Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Luftkvalitet og dens virkning på søvn med en negativ ion-luftrenser

Luftkvalitet og dens virkning på søvn med en negativ ion-luftrenser

Visninger:3     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-06-01      Oprindelse:Websted

Luftkvalitet og dens virkning på søvn med en negativ ion-luftrenser

Luftkvalitet og dens virkning på søvn med en negativ ion-luftrenser

Hvis der er noget, som menneskets værdi er søvn. Der er så mange mennesker, der beskæftiger sig med søvnrelaterede lidelser, og nogle gange forbedrer omgivelserne kan mindske symptomerne utroligt.

En ting at bemærke er, at over 60 procent af menneskelige lidelser og sygdomme kommer fra luftforurening. Når folk sover, har immunsystemet tendens til at være på det laveste. Det er i løbet af denne tid, at skadelige stoffer bakterier og vira får en chance for at lave en invasion. De kan skade kroppen på mange måder.

Olansi Air Purifier Leverandør (8)

Ifølge forskning, når man er i et naturligt miljø, kan det i høj grad påvirke folk, hvilket forklarer, hvorfor folk føler sig rolige, når de lytter til fugle, vandstrømmende, naturlig vind eller endda en regnvejr. Dette medfører lykke og afslapning og hjælp til at falde i søvn.

Det er herChina Air Purifier.kommer ind. En luftrenser er ofte i stand til at håndtere forskellige forurenende stoffer inden for indendørs luften. Dette omfatter formaldehyd eller PM2.5. Dette gør PM2.5 luftrenseren så populær blandt forskellige mennesker. Home Air Purifiers kan også beskæftige sig med bakterier og vira, hvilket skaber et sikkert miljø. Når forurenende stoffer elimineres, betyder det, at der skabes et naturligt miljø i et vist omfang. Når luften renses indendørs, fremmer de frigivne negative ioner koordinering mellem rummet og folket. Dette letter god søvn inden for dette miljø.

Søvnmiljø.

Negative ion luftrenserehjælpe med at nå et naturligt miljø. Ifølge forskning medfører dette nogle meget positive virkninger for forskellige mennesker.

Det er dog vigtigt at bemærke, at luftrensere ikke er ens ens. I så meget som nogle kan hjælpe med søvn, gør nogle ikke. Nogle mennesker klager over at vågne op med en ondt i halsen efter at have sovet i et værelse med en luftrenser.

Når vejret er alvorligt uklar, og rensningen er tændt, er det muligt at vågne op med en tør eller kløende hals. Det er dog vigtigt at bemærke, at folk foretrækker at have hjemluftrensere ved den laveste indstilling for at styre støj, da de i de fleste tilfælde sover. Derfor kan man bemærke PM2.5 niveauerne kan være høj om morgenen. Dette betyder rensningseffektiviteten forbliver lav.

Den anden ting at bemærke er, at civile bygninger normalt har nogle strenge standarder for luftændringer. Med vinduer og døre lukkes de fleste interiører ikke lufttætte, og det er ikke muligt at isolere udenfor luften. Brug af dvaletilstanden i China Air Purifier begrænser dens brug. Og dette reducerer rensningseffekten ret betydeligt.

CADR til søvn

Folk er vant til at drejeDesktop Air Purifiers.Til automatisk, hvilket tillader automatisk justering af gearposition og vindhastighed efter luftkvaliteten omkring den. Dette er en bekymringsfri og nem måde at håndtere ting på. Hvad der skal bemærkes, er, at de fleste luftrensere normalt skal betjenes i dvaletilstand. Dette er, når støj er lavest, men CADR-værdien foregår at være lav på dette niveau.

Olansi Air Purifier Leverandør (3)

Sikring af Olansi Air Purifier fungerer godt sikrer, at den er inden for det specificerede rum, ikke større. Man kan have det på den højeste indstilling og gøre det ned, når det er sengetid for at forbedre søvnkvaliteten.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik