Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Produkter » Luftrenser » Smart Air Purifier. » Olansi A4 Pro Desktop Bærbar Mini Luftrenser til Amazon Bedste Sælger Med UV -Lys Og H13 Hepa Filter 110V Og 220V Luftrenser Kina Fabrik USA UL -certificeret

loading

Del til:

Olansi A4 Pro Desktop Bærbar Mini Luftrenser til Amazon Bedste Sælger Med UV -Lys Og H13 Hepa Filter 110V Og 220V Luftrenser Kina Fabrik USA UL -certificeret

Olansi A4 Pro Desktop bærbar mini luftrenser til Amazon bedst sælger med UV -lys og H13 Hepa -filter 110V og 220V luftrenser Kina Fabrik
Tilgængelighedsstatus:
Antal:
  • Olansi A4 Pro luftrenser

  • Olansi

Produkt beskrivelse

Olansi A4 Pro Desktop bærbar mini luftrenser til Amazon bedst sælger med UV -lys og H13 Hepa -filter 110V og 220V luftrenser Kina Fabrik

Produktdetaljer:

Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (1)

Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (2)Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (3)

Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (4)

Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (5)

Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (6)

Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (7)

Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (8)

Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (9)Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (11)Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (10)

Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (12)Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (13)

Olansi luftrenser beskytter dig mod virus og bakterier

Hvis de bruges korrekt, kan orange luftfiltre hjælpe med at reducere luftforurenende stoffer, herunder vira i bygninger eller små rum.Luftrenser eller filtrering alene er ikke nok til at beskytte mennesker mod invasionen af ​​cowid-19.

Olansi luftrenser er designet til at filtrere forurenende stoffer eller forurenende stoffer i luften gennem dem.Luftrensning og filtrering hjælper med at reducere forurenende stoffer i luften, herunder partikler, der indeholder vira.Bærbare luftrensere (også kendt som luftrensere) kan være særligt nyttige i situationer, hvor indendørs komfort (temperatur eller fugtighed) ikke påvirkes, eller når udendørs luftforurening er alvorlig.

Arbejdsprincip og typer af Olansi luftrenser

Olansi luftrenser består normalt af ventilator og luftfiltersystem.Dets arbejdsprincip er: blæseren i maskinen (også kendt som ventilator) cirkulerer indeluften, og den forurenede luft fjerner eller absorberer forskellige forurenende stoffer gennem filteret i maskinen for at opnå formålet med at rense og rense luften .

Luftrensere er generelt vægmonterede, ophængte, loftsmonterede og gulvmonterede;Ifølge luftrensningsteknologien er den opdelt i: HEPA luftrenser, luftrenser med aktivt kul, elektronisk luftrenser, ultraviolet luftrenser, renrumsluftrenser, negativ ionluftrenser, ionluftrenser, ozonluftrenser mv.

Hovedteknologi i Olansi luftrenser

Der er mange forskellige teknologier og medier i luftrenseren, som gør det muligt for brugerne at give ren og sikker luft.Almindelige luftrensningsteknologier omfatter HEPA højeffektiv filtreringsteknologi, fotoplasma teknologi, adsorptionsteknologi, negativ ion teknologi, negativ oxygen ion teknologi, molekylær kompleks teknologi, titandioxid fotokatalysator teknologi, elektrostatisk støvopsamling teknologi, aktiv oxygen teknologi osv.Materialeteknologi omfatter hovedsageligt: ​​fotokatalysator, aktivt kul, syntetisk fiber, HEPA -effektivt materiale, negativ iongenerator osv. De fleste af de eksisterende luftrensere er af sammensat type, det vil sige, at der bruges en række forskellige rensningsteknologier og materialer på samme tid .

HEPA filterskærm

Højeffektiv partikelformet luft (HEPA) er den mest populære teknologi, der bruges i luftrenser, og det er også den mest stabile og ingen bivirkning fysisk filtreringsmetode.HEPA filterskærm kan absorbere 99,7% 0,3 μm suspenderede partikler (0,3 μ m er den vanskeligste størrelse at filtrere), hvilket gør den indåndede luft mere frisk og ren.Generelt kan HEPA -filter absorbere kemisk smog, bakterier, støvpartikler og pollen.Fordelen ved HEPA -filter er effektiv og sikker.Dens filtreringskapacitet er højere end for elektrostatisk støvopsamlingsteknologi, men den kan ikke fjerne skadelige gasser.

Med forbedringen af ​​HEPA -niveauet (for det meste H11 ~ H13 på markedet), jo større vindmodstand, desto mere støj.Vælg den relevante filterskærm i henhold til det specifikke miljø (prøv at bruge H12 og højere filterskærm i det stærkt forurenede miljø).Derudover er filterskærmen, der ikke kan udskiftes til tiden, også let at blive et arnested for bakterieopdræt, hvilket forårsager sekundær forurening.Brugere bør regelmæssigt kontrollere eller bruge luftrenseren med intelligent filterstyringsteknologi;Luftrenseren, der bruger HEPA, skal have et godt lufttæt design, ellers vil luften gå rundt om filterskærmen og miste filtreringseffekten.

Photoplasma

O2- og H2O -molekyler i luften bestråles af et specielt bølgelængde -nanorør og nedbrydes til plasmastrømme med højt oxidationsfotoplasma.Disse fotoplasma -strømme med et stort antal elektroniske bindinger har evnen til at ødelægge organiske molekyler.De kan hurtigt neutralisere flygtigt formaldehyd, toluen, VOC og andre gasmolekyler i luften og nedbryde dem til vand og kuldioxid, Teknologien i sig selv vil ikke producere andre skadelige stoffer.Vandmolekylerne dannet ved neutralisering af formaldehydmolekyler kan fortsat virke igen gennem nanorøret, og forurenende stoffer kan nedbrydes fuldstændigt gennem en sådan kædereaktion.

Fotokatalysator

Under ultraviolet lys kan fotokatalysator nedbryde mange skadelige gasser og desinficere.

Aktivt kulfilter

Filterskærmen med aktivt kul har en betydelig effekt på deodorisering og absorption af skadelige gasser;For at filtrere de suspenderede partikler er det imidlertid nødvendigt at bruge HEPA og andre slags filtre.Fordelen er sikker og effektiv, ulempen er høje udskiftningsomkostninger.
Antivirale/antibakterielle åndedrætsfiltre

Den mest effektive, sikre og overkommelige løsning til at forhindre krydskontaminering af virus og bakterier

Antivirale og antibakterielle åndedrætsfiltre giver en enkel måde at sikre, at krydskontaminering forhindres, og derved sikre patient- og operatørsikkerhed uden at påvirke systemets ydeevne.

Anvendelse af filtre i lungefunktions- og stofskiftetest kan også reducere diffusion af aerosoldråber i luften og reducere miljøforureningen forårsaget af tvungen ekspiratorisk og hyperventilation under testen.Forebyggelse af aerosoldiffusion er nøglen til at reducere spredningen af ​​infektionssygdomme.

UVC luftrenser/UV-C lys luftrenser

Dette er ikke tilfældigt, for HEPA -luftfilteret er grundlaget for kvalitetsluftrensning.Ultraviolet lys er en af ​​de tre slags ultraviolet lys, som ofte bruges til luftrensning.Hvis det bruges korrekt, kan dette usynlige lys i nogle tilfælde sikkert dræbe bakterier, skimmelsvampe og endda bakterier og vira.

Olansi har en brancheførende luftrenser, der kan bruges til at reducere skimmelsporer, pollen, støv og lugt.Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige luftrenser, bedes du kontakte os med det samme;Vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige produkter efter dine specifikke behov.

Fra soveværelset til forretningskontoret har vi alle den rigtige luftrenser til at skabe et sundt sted for alle!

Effektiviteten af ​​Olansi luftrenser

Olansi luftrenser kan ikke løse problemet med at øge kuldioxidkoncentrationen, medmindre luften indføres udefra.Nogle modeller er fastgjort på vinduet for direkte at filtrere udeluften ind i rummet.Luftrenseren har dårlig effekt på brugt røg, og ventilationskapaciteten til at bremse skaderne ved brugt røg er ekstremt høj, og filterskærmens forbrugshastighed er ekstremt hurtig, så det er bedre at bruge en stærk udstødning ventilator til at trække brugte røg ud af rummet (det er derfor, at den rimelige anti-rygerlov kræver et totalt forbud mod at ryge indendørs og inden for en vis afstand fra døre og vinduer);Ligesom køkkenet er brugen af ​​emhætte til at reducere røgskader.På samme måde er den også velegnet til forureningen forårsaget af guldpapir.


Om Olansi Healthcare Co., Ltd.


Olansi Healthcare Co., Ltd er placeret i Guangzhou, Kina.

Olansi selskab er en professionel luftrenser OEM producent, produkter indeholderKina luftrenser, hjem luftrenser, hepa luftrenser, negativ ion luftrenser, ionisator luftrenser, pm2.5 luftrenser, billuftrenser, rumluftrenser, smart luftrenser og så videre.

I løbet af de sidste 10 år fokuserer Olansi på forskning og udvikling, design, produktion og salg af sundheds- og miljøbeskyttelsesudstyr til husrens luftrensning, vandrensere, brintrig vandmaskine, luftfugter og skønhedsplejeprodukter.

Olansi Healthcare Co, Ltd er det største centrale luftkonditioneringsfirma i Kina, der betjener airconditionbehovet hos mange private, erhvervskunder og erhvervskunder.Det fokuserer på erhvervs- og kommercielle markeder, herunder institutionelle, industrielle og offentlige organisationer, og endda kommercielle virksomheder såsom showrooms, restauranter, butikker, indkøbscentre og banker.


KONTAKT:

Firma: Olansi Healthcare Co., Ltd.

Tilføj: Buidling 1, No.1 Of Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina

Tlf: 86-15915736889

Kontaktperson: Daniel Yuan

E -mail: daniel@olansgz.com

Web:https://www.olansichina.com/

Tidligere: 
Næste: 

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik