Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Hvad er den bedste store værelse Home Air Purifier i Canada Market i 2021 og 2022?

Hvad er den bedste store værelse Home Air Purifier i Canada Market i 2021 og 2022?

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-07-16      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Hvad er den bedste store værelse Home Air Purifier i Canada Market i 2021 og 2022?

Hvad er den bedste store værelse Home Air Purifier i Canada Market i 2021 og 2022?

Statistikker viser, at de fleste af luftrenserne i Canada ikke er gode nok, når det kommer til at fjerne skadelige forurenende stoffer fra luften. Dette skyldes, at mange brugere har klaget over, at sådanne enheder ikke er effektive til at slippe af med røg, støv, pollen, allergener og mange andre. Sandheden er, at det vælger det rigtigeAir Purifier Producent.er noget, der kræver tid. Dette skyldes, at du bliver nødt til at søge gennem alle de forskellige muligheder på markedet. Selvom du planlægger at købe en Kina-luftrenser, er det stadig den samme proces.


Er du på udkig efter den bedste luftrenser leverandør til Patronize i Canada? Er du klar over, at de fleste muligheder ikke er gode nok, når det kommer til at opfylde dine behov? Det store mål med dette indlæg er at afsløre nogle af de bedste luftrensende enheder til canadiere. Hver gang du vælger nogen af ​​disse muligheder nedenfor, forventer altid støv, røg, lugt, bakterier, vira og andre skadelige forurenende stoffer, der skal slippe af med.

Olansi Air Purifier Leverandør (11)

Her er den bedste del

Efter at have tjekket detaljerne i denne artikel nedenfor, kender du den rigtige luftrenserfabrik til at håndtere. Dette skyldes, at mulighederne vil tage ud hvert gætværk fra vejen.


Blå ren 211++

Der er noget, de fleste canadiere endnu ikke er at forstå om Blue Pure 211+. Dette er det faktum, at det er en af ​​de mest højtydende luftrensere. Når det kommer til premium-funktioner, er det noget andet. I årenes løb har denne luftrenserproducent været dedikeret til at hjælpe folk med at leve meget sunde ikke kun i Canada, men også andre dele af verden. Det er en certificeret enhed, som du kan bruge i dit rum med resten af ​​sindet. Forestil dig en luftrenser, der kan rense dit værelse op til mindst fem gange.


Dette er, hvad Blue Pure 211+ kan gøre det muligt for dig at opleve førstehånds. Det er nok en af ​​de mest effektive luftrensere. Dette skyldes dets design, der tillader 3600. Med sin 3Stage filtreringsproces kan du være sikker på, at der ikke vil blive forladt nogen skadelig partikel i dit værelse. At opleve ægte komfort behøver ikke at være kompliceret eller vanskelig. Denne luftrenserproducent gør det muligt. Dens funktioner ligner meget på en pålideligChina Air Purifier.. Nogle af disse er:


• Det kan rydde et mellemrum, der måler omkring 540sqft

• Dens CADR er 340m3 / time

• Dens 3Stage filtreringsproces omfatter forfilter, aktiveret kulstof og avanceret filter

• Lav støjgenerering (32dB-56 dB)

• Og mere


Levoit Core 300.

Levoit Core er en luftrenser leverandør, der har formået at få masser af ros fra canadiere gennem årene. Nogle har endda sammenlignet sin ydeevne og pålidelighed med, hvad Olansi Air Purifier har at tilbyde. Sandheden er, at begge (Levoit og Olansi Air Purifier) ​​er forskellige i mange måder. Når det er sagt, er det afgørende at vide, at Levoit Core 300 har tendens til at skille sig ud blandt forskellige luftrensere, du kommer på tværs af på markedet.


For eksempel, hvis du lider af allergier, er dette en af ​​de bedste muligheder, du kan udforske. Det foreslås derfor, at du finder ud af, om en luftrenser leverandør har det, før du vælger ethvert andet mærke. Det er meget effektivt at slippe af med lugt, røg, støv og mere. Med Levoit Core 300, vil du helt sikkert have kvalitetssøvn hver nat. Også dens 3-fan hastighed gør det til en af ​​de mest fleksible muligheder på markedet. Flere af dens funktioner er:


• 99,97% af farlige og skadelige forurenende stoffer vil blive fanget

• Det har en CADR-rating på 250m3 / time

• Med sin laveste støj er 24dB, er du garanteret uafbrudt søvn

• Det kommer med en timer til automatisk rengøring

• Dens 3-trins filtreringsproces omfatter forfilter, aktiveret kulstof og HEPA-filter

• Og andre


Winix 5500-2.

Der er ingen tvivl om, at Winix 5500-2 er meget effektiv, når det kommer til at rense et rum. For eksempel kommer den med en turbo-indstilling, der kan nå omkring 250CFM. Det er også afgørende at påpege, at denne enhed gør brug af en teknologi, der er unik. Nogle typiske eksempler på dette er sine smarte sensorer, som automatisk overvåger luftkvaliteten i dit værelse. Der er også sin plasmawave teknologi. Alle disse er at sikre en perfekt rengøringsproces.


Desuden leveres det med et lys, der kan hjælpe med at opdage luftkvaliteten. Det betyder, at du ikke behøver at gætte om, at din luft er forurenet eller ej. Mens du sover, kan du justere det til dvaletilstand. Dette vil gøre sin støjgeneration reduceres. Nedenfor er flere af dens funktioner:


• Dens rengøringsproces er stærkere end nogen regelmæssigluftrenser

• Dens Plasmawave-teknologi er effektiv til at fjerne kemiske dampe, pollen, allergener, lugt og mere

• For en effektiv rengøringsproces leveres det også med avanceret HEPA-filterteknologi

• Det kan rengøre et værelse, der måler 350sqft


GermGuardian AC4300.

GermGuardian AC4300 er en meget populær enhed, der kan hjælpe dig med at slippe af med bakterier i dit værelse. Dens rensningsproces er ret effektiv på grund af dens 3-lags proces. Disse kan være forfilter, der sikrer, at store partikler er fanget. Dette vil gøre det muligt for sit HEPA-filter at vare i meget lang tid, før udskiftning vil blive påkrævet. Dens aktiverede kulfilter kan slippe af med lugt fra dit værelse.


Blandt de forskellige muligheder, der er nævnt her, synes GermGuardian AC4300 at generere den laveste støj under dvaletilstand. Den leveres med en UV-C, der kan hjælpe med at dræbe luftbårne allergener og vira. Dette er en af ​​de bedste luftrensere, at canadiere kan gøre brug af uden besvær. Den eneste snag er, at det kun kan bruges i små rum i modsætning til ovennævnte muligheder.


Olansi Air Purifier (K15b)

Når det kommer til rengøring af luften i dit værelse, har en Olansi Air Purifier meget at byde på. I årenes løb er dette en China Air Purifier, som har formået at tiltrække mange positive anmeldelser fra brugere. De funktioner, som det bringer, er et typisk bevis på, at luftrensereteknologi har fremført ud over, hvad folk plejede at kende dem i fortiden.


Ligesom den mulighed, der er blevet forklaret ovenforOlansi Air Purifier.K15b er beregnet til kommercielle rum. For eksempel er dets CADR omkring 800. Også dets dobbeltfilter sikrer ren luft. Andre funktioner, du vil opdage, er:

• Indikatorer for luftforurening

• Genererer lavt støj

• Dets strømforbrug er ret minimalt

• Det er meget effektivt til fjernelse af skadelige gasser fra dit rum

• Det er meget holdbart

• Det kan let flyttes fra et sted til et andet inden for et mellemrum på grund af det nederste kasterhjulsdesign

Olansi Air Purifier Leverandør (7)

Konklusion.

Det er helt klart, at valg af den rigtige luftrenserfabrik ikke behøver at være svært eller kompliceret. I betragtning af alle ovennævnte muligheder kan du se, at der er forskellige luftrenikere af høj kvalitet, som canadiere kan gøre brug af uden problemer. Disse er testet og dokumenterede enheder. For mere om det bedste store rum Home Air Purifier i Canada Market i 2021 og 2022 kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansiFr.com/For mere info.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik