som pollen og petdander, samt røgrester, der flyder i luften. Hvis støv er et problem i dit område, kan luftrensere også hjælpe med at lindre problemet. Generelt er jo højere CADR-niveauet og jo hurtigere blæserhastigheden, jo bedre effekten af ​​filteret i fjernelse af partikler.


Nogle luftrenserproducenter tilbyder specielle filtre til specifikke forureninger eller allergener. Kontroller pakken og instruktionerne, der er knyttet til luftrenseren for at afgøre, om der er et dedikeret filter til dine behov.


Gas - vi trækker vejret hele tiden


Vi lever ved at indånde gas. Oxygen er den vigtigste gas, som vi lever på. Der er dog tusindvis af andre gasser, der kan forurene luften i dit hjem, bare daglig eksponering. Disse resterende gasser kan komme fra flere kilder:


 • Ny maling eller installer nye gulvbelægninger. Det klæbemiddel, der anvendes i maling, frigiver gasser, der kan være allergener eller toksiske.

 • Ældre byggematerialer frigiver formaldehyd og andre gasser, når de aldrager.

 • Plastik, der bruges til vægbeklædning, bordplader og møbler frigiver skadelige gasser.


Generelt er den bedste type filter til behandling af gasser som forurenende stoffer aktiveret kulfilter. Aktiveret kulstof er et godt materiale til absorption og bevarelse af toksiske og skadelige gasser. Det bedste valg er en kombination af aktiveret kulstof og høj effektivitet luftfilter teknologi luftrenser.


Yderligere forståelse af indendørs luftforurenende stoffer og deres kilder.


Støjniveau - Bor med Air Purifier


Mange producenter vil markere støjniveauet på pakken. Hvis du bruger meget tid i samme rum med luftrenseren, kan dette være vigtigt. Støjforurening er så irriterende som luftforurening. Leder du efter en luftrenser med det bedste støjniveau og andre funktioner, du har brug for, er en vigtig overvejelse.


Generelt er luftrensere med et støjniveau på 50 dB egnede til de fleste levende rum. Moderne køleskabe producerer omkring 50 decibel lyd, når de løber. For de fleste er dette et næsten diskret støjniveau.


Over købspris - hvad er driftsomkostningerne?


Køb af en luftrenser vil tilføje et andet lag til dit budget. At køre en luftrenser 24 timer i døgnet vil tilføje ekstra brugsomkostninger til dit familiebudget. Vi foreslår, at du finder en luftrenser med ENERGY STAR-label \"Energy Star betyder, at enheden opfylder strenge EPA-standarder for energieffektivitet.


Hold din luftrenser kører ved maksimal effektivitet


Et andet lag af omkostninger sammen med din luftrenser er omkostningerne ved vedligeholdelse. Den største omkostning, der er forbundet med at betjene luftrenseren, er at erstatte filteret. Før du køber en luftrenser, skal du købe rundt for at bestemme omkostningerne ved udskiftning af filteret. Der er mange muligheder, og prisintervallet for udskiftning af filter er bred.


Køb ikke noget - Købere Pas på


Der er nogle typer luftrensere, som du bør undgå. En type anbefales slet ikke og kan endda reducere luftkvaliteten af ​​rummet.


 • Undgå ozonproducerende luftrensere- Nogle luftrensere, især dem, der anvender elektrostatiske præcipitatorer, ionisere eller ultraviolette lamper, producerer ozon. Ozon er en kendt lungeirriterende. Hvis nogen i din familie har lungesygdom, kan disse typer luftrensere forårsage flere problemer end at løse dem.

 • Valg af en luftrenser er UIL opført- Brug af ethvert elektrisk udstyr uden UIL listet er farligt. Utårne ​​og unoterede produkter øger muligheden for elektriske brande.

 • Kontroller, om der er et certificeret CADR-niveau på pakken- En velrenommeret producent vil mærke pakken for at angive CADR-niveauet testet af et certificeret laboratorium. Hvis der ikke er nogen sådan etiket på pakken, kan luftrensningens kvalitet være i tvivl.


Lav et valg - Mød dine behov


At finde den rigtige luftrenser til at opfylde dine behov er ikke nødvendigvis en overvældende oplevelse. At vide, hvad du har brug for i din luftrenser, er den vigtigste faktor for at beslutte, hvilken luftrenser der passer bedst til dine behov. Efter vores trinvise råd gør processen enklere og enklere.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik