Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Lingo at forstå mere med Kina Air Purifiers Market

Lingo at forstå mere med Kina Air Purifiers Market

Visninger:0     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-07-22      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Lingo at forstå mere med Kina Air Purifiers Market

Lingo at forstå mere med Kina Air Purifiers Market

DetChina Air Purifiers.Markedet er infiltreret med masser af produkter. Af denne grund er det normalt at blive lidt forvirret i udvælgelsesprocesserne. At forstå den lingo, der anvendes på dette marked, kan hjælpe i beslutningsprocessen. Hele Olansi Air Purifiers er nogle af de bedste tilgængelige på markedet i dag; Det hjælper med at vide, hvad de handler om, hvis en er at vælge den mest ideelle mulighed for deres særlige behov.

Olansi Air Purifier Leverandør (18)

Der er nogle vilkår, der skal forstås og tages i betragtning. Den bedste hjemme-luftrenser skal kunne rengøre luften inden for et værelse eller et hjem effektivt. Dette kan kun opnås, hvis det bedste valg er lavet.


Microns:

Dette refererer til en milliontedel af en meter. Det hedder mikron eller mikrometer. Den leveres med M-symbolet. Denne enhed bruges almindeligvis til at beskrive partikelstørrelser med hensyn til måling, som det særlige filter, der anvendes i en luftrenser, kan fange.

Der er nogle sammenligninger, der kan hjælpe med at forstå partikelstørrelser i mikroner.

De partikler, der er synlige for det menneskelige øje, er omkring 50m

• Menneskehår kan være 30-120m

• Pollen er 10m

• Respirable partikler kan være op til 10m eller mindre

• Virus er omkring .003m

• bakterier .3 m


Respirable partikler

Disse er i forbindelse med luftbårne stof, der er 10m eller mindre i størrelse. Partiklerne kan komme dybt ind i lungerne og forårsage kardiovaskulære og respiratoriske problemer hos mennesker.


CADR.

Det betyder ren luftleveringshastighed. Dette system har været i brug i et stykke tid, og det måler mængden af ​​luft, der behandles effektivt af bærbare luftrensere. Bedømmelserne findes i emballagen af ​​en enhed og har normalt tre tal. Hvert tal repræsenterer purfiers effektivitet i at fange forskellige forurenende stoffer som røg, pollen og støv.


Det anbefales at få en renser med 2/3 røgvurdering mod optagelsen af ​​et værelse. Dette betyder en 10 med 15 ft værelse. burde have en rensning med en rating på 100 eller mere forudsat at lofthøjden er 8 fod.


Olansi Air PurifiersTage hensyn til CADR-systemet, fordi det er højt respekteret.


MERV

Minimum effektivitetsrapporteringsværdi eller Merv var en udvikling for at måle et filters evne til at fange partikelforurenende stoffer som støv. Vurdering skalaen kan variere fra 1-16. 4 er en rating for normale støvfiltre for at beskytte et HAVC-system. 16 er et effektivt filter, der kan fange omkring 95% af alle partikler. Skalaen understøtter ikke HEPA-filtre, da de vurderer mellem 17-20. Dette gør det, der gør HEPA luftrensere så effektive.


Sagen er, at mange boligejere måske ikke har brug for MERV 16-filtre. Dette skyldes, at de har tendens til at begrænse luftstrømmen, hvilket reducerer effektiviteten af ​​HAVC-systemerne. De kan også være meget støjende, hvis de bruges i enkeltrums muligheder og kan forbruge masser af energi.

Olansi Air Purifier Leverandør (13)

Kina luftrensere kommer i alle former og størrelser. Olansi Air Purifier dækker forskellige slags, herunder den negative ion, PM2.5, UVC og HEPA luftrensere. Sammenlign produkter og lav den klogeste beslutning. For mere om Kina Air Purifier kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansipl.com/For mere info.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik