Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Synlige grunde, der gør indendørs luftkvalitet testning nødvendig og bruge Olansi luftrensere til at opretholde luftkvaliteten

Synlige grunde, der gør indendørs luftkvalitet testning nødvendig og bruge Olansi luftrensere til at opretholde luftkvaliteten

Visninger:2     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2021-12-13      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Synlige grunde, der gør indendørs luftkvalitet testning nødvendig og bruge Olansi luftrensere til at opretholde luftkvaliteten

Synlige grunde, der gør indendørs luftkvalitet testning nødvendig og bruge Olansi luftrensere til at opretholde luftkvaliteten

Mens der er usynlige forurenende stoffer i hjemmet, er der mange andre synlige forurenende stoffer også. Disse garanterer afprøvning af indendørs luftkvalitet at identificere, hvordan intens eller mild forureningen er i slutningen af ​​dagen. Ved at vide, hvad man har at gøre med, at vælge den rigtigeporcelæn luftrenserbliver meget lettere.

Olansi luftrenser forhandler (14)

Nogle synlige problemer kunne omfatte:

1. Støv

Støv kan nemt samle sig på gulve og andre overflader, der kan indikere, at der er en støv problem i hjemmet. Når en sådan akkumulering sker, bliver det tydeligt, at der er støv i luften. Under synlige forurenende stoffer betyder ikke nogen andre usynlige forurenende stoffer i luften, og det er derfor, der bør gøres test.


2. skæl Pet

Den blotte øje kan ikke se dette. Men det falder ind under denne kategori, fordi der er bundet til at være skæl i hjemmet, hvis kæledyr er til stede. Alle kæledyr efterlade skæl. Rengøring af kæledyr regelmæssigt og rengøring af hjemmet kan reducere skæl til en stor udstrækning. Ved at teste luften for skæl, bliver det let at afgøre, om Olansi luftrensere er brug for eller ej. Det bedsteporcelæn luftrenserat plukke bør være en, der kan fjerne skæl. Skæl kan også komme fra andre insekter og dyr i hjemmet, såsom mus, kakerlakker eller rotter.


3. Mold

Mold ser usundt og grimt, men de er ikke så farlige, hvis kun vokser på væggene. Men når de bliver luftbårne, kan mange sundhedsmæssige problemer opstår. Mold sporer kan være meget farligt, når de flyver frit i luften og er på udkig efter nye overflader til at vokse på. Når formen er til stede, kunne svampesporer være i luften. Test kan kontrollere dette, og en god luftrenser producent plukket at løse problemet ved hånden.


Er teste endelige?

Luft testning kan give et indblik i niveauet af forskellige forbindelser i luften. Det hjælper til at bemærke, at nogle mennesker kan håndtere høje niveauer af forurenende stoffer uden nogen reaktion. Andre vil reagere på meget lave niveauer for forurening. Det betyder, at test kan være en smule subjektive. Der findes ingen standarder vedrørende hvad der er galt, og hvad der er rigtigt. Dette er grunden til at tjekke for det forurenende stof kilde, at fjerne det, og rengøring af hjemmet er vigtig.


Problemer som lækker vand bør fastsættes, så snart de opstår for at reducere chancerne for skimmelsvækst. Dårlige lugte bør undersøges, men det skal bemærkes, at der er helt lugtfrie forurenende stoffer. Ventilationssystemer skal kontrolleres og repareres.

Olansi Air Purifier Leverandør (1)

Der er mange luftrenserproducenter i verden i dag. Olansi er bedst i marken, med over et årti af erfaring på området. Kina luftrensere fra Olansi er blevet testet og forsøgt. Air Purifier Factory bruger den nyeste teknologi og forskning for at sikre, at HEPA luftrensere, UVC luftrensere og andre rensemaskiner er perfekte til at håndtere forskellige typer af forurenende stoffer. For mere om synlige grunde, der gørIndendørs luftkvalitetstest, der er nødvendig og ved hjælp af Olansi Air PurifiersFor at opretholde luftkvaliteten kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/inviskible-reasons-for-conducting-Air-quality-tests-and-Uld-olansi-Air-purifiers-to-ELIplimate-pollutants.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik