Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Alkalisk omvendt osmose vandrenser » Fordele og ulemper ved RO Reverse Osmosis Hot and Cold Water Dispenser Purifier med alkalisk vandfiltreringssystem

Fordele og ulemper ved RO Reverse Osmosis Hot and Cold Water Dispenser Purifier med alkalisk vandfiltreringssystem

Visninger:4     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-11-16      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Fordele og ulemper ved RO Reverse Osmosis Hot and Cold Water Dispenser Purifier med alkalisk vandfiltreringssystem

Fordele og ulemper ved RO Reverse Osmosis Hot and Cold Water Dispenser Purifier med alkalisk vandfiltreringssystem

Ro omvendt osmose alkalisk vanddispenser purifierer en populær type vandrensningssystem. Det bruger den omvendte osmose teknologi til at fjerne forurenende stoffer i drikkevand. Selv om investering i et omvendt osmose (RO) vandrensningssystem kan være relativt dyrt for dit kontor eller hjem, sammenlignet med andre vandrensningsmetoder, er RO-omvendt osmose alkalisk vanddispenserrenser ret lettere og billigere at opretholde.


Omvendt osmose Teknologi til vandfiltrering blev udviklet af det amerikanske militær i slutningen af ​​1950. Det der begyndte som et forsøg på at søge efter et middel til at fjerne salt fra saltvand (især havvand) for at producere vand egnet til forbrug af de amerikanske soldater i ru terræner Og fjern også visse kemiske forureninger som tungmetaller fra vand, er nu blevet en populær og pålidelig vandfiltreringsteknologi, der anvendes af mange boliger i øjeblikket.

Olansi China Air Purifier Factory (14)

Omvendt osmose (RO) er en procedure, hvor vand (ledningsvand, naturlig fjeder, regnvand osv.) Bliver tvunget gennem et materiale eller membran med små porer (semipermeabel membran), der tillader vandmolekyler, der er mindre i størrelse sammenlignet med større molekyler som salt og andre tungmetaller til at filtrere igennem. Denne proces hjælper med at rense vand ved at adskille vandmolekyler fra andre forurenende stoffer.


Uanset forsøget fra dit lokale Water Utility Company for at sikre vandhaner er sikkert og rent til at drikke, kan du ikke garantere fjernelse af alle forurenende stoffer i vandet, der leveres til dit hjem. Derfor er det vigtigt at have en RO-omvendt osmose vanddispenseren i dit hjem eller kontor vigtig. I denne artikel diskuteres fordele og ulemper (det vil sige fordelene og ulemperne) af at have en RO-omvendt osmose-vanddispenserrensning, diskuteret. Dette vil lede dig, når du træffer en beslutning om at installere en vanddispenserrenser, der bruger omvendt osmose teknologi i dit hjem eller kontor.


Fordele ved RO omvendt osmose alkalisk vanddispenser purifier

1. Omvendt osmose er meget effektiv til at fjerne forurenende stoffer

Dette er en af ​​de vigtigste fordele ved enRo omvendt osmose vand dispenser purifier. Dens effektivitet ved fjernelse af forurenende stoffer har gjort det en bred vifte af anvendelse - fra behandlingen af ​​spildevand til filtrering af vand i vores hjem. Filtreringsprocessen fjerner gradvist ca. 98% af disse forurenende stoffer gennem en finere halvgennemtrængelig membran fra et drikkevandsforsyning: natrium, calcium, bly, sulfat, fluor, arsen, chlorid og kviksølv.


Processen anvendt af RO-omvendt osmose Vanddispenserrensning er mere effektiv end brugen af ​​kun et trækulfilter. Trækulfilteret er ikke i stand til at fjerne nogle forurenende stoffer.


2. Energieffektivitet

RO omvendt osmose Vanddispenserrenseren bruger vandtrykket fra dit hjem vandforsyning. I modsætning til destillation, der kræver elektricitet og varme, kræver det kun pres fra din vandforsyning.


3. Det giver regelmæssigt rent vand

RO omvendt osmose Vanddispenserrensning er direkte forbundet til vandhanen eller vandhanen i huset, hvilket giver en regelmæssig og ren drikkevandsforsyning. Efter et stykke tid kan du måske ikke huske, at der er et vandfiltreringssystem knyttet til vandforsyningen i dit hus.


4. Omvendt osmose fjerner mineraler også fra vand

RO fjerner mineraler som magnesium og calcium, der forårsager hårdhed i vand. Hårdt vand har følgende negative virkninger:

• Former skalaer på VVS apparater og inventar

• Gør dit hår til at føle sig slimet, og din hud føles straks, at du forlader badeværelset.

• Forårsager dit tøj til at falme hurtigere end behandlet vand

• pletter dine badekar og dræn

• Regelmæssige VVS-reparationer

• skaber hvide pletter på glasvarer og opvaskemiddel, hvilket gør dem uinteressante


5. RO Reverse Osmosis Vand Dispenser Purifier sparer dig penge

Det reducerer omkostningerne ved køb af flaskevand, og regelmæssige VVS-reparationer på grund af hårdhed i vand. Afhængigt af antallet af flaskevand, du køber, når du akkumuleres over et år, sparer det dig en mærkbar mængde dollars årligt.


6. Omvendt osmose gør mad smag bedre.

Mange mennesker har rapporteret, at deres mad smager bedre, når de begyndte at bruge vand fraRO omvendt osmose Drikkevandsautomater Purifier.Dette skyldes fjernelse af urenheder og mineraler fra vand gennem omvendt osmose. Kemikalierne og mineralerne i en vandforsyning, der ikke behandles, kan ændre smagen af ​​din mad, når du koger med et sådant vand.


Selvom varmen, under kogning af vand kan dræbe de tilstedeværende bakterier, kan visse forureninger forblive i vandet.


Ulemper ved RO Reverse Osmosis Vand Dispenser Purifier

Omvendt osmose Vandfiltreringssystem har et par begrænsninger, men fordelene ved at bruge en RO-omvendt osmose-vanddispenserrensning, som fremhævet i denne artikel opvejer sine begrænsninger for de fleste boliger.


1. Tilpasning til en anden vand smag

I starten kan du ikke lide smagen af ​​vand produceret afRo omvendt osmose vand dispenser purifier. Dette skyldes, at processen med omvendt osmose fjerner flere mineraler, du måske har været vant til i vandet. Smagen kan være usædvanlig. Selvom nogle mennesker anser disse mineraler som calcium, som det er nødvendigt for en sund krop, absorberes disse mineraler af din krop i din blodbanen fra den mad, du spiser dagligt.


2. Kræver rettidig ændring af præfiltre

Pre-filtre af en RO-omvendt osmose Vanddispenserrenser Beskyt den semipermeable membran under processen med omvendt osmose. Manglende ændring af disse pre-filtre til tiden kan beskadige membranen, der anvendes under omvendt osmose. Hvordan? RO-membranen kunne ødelægges af fri klor.


Dette kan kræve udskiftning af hele RO-vandfiltreringssystemet. Selv om der ikke er lettere at vide, hvornår dette kan forekomme, skal du heldigvis kun ændre disse malmfiltre en gang om året.


3. Vandstrømmen er lavere end forventet

RO omvendt osmose Vanddispenserrensning producerer vand ved et lavere tryk end forventet. Selvom for de fleste hjem, kan vandet produceret gennem en RO-vanddispenserrensning være nok dagligt, du skal muligvis være tålmodig for RO-systemet for at regenerere mere vand, hvis du spiser meget vand dagligt.

Olansi China Air Purifier Factory (13)

Konklusion.

Hvis du har brug for det bedste vandfiltreringssystem til dit hjem eller kontor, er en RO omvendt osmose vanddispenser purifier det bedste vandrensningssystem for dig. På trods af sine begrænsninger er fordelene i denne artikel grundene til, at brugen af ​​RO-vanddispenserrensere er blevet meget populære. Drikke sikkert og rent vand fri for forurenende stoffer er afgørende for vores velbefindende. For mere om fordele og ulemper ved roOmvendt osmose varm og kold vanddispenser purifierMed alkalisk vandfiltreringssystem kan du besøge Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com/water-purifier.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik