Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Top bedste bærbare skoleklasser Hepa luftrenser til COVID -vira og skimmelforbrugerrapporter anmeldelse i USA 2021

Top bedste bærbare skoleklasser Hepa luftrenser til COVID -vira og skimmelforbrugerrapporter anmeldelse i USA 2021

Visninger:0     Forfatter:Kina luftrenser producent     Publiceringstid: 2021-09-16      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Top bedste bærbare skoleklasser Hepa luftrenser til COVID -vira og skimmelforbrugerrapporter anmeldelse i USA 2021

Top bedste bærbare skoleklasser Hepa luftrenser til COVID -vira og skimmelforbrugerrapporter anmeldelse i USA 2021

De sundhedsmæssige konsekvenser for skimmelsvamp er ret skræmmende.Disse kan være kløende hud eller øjne, hvæsen, rød hud, røde øjne og fyld.Hvis du bliver offer for dette problem, er der stor chance for, at du kan bruge mere end nødvendigt.Undersøgelser har vist, at hvis du er astmatisk, kan du let reagere på skimmelsvamp.Grundlinjen til alle disse er det faktum, at skimmelsvamp har potentiale til at forårsage ødelæggelse i din krop.I øjeblikket er det afgørende at begynde at lede efter en gennemprøvet løsning, der kan gøre dig i stand til at fjerne den.

Olansi A4 Pro Desktop luftrenser (13)

Hvordan en luftrenser kan hjælpe

Når det kommer til at fjerne skimmelsvamp, er der ingen anden bedre løsning end at bruge en luftrenser.Du kan beslutte at gøre brug af enKina luftrensereller endda nedlade en anden luftrenserleverandør.Så længe du har at gøre med en gennemprøvet luftrenserproducent, kan skimmelsvamp let tages hånd om i dit rum.


Dette indlæg afslører nogle af de bedste luftrensere til fjernelse af skimmelsvamp.Hvis du har en lille eller stor plads, skal du læse detaljerne fra start til slut.Det er fordi der altid er noget for dig.


Vornado PCO575DC

Hvis der er noget, Vornado har bevist gennem årene, så er det, at det forstår, hvordan man skaber ægte og pålidelige enheder.Denne luftrenserproducent er den ægte vare og har masser af beviser at vise.Det sidste du vil gøre er at bruge en kartoffel luftrenser til at bekæmpe skimmelsvamp.Det vil aldrig fungere som forventet.Vornado er en virksomhed, der har en luftrenserfabrik i USA.


Vornado PCO575DC leveres med 3 vigtige filtre - aktivt kulfilter, HEPA -filter og UV -lysfilter.Uanset om du vil fange skimmelsvamp eller andre partikler som støv, skæl, pels eller røg, er denne luftrenser meget effektiv.Det er også fantastisk til at nedbryde VOC'er (flygtige organiske forbindelser) til molekyler, der er ufarlige som CO2 og H2O.Det er rimeligt at sige, at dets filtreringslag er blevet solidt bygget.Det betyder, at det kan vare i meget lang tid, før udskiftning er påkrævet.


Nogle af dens fordele er

• Den leveres med en meget kraftig blæser, der renser luften grundigt

• Dens rating i form af ændringer pr. Time er meget høj.For eksempel kan den rense din plads mere end 10 gange inden for 60 minutter

• Dets CADR for støv, røg og pollen er henholdsvis 175cfm, 166cfm og 192cfm

• Den har en indikator for udskiftning af filter


Germguardian AC9200WCA

Når det kommer til at dræbe skimmelsvamp i et rum, betragtes Germguardian AC9200WCA som en af ​​de ældste og mest effektive luftrensere.Ligesom den enhed, der blev nævnt ovenfor, er USA, hvor dens luftrenserfabrik er placeret.Derfor er det ikke enKina luftrenser.En af grundene til, at det skiller sig ud blandt andre på markedet, er filtreringsteknologien.Dette er ikke kun baseret på UV-C-lys, men mange brugere har opdaget, at det er bedre end andre enheder.Denne luftrenserleverandør er bestemt et forsøg værd.

Når det kommer til kemikalier og skimmel, der elimineres, får du helt sikkert god værdi for pengene fra denne pålidelige luftrenserproducent.Filtreringstrinnene/faser er baseret på 3 processer.Disse er UV-C lys, aktivt kul og HEPA filter.Disse gør det effektivt til at fange meldug, vira og skimmelsvamp.


Nogle af dens fordele er:

• Den leveres med 3 hastighedsindstillinger for din bekvemmelighed

â € ¢ Dens UV-C lys er meget effektivt

• Det kan let transporteres fra et sted til et andet på grund af dets håndtag

• Den kan bruges i både mellemstore og store rum

• Dens design er meget kompakt


Silveronyx

De fleste mennesker tror, ​​at Silveronyx er en luftrenser fra Kina, hvilket ikke er sandt.Dette skyldes, at dens luftrenserfabrik findes i USA.Denne luftrenserproducent har formået at opbygge et ry for at levere produkter af høj kvalitet til knock-off-priser.Denne enhed er et typisk eksempel på, hvordan den kan opfylde behovene på den mest effektive måde.Når det kommer til at fange både skimmelsvamp og vira, er det meget få virksomheder derude, der kan matche, hvad dette mærke har at tilbyde.


Det er værd at nævne, at dets funktioner er meget imponerende.Det har omkring 5 trin i rengøring for at sikre, at din luft renses for farlige og skadelige luftbårne partikler.Disse er mesh -forfilter, filterpatron, H13 HEPA -filter, UV -lys og aktivt kulfilter.Med alle disse kombinationer kan du være sikker på, at omkring 99,97% af skadelige partikler vil blive fjernet.Det kan fjerne skimmelsvamp, røg, støv, allergener, pollen, køkkenlugt og mange andre.


Nogle af dens fordele er

• Det er perfekt til store værelser (500sqft)

• Den leveres med en sensor til justering af luftstrømmen

• Premium rensningsteknologi

• Let at bruge funktioner og funktioner

• Indikator for filterskift

Olansi luftrenser (K15)

Olansi luftrenserer lavet i Kina.Det er sandsynligvis en af ​​de mest pålidelige enheder, du kan få til at dræbe skimmelsvamp samt virus.I dag er de fleste luftrensere specialiseret på et eller andet område.Nogle kan dræbe bakterier og vira.De vil dog ikke være effektive til at bekæmpe røg og støv.Selvom der ikke er noget galt med at bruge sådanne luftrensere, er du begrænset på visse måder.


Det er derfor, du har brug for en meget fleksibel enhed som Olansi luftrenser.For eksempel kan den slippe af med skimmelsvamp, kæledyrslugt, VOC, benzen, støv, røg, bakterier, vira, allergener, pollen og mange andre.Du kan se, at det er den komplette Kina -luftrenser.


Nogle af dens fordele er:

• Lav støj under arbejdet

â € ¢ Stilfuldt design for at få dit rum til at se tiltalende ud

â € ¢ Let betjening

• Effektiv filtreringsteknologi

• Smarte funktioner til din komfort

• Og mere

Olansi luftrenser leverandør (7)

Konklusion

Baseret på de forskellige luftrensere, der er blevet afsløret ovenfor, er der al mulig grund til at tro, at du kun er få skridt fra at nedlade en pålidelig luftrenserleverandør.Hvis du har brug for en Kina luftrenser, vil Olansi luftrenser vise sig at være fantastisk. For mere om de bedste bærbare skoleklasserhepa luftrenserfor anmeldelse af COVID -vira og skimmelforbrugerrapporter i USA 2021, kan du besøge Olansi Kina klhttps://www.olansichina.com/air-purifier.htmlfor mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik