Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Fordele og ulemper forbundet med at få hjemluftsordninger fordele og bivirkninger

Fordele og ulemper forbundet med at få hjemluftsordninger fordele og bivirkninger

Visninger:4     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-06-17      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Fordele og ulemper forbundet med at få hjemluftsordninger fordele og bivirkninger

Fordele og ulemper forbundet med at få hjemluftsordninger fordele og bivirkninger

De bedste luftrensere er dem, der er skabt af virksomheder, der koncentrerer sig om raffinering af luften. Det handler ikke om de højt annoncerede eller markedsførte.Olansi Air Purifierser skabt med den moderne teknologi og funktioner, der opretholder sundhed ved at sikre indendørs luft filtreres til den bedste kapacitet. Indendørs luftforurenende stoffer er en stor bekymring i dag, og derfor overvejer de fleste mennesker at få hele husets luftrensere til at løse problemet. Rengørikatorer eliminerer og styrer forurenende stoffer, og de er ofte fastgjort til luftsystemet eller centralvarmesystemerne. Hovedformålet med rensemidlet er at filtrere luft og derefter passere det tilbage til huset.

Olansi Air Purifier Leverandør (5)

Kina luftrensere kommer i forskellige former, typer og størrelser. Der er HEPA luftrensere, UVC luftrensere, PM2.5 luftrensere, desktop luftrensere og negative ion-luftrensere. HEPA-indstillingen fjerner ofte 99 procent af luftpartikler og har brug for stærke blæsere. Der er også elektroniske rensemidler, der beskæftiger sig med mikroskopiske partikler og støv.


Selvopladning elektrostatiske rensemidler blokerer omkring 35 procent af partikler inden for luften. De bruger syntetiske fibre til at tiltrække partikler statisk.

Der er også UVC-rensemidler, disse er i stand til at fjerne skimmel og bakterier. De steriliserer luften, der passerer via UV-lamper ved at blæse luft.Negative ion luftrensereOplad luften med negative ioner, og disse fastgøres til forskellige partikler og tvinger dem til at falde.


Fordele og ulemper

Ovenstående er nogle af de grundlæggende rensemidler. Investering i en er en god ide. Når den er tilsluttet luft- eller varmesystemet, reduceres mængden af ​​støj, der produceres af luftrenseren, væsentligt. Olansi Air Purifiers er et fantastisk valg for dem, der er astmatiske.


Når man køber rensemidler til hele huset, kræver det kvalificerede teknikere at håndtere installationen. Filtre skal overvejes og overveje, hvor ofte de måske skal ændres. Dette kan være dyrt og bør overvejes selv før aChina Air Purifier.købes. Det er vigtigt at bemærke, at køle- og varmesystemer ikke flyder i samme hastighed gennem hele huset. Det betyder, at nogle værelser måske ikke får den samme luftstrøm, og allergener kan opbygge i nogle områder. Da luftrenseren skal arbejde sammen med madlavnings- eller varmesystemerne, kan der være store regninger.

Når man vælger et helt husrensning, er antallet af angivne muligheder lidt begrænset. Der er problemer som omkostninger, sundhed og type til køb. Der er også tekniske overvejelser at gøre. Dette er den eneste måde at sikre, at alle dele af hjemmefordelene. Hvis det er muligt, vælg luftrensere med nemme at udskifte filtre. Det betyder, at udskiftning kan laves et DIY-projekt uden at involvere teknikere til at håndtere det.

Kina Olansi Air Purifier Producent (24)

Olansi Air Purifiers er skabt for at tilbyde en nem måde at rengøre luften på. Der er mange muligheder, der er tilgængelige fra denne producent, hvilket gør det nemt at vælge en, der er mest ideel til særlige behov.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik