Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Olansi Air Purifier Review og effekter på søvnkvalitet

Olansi Air Purifier Review og effekter på søvnkvalitet

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-09-10      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Olansi Air Purifier Review og effekter på søvnkvalitet

Olansi Air Purifier Review og effekter på søvnkvalitet

Folk vælger at investere iluftrensereAf forskellige årsager. Det vigtigste er imidlertid for luftrensning. Det største spørgsmål, som folk spørger, er, om luftrensere forbedrer eller hjælper med søvn.

Olansi Air Purifier Leverandør (9)

Luftkvalitet og søvn

Over tres procent af sygdomme, der påvirker mennesker, kommer som følge af luftforurening. Når vi sover, sænker immunsystemet og er på sit laveste. Under en sådan tid kan skadelige stoffer, bakterier og vira invadere kroppen og forårsage skade.


Ifølge psykologisk forskning er det blevet set, at det naturlige miljø kan have meget positive virkninger. Dette kunne forklare, hvorfor det slapper af at lytte til fugle, vand, naturlig vind og regn.


En luftrenser renser forskellige forurenende stoffer fra luften. Dette omfatter formaldehyd, bakterier og vira. Det betyder et sikkert miljø for en til at sove og slappe af. Oprettelsen af ​​et rent miljø simulerer naturligt miljø. Når indendørs luft renses, frigives negative ioner for at fremme koordineringen mellem rummet og folket. Det er sådan, at folk kan opnå en god søvn inden for det bedste miljø.


Oprettelse af en mikromiljø

Olansi Air Purifiers kan hjælpe med at skabe et mikro-miljø, der er sikkert for mennesker og en, der fremmer sundhed. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle rensemaskiner er bedst, og ikke alle kan hjælpe med at forbedre søvn. Dette er noget, der ikke bør antages. En rengørings evne til at forbedre søvn har at gøre med forskellige faktorer. Når vejret har alvorlig haze, og renset forbliver på, er det muligt at vågne op med et kløende og tørt hals.


Det er også muligt at bruge en luftrenser natten over og stadig finde ud af, at PM2.5 stadig er høj. Dette er normalt fordi den laveste vindhastighed bruges om natten. Dette gøres for at kontrollere støj. Af denne grund forbliver rensningseffektivitet og CADR-værdien fortsat lav. Også de fleste civile bygninger kommer med strenge standarder for luftændringer nummer. Selvom vinduer og døre forbliver lukket, er der ingen måde at isolere luften, der kommer fra udenfor helt.


Ved hjælp af en luftrenser i løbet af natten er begrænset af forskellige scenarier, herunder luftlækage i rummet, en lav CADR-værdi, og det faktum, atluftrenserer normalt ikke at udføre på optimal.


CADR og søvn

De fleste foretrækker at bruge HEPA-luftrensere og andre typer med automatisk gear. Det betyder, at luftrenseren får automatisk justering af gearpositionen og vindhastigheden. Dette er altid i overensstemmelse med ændringer i miljøet. Dette er en nem ting. Dvaletilstand er den længste brugte indstilling. Dette skyldes støjkontrol. Der er dog en ulempe, fordi CADR-værdien på det tidspunkt sker for at være mindste. Der er fastsat standarder for den slags CADR-værdi, der er acceptabel. Når det er lavt, skal det gældende område være mindre. En luftrenser kan gøres ubrugelig, når den anvendes i et større rum end det accepterede anvendelige område.

Kina Olansi Air Purifier Producent (78)

Olansi Air Purifier Factory producerer den bedste UVC Air Purifier og HEPA luftrensere, blandt andet for at sikre, at hjemmemiljøet er sikkert og rent. Deres produkter er tilgængelige i forskellige dele af verden, og de har stor erfaring med at skabe de bedste luftrensere. For mere om Olansi Air Purifier Review og effekter på søvnkvalitet, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/oem-odm.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik