Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Hvor skal jeg placere min UV-luftrenser til mit værelse?

Hvor skal jeg placere min UV-luftrenser til mit værelse?

Visninger:5     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-06-28      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Hvor skal jeg placere min UV-luftrenser til mit værelse?

Hvor skal jeg placere min UV-luftrenser til mit værelse?

Der er ingen tvivl om, at et KinaUV Air Purifier.kan tilbyde masser af fordele, når de er installeret i hjem, kontorer eller andre rum. Disse kan være fordele som at slippe af med dårlig og offensiv lugt, hvilket hjælper dig med at leve sundt og sikre dig at sove godt, fjernelse af radon og mange flere. Fordelene ved at installere en Kina UV-luftrenser i dit hjem er næsten ubegrænsede. Det er sandsynligvis, hvorfor de fleste mennesker ikke kan synes at få nok af, hvad Olansi UV Air Purifier har at tilbyde lige nu.

Kina Olansi Air Purifier Producent (8)

Her er et problem

På trods af alle ovennævnte fordele, som Olansi UV Air Purifier kan tilbyde, synes der at være et problem, som brugerne står overfor. Dette ved ikke, hvordan man placerer deres UV-luftrensere. Så simpelt som dette kan lyde, kan det fratage dig at opleve de fordele, som et sådant apparat er oprettet for at tilbyde, når de bruges.


Før du tænker på at kontakte enhver UV Air Purifier Factory, anbefales det at vide, hvordan dette apparat kan placeres i dit rum for maksimale resultater. Der er ikke behov for at være bekymret, men da dette indlæg vil være at til formål at hjælpe dig ud. Det vil forklares alt om at sætte din Kina UV-luftrenser i den rigtige position for optimal ydelse.


Hvad du bør vide

Når det kommer til at sætte en UV-luftrenser i den rigtige position, er det meget vigtigt at forstå en ting. Dette er det faktum, at du vil have et sådant apparat til at rense hele luften i dit værelse i stedet for et lille hjørne. Dette er en fejl, de fleste mennesker normalt laver. De kontakter en UV Air Purifier leverandør, gør købet og begynder at klage over, at de endnu ikke har erfaring med de fordele, som disse apparater er kendt for. Den rigtige position er meget vigtig og bør aldrig ignoreres af nogen grund. Det er derfor vigtigt at forstå, hvordan denne teknologi er placeret eller placeret, før du kontakter nogenUV Air Purifier Producent. Dette er den eneste måde, du kan få god værdi for pengene.


Når du har lykkedes at købe en top og pålidelig UV-luftrenser, er det næste skridt altid at have sådan placeret på det rigtige sted. Du forventes at forstå dit værelse bedre. Dette er især påkrævet, når du forsøger at håndtere dårlig lugt fra køkkenet eller en anden del af dette rum. Det kan også være en mugget kælder. Når du placerer det i nogen af ​​disse pletter, er der en meget god chance for at slippe af med ubehagelig lugt på den mest effektive måde.


Nogle gange vil en pålidelig UV-luftrenserproducent give dig nogle nyttige tips om, hvordan du bedst kan bruge et sådant apparat. Bemærk dog, at der ikke er noget videnskabeligt eller teknisk om en sådan proces. Det er stort set alt om at identificere områder i dit rumrum, hvor der synes at være dårligt og ubehageligt lugt. Også sådan kan det gøre det muligt at slippe af med farlige kemikalier og gas. Dette sker normalt ved hjælp af dets aktiverede kulfilter.


Nogle nøgle tips til altid at huske

• Sørg for at finde ud af, hvor du skal placere dette apparat, inden du kontakter enhver UV-luftrenserfabrik

• Der er tidspunkter, hvor du kan få hjælp fra en UV-luftrenserproducent. Dette kan dog være begrænset til en vis grad


Nogle faktorer at overveje

Når det kommer til at finde ud af det rigtige sted, hvor en Kina UV-luftrenser kan sættes, er der variabler eller faktorer, som du altid bør tage i betragtning. Uden disse kan du kæmpe for at få det rigtigt.


1 - Værelses størrelse

Dette er den første ting at overveje, når det kommer til, hvordan dinUV Air Purifier.skal placeres for optimal ydelse. Mange mennesker tror, ​​at det ikke er muligt at lægge små UV-luftrensere i rum, der er store. Dette er ikke sandt på nogen måde. Faktisk kan du gøre brug af en mindre UV-luftrenser i big-size værelser. Det handler dybest set om at sætte det på det rigtige sted for at fjerne dårlig lugt.


For eksempel, hvis du har et værelse, der måler omkring 100 kvadratmeter, er der ikke behov for at sætte en UV-luftrenser, der er beregnet til en 50 fods plads i midten. Nedenfor er nogle tips til at vide, om en UV-luftrenser vil være perfekt til dit værelse.


• Bestem sin CADR. Dette er en indikation af, hvor meget luft filtreres på timebasis. Når nummeret er højt, ved at dets filtreringshastighed vil være hurtig.

• Bestem området for et sådant rum. Derefter skal du sikre, at CADR er to-tredjedel (minimum) af et sådant område.

2 - Kendskab til dine værelser

Før du kontakter en UV-luftrenserproducent, er det meget afgørende at identificere alle de områder, der er beskidte i dit værelse. Find for eksempel, find ud af mellemrum, der indeholder for meget støv, kæledyr og fine partikler. Årsagen til sådan er, at du ikke ønsker at holde en UV-luftrenser i pletter, der er pæne. Dette vil kun udgøre spild af tid i sidste ende, da intet vil blive filtreret.


Vigtige noter at huske

• UV-luftrensere fungerer korrekt, når du kan finde ud af kilden til dårlig lugt i dit værelse.

• Sæt dem på steder, hvor de for det meste er nødvendige. Det betyder, at de ikke sandsynligvis vil blive stationeret på et sted.

• Hvis dit problem er dårlig luft udefra, skal du overveje at placere et sådant apparat lukke dine vinduer.


3 - Nærliggende Elektronik

Der er noget, som UV-luftrensere arbejder baseret på, hvilke de fleste mennesker ikke kender. Dette er bølgelængde. Med en teknologi som dette anbefales det altid ikke at holde andre elektroniske enheder tæt på mulige interferenser, der skal undgås. Hvis der er andre enheder rundt, vil det ikke være en dårlig ide at give en afstand på omkring 5feet.

Kina Olansi Air Purifier Producent (68)

Konklusion.

Efter at have set ovenstående, er det helt klart, at når det kommer til, hvordan din KinaUV Air Purifier.Kan placeres for at opnå de bedste resultater, der er mange faktorer, som normalt kommer i spil. Før du kontakter en UV-luftrenserfabrik, skal du sikre dig, at du har forstået disse variabler.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik