Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Luftrensningssystemteknologier, der anvendes til oprettelse af tilpassede private label Hjem Luftrensere

Luftrensningssystemteknologier, der anvendes til oprettelse af tilpassede private label Hjem Luftrensere

Visninger:2     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-08-06      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Luftrensningssystemteknologier, der anvendes til oprettelse af tilpassede private label Hjem Luftrensere

Luftrensningssystemteknologier, der anvendes til oprettelse af tilpassede private label Hjem Luftrensere

Luftrensere er gode til at eliminere forskellige ting fra luften. Dette omfatter gas, lugt, skimmel, pollen, virus, bakterier, mider, røg, forurenende stoffer, allergener, forurenende stoffer og støv. Der har været en stigning i indendørs forurening, hvilket har nødvendiggjort brugen afChina Air Purifiers..


Der er forskellige mærker på markedet, og hver har sine egne specifikationer, der gør det svært for køberne at træffe en beslutning. Før du vælger den ideelle indstilling, hjælper det med at forstå den teknologi, der er i brug.

Olansi Air Purifier Leverandør (16)

Der er to kategorier i dette tilfælde. Der er aktiv teknologi og passiv teknologi.

Passiv

Denne teknologi involverer luftrensning udført ved at trække luft ind i purifieren. Denne luft passerer derefter gennem filtre inden for enheden, som renser forurenende stoffer, lugt, gas, allergener, pollen, støv osv. Nogle populære passive teknologier, der er i brug i dag, omfatter:

• HEPA eller generiske filtre. De er bedst til filtrering af faste partikler

• Aktiveret kulstof bruges til at fjerne lugt og kemiske forbindelser

• Elektrostatiske præcipitatorer: Disse er perfekte til filtrering af små partikler

• UV-filtre: Disse er perfekte til at håndtere mikroorganismer, der findes i luften

Rengørikatorerne i denne kategori gør brug af passiv teknologi til at have filtre som et krav for, at de fungerer som de er designet til.


Aktiv teknologi.

I denne kategori bliver luften renset uden for enheden. DetHome Air Purifier., i dette tilfælde producerer en effekt på luften. Disse luftrensere kommer i to typer, nemlig:

• Ionizer-rensemidler: Disse er muligheder, der producerer nogle ioner. Disse ioner fastgør derefter til partikler, der findes i luften og eliminerer forskellige kemiske forbindelser, støvprodukter, og så videre fra luften, de rengøres.

• Ozongeneratorer: Disse er ansvarlige for at ændre iltmolekyler inden for luften og gør dem ozon. Det er disse, der ødelægger forskellige mikroorganismer og slippe af med gasser og lugt i luften.


Aktiv og passiv

Det er her, hvor passive og aktive teknologier kommer sammen og arbejder hånd i hånd for at give en effektiv rensning. Disse hjemluftrensere er de bedste på markedet, da de arbejder bedre end individuelle teknologier.

Før du vælger den ideelle Olansi Air Purifier, hjælper det med at være sikker på dets formål. Det hjælper med at sikre, at valget opfylder det formål, det er beregnet til. Der er forskellige ting, som hjemme-luftrensere skal gøre.


Allergier: I urbane indstillinger er et støvet miljø meget almindeligt. Der er pollen, små sten, støv og så videre. De fleste mennesker er allergiske over for dette. ENHEPA Air Purifier.kan håndtere sådanne forurenende stoffer.


Astma: Dette er en vejrtrækning, der bliver værre, når der er urenheder i luften. En luftrenser i et sådant tilfælde bør også have kapacitet til at oxidere luft.


Lugt: Huse i dag har begrænset ventilation. Det betyder, at luftcirkulationen er ret vanskelig. Luftstagnation forårsager lugt. Lugt kan også være forårsaget af brænding, madlavning og maleri. En renser skal kunne klare sådanne problemer, hvis de eksisterer.

Olansi Air Purifier Leverandør (1)

Afhængigt af om du har at gøre med skimmel, ryge, kæledyr dander, vira eller kemikalier, bør du vælge en Olansi Air Purifier, der er i stand til at rense luften. Valg mellem HEPA-luftrensere, UVC-luftrensere, PM2.5 luftrensere og negative ionrensere afhænger ofte af den slags forurenende stof i hjemmet. For mere om luftrensningssystemteknologier, der anvendes i oprettelsen af ​​tilpasset privat label hjemluftrensere, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansise.com/For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik