Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Alkalisk omvendt osmose vandrenser » Hvad er hydrogenalkalisk RO omvendt osmose Vanddispenserrenseren med filter, og hvordan virker det?

Hvad er hydrogenalkalisk RO omvendt osmose Vanddispenserrenseren med filter, og hvordan virker det?

Visninger:9     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-11-19      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Hvad er hydrogenalkalisk RO omvendt osmose Vanddispenserrenseren med filter, og hvordan virker det?

Hvad er hydrogenalkalisk RO omvendt osmose Vanddispenserrenseren med filter, og hvordan virker det?

Hydrogen.alkalisk ro omvendt osmose vand dispenser purifierEffektivt forbedrer kvaliteten og smagen af ​​vandet, hvilket gør det sikkert og sundt at drikke. Det er nyttigt i kommercielle, industrielle og boligmæssige applikationer og har en bred vifte af fordele. På grund af øgede forureningsniveauer og den stigende grad af sygdomme forårsaget af forurenet vand er RO-omvendt osmose vanddispenserrenser essentiel for hvert hjem. Det bruger processen med omvendt osmose (RO) til at producere sikkert og sundt drikkevand.


Der er flere metoder til vandrensning, men omvendt osmose er imidlertid for tiden blandt de mest anvendte og avancerede teknologier i vandfiltrering og behandling. Med henblik på denne artikel er, hvad RO-omvendte Osmosis vanddispenserrensning er, og hvordan det virker, vil blive diskuteret.

Olansi China Air Purifier Factory (12)

Hvad er ro omvendt osmose vanddispenser purifier?

RO omvendt osmose Vanddispenserrenseren bruger processen med omvendt osmose til at rense vand. Omvendt osmose (RO) er en vandbehandlingsprocedure, der tvinger rent vand (ledningsvand, regnvand og vand fra strøm, flod og naturlig forår) gennem en membran med små porer under højt tryk for at filtrere uønskede partikler (forurenende stoffer) og rester som rester som Salt, snavs og klor fra drikkevand. Ved siden af ​​fjernelsen af ​​rester og forurenende stoffer kan en RO-omvendt osmose vanddispenserrensning desuden fjerne mikroorganismer, der producerer vand, der er rent og sundt for at drikke.


De små porer i membranen af ​​en RO-omvendt osmose vanddispenserrensning er ca. 0,0005 μm (mikrometer) eller mindre. Dette gør det vanskeligt for de fleste forurenende stoffer (med større størrelser) for at filtrere igennem. På grund af størrelsen af ​​vandmolekyler kan de imidlertid passere gennem membranens porer. Disse partikler (urenheder) af stor størrelse adskilles og vaskes kontinuerligt ned ad afløbet.


Hvad er forureningerne fjernet af RO-omvendt osmose Vanddispenserrenser?

RO-omvendt osmose Vanddispenserrensning fjerner ca. 99,9 procent af helt opløste faste stoffer (TDS) fra vandkilder. TDS repræsenterer koncentrationen af ​​alle stoffer opløst i vand. Den består af organisk materiale i små mængder og uorganiske salte.


Uorganiske salte, der almindeligvis findes i vand, indbefatter kalium, natrium, magnesium, calcium, carbonater, bicarbonater, sulfater, fluorider og nitrater. Disse mineraler kunne stamme fra forskellige kilder, både menneskelige og naturlige aktiviteter.


Der er dog nogle forurenende stoffer, at processen med omvendt osmose ikke er i stand til helt at fjerne. Disse forureninger indbefatter pesticider, hydrogensulfid, herbicider og nogle organiske forbindelser.


Hvordan virker RO omvendt osmose vanddispenser rensning?

Vandet produceret af aRo omvendt osmose vand dispenser purifierpasserer gennem fire faser for at blive egnede til at drikke:


• Carbon Forfilter

• Omvendt osmose membran

• Kulstof efterfilter


1. Carbon Forfilter

Når vand (fra tryk, strøm, flod eller naturlig fjeder) går ind i RO-omvendte osmose-vanddispenserens rensningsrør via et rør forbundet til purifier, går det over et aktiveret trækul eller carbonforfilter. Aktiveret carbon, kendt også som aktiveret trækul, er carbon behandlet eller raffineret til at have små, lavvolumenporer. Disse små lave volumenporer øger overfladearealet af carbonforfilteret, der anvendes til adsorption.


Aktiveret kulstof eller trækulfiltrering er blandt de mange processer, der populært anvendes til behandling af vand for at fjerne forureninger i form af organiske materialer; Og fordi det også kan fjerne forurenende stoffer, der forårsager lugt, bruges det altid til at gøre vand mere lækker til at drikke.


Gennem adsorption, rester som bly, chlor, flygtige organiske forbindelser (VOC), der også er kendt for at være grundvandsforurenende stoffer og lugte, der forårsager forurenende stoffer, holde sig til det aktiverede trækul eller carbonforfilter. Disse forurenende stoffer eller forurenende stoffer bliver fanget og kan ikke bevæge sig til det næste vandfiltreringsstadium.


2. Omvendt osmose membran

Selvom Carbon-filtre tilvejebringer effektiv filtrering af vandet, der føres ind iRo omvendt osmose vand dispenser purifier, de aktiverede carbonmalm-filtre er ude af stand til at fjerne opløste mineraler eller salte fra vandet. I dette tilfælde bliver en omvendt osmose membran mere effektiv. En effektiv semipermeabel membran kan fjerne ca. 99% uorganiske materialer. Der er dog også nogle urenheder (meget lille), der kan rejse gennem porerne af den omvendte osmose membran.


3. Carbon Post-Filter

Som tidligere sagde, er nogle forurenende stoffer meget små, og de rejser gennem den omvendte osmosemembran. Disse forurenende stoffer fjernes af carbon post-filteret. Carbon post-filter fælder visse resterende kemikalier i dette trin af vandfiltrering.


4. Remineralisering af vand efter omvendt osmose

RO Reverse Osmosis Vanddispenser Rengøringsmiddel indeholder et remineraliseringsfilter. Fra den første til de tredje faser af vandfiltreringsprocessen, der er diskuteret i denne artikel, fjernes TDS eller opløste uorganiske salte, såsom magnesium, kalium og calcium, gennem processen med omvendt osmose. Fremgangsmåden med remineralisering af vandet produceret ved omvendt osmose tilføjer disse minerals indhold tilbage.


Vand med en minimal koncentration af disse opløste faste stoffer eller uorganiske salte har en flad smag. For mange mennesker er denne flade smag uønsket. Remineralisering forbedrer smag og alkalinitet af vand.


Forbehandling for ro omvendt osmose vanddispenser purifier

Membranen og filtre indeholdt i en RO-omvendt osmose Vanddispenserrensning kan blive dårlig hurtigere end forventet af nogle forurenende stoffer. Dette reducerer brugen af ​​membranen og filtre. Forbehandling hjælper med at forhindre forurening, kemisk skade, skalering og mekaniske fejl.


Økonomisk er forbehandlingsvand før omvendt osmose de fleste gange levedygtige. Derfor er vandforbehandling mere nyttig kommercielt end i boliger.


Der er generelt fire vandforbehandlingsfaser for aRo omvendt osmose vand dispenser purifier.


1. Screening af faste stoffer

For det første elimineres faste stoffer fra vandet. Dette forhindrer forurening af RO-membranen som følge af biologisk vækst. Det minimerer også potentiel skade på en vandpumpe.


2. Patronfiltrering

Urenheder af størrelser mellem 3 og 5 μm fjernes gennem et patronfilter fremstillet af polypropylen.


3. Dosering

Bakterier og forskellige sygdomsfremkaldende mikroorganismer fjernes gennem et oxidationsmiddel, som kan virke som et biocid, for eksempel chlor. Dette forhindrer bakterier i at samle overfladen af ​​membranen


4. pH-justering

Alkaliteten, pH og vandets hårdhed kan forårsage skalering i en RO-omvendt osmose vanddispenserrenser. Denne forbehandlingsfase modificerede vandets pH og minimerer skalering forårsaget af calciumcarbonat. Skalhæmmere kan også tilsættes for at bremse eller forhindre enhver form for skalering i det omvendte osmose-vandsystem.

Olansi China Air Purifier Factory (14)

Konklusion.

Hvis du vil have et vandfiltreringssystem, der vil tilbyde frisk og sikkert drikkevand med god smag, for din husstand eller kontor, er RO omvendt osmose vanddispenserrenser en fælles og omkostningseffektiv vandrensningsmetode. Rengøreren bruger de forskellige stadier, der diskuteres i denne artikel for at producere remineraliseret vand med en lækker smag, der er sikker at drikke. For mere omHydrogen alkalisk RO omvendt osmose Vanddispenser purifiermed filter og hvordan virker det, kan du besøge Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com/alkaline-reverse-osmosis-water-purifier.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik