Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Det forskellige arbejdsprincipper for luftrensere tilgængelige på markedet

Det forskellige arbejdsprincipper for luftrensere tilgængelige på markedet

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-05-26      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Det forskellige arbejdsprincipper for luftrensere tilgængelige på markedet

Det forskellige arbejdsprincipper for luftrensere tilgængelige på markedet

Luftrensning er noget, der er stærkt nødvendigt i samfundet i dag. Den konstante forurening har medført deres behov i forskellige indstillinger, herunder boliger. Forurening har været forbundet med forskellige lidelser og sygdomme, og derfor skal det tages ret alvorligt.

Olansi Air Purifier Leverandør (19)

Nogle modeller kommer med forskellige filtre, nogle har carbonfiltre, mens andre har HEPA-filtre. Alle filtre kommer med deres sæt fordele, og det skal derfor ikke være så hårdt. Der er forskellige filtre, der anvendes i oprettelsen afChina Air Purifiers., og de omfatter:

• Mekaniske filtre

I dette tilfælde har luftrenseren plettet filtre og bruger fans til at tvinge luft ind i fibrene, hvor partikler er fanget. Under denne kategori er der dem med fint net. Disse er HEPA-filtre. De samler et stort antal partikler, herunder maling pigmenter og røg

HEPA-filtre kan fjerne større partikler fra luften, herunder skimmelsporer, pollen og støv, mens de stadig er i luften. Mekaniske filtre er ikke de bedste med døre og gasser og er dyre, når vedligeholdelse er bekymret.

• Aktiverede kulstoffiltre

I dette tilfælde leveres Home Air Purifier med sorbentfiltre. Disse brug aktiverede kulstof, som absorberer molekyler, der forårsager lugt fra luften. De er også i stand til at håndtere forskellige gasser. Men de er ikke de bedste for nitrogenoxid, ammoniak og formaldehyd. De håndterer ikke partikler, og det er derfor, at de fleste luftrensere i denne kategori har aktiveret kulstof og plettet filtre for partiklerne. Aktiveret kulstof er normalt mættet i en meget hurtig hastighed og kan muligvis erstatte ekstraordinært.

• ozongeneratorer

I dette tilfælde producerer maskinen ozon. Dette er et molekyle, der reagerer med nogle forurenende stoffer, der ændrer deres generelle kemiske sammensætning. Dette kan føre til en dårlig atmosfære.

• Elektroniske luftrensere

Elektrostatiske ionisatorer og præcipitatorer oplader normalt partiklerne, mens de stadig er i luften. De holder sig til maskinpladerne eller overfladerne nær dem ved hjælp af en attraktion, der er magnetisk-lignende. Nogle af disse luftrensere anbefales ikke stærkt, da de kan føre til produktion af ozon.

• Ultraviolet germicidal bestråling

UV-luftrensere er også tilgængelige på markedet. Disse luftrensere dræber eventuelle svampesporer, bakterier og vira i luften. Det er dog vigtigt at bemærke, at nogle sporer og bakterier kan være resistente over for UV-stråling. NogleOlansi Air PurifiersKom med UVC Air Purifier Technology. Eksponering for UV-stråling bør udvides til at maskinerne til at fungere som beregnet.

• fotokatalytisk oxidation

Disse maskiner bruger fotokatalyser og ultraviolet stråling til fremstilling af hydroxylpartikler, der oxiderer gasformige forurenende stoffer. Det er vigtigt at kontrollere effektiviteten af ​​en maskine, før du foretager købet.

Olansi Air Purifier Leverandør (20)

Olansi Air Purifiers er nogle af de bedste tilgængelige på markedet. De beskæftiger sig med HEPA luftrensere, UVC luftrensere, PM2.5 luftrensere, ognegative ion luftrensere.


Olansi luftrensere sættes gennem kraftig test for at bestemme deres effektivitet, sikkerhed og egnethed i forskellige indstillinger.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik