Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Tysk luftrenserproducent og beskæftiger sig med støvmider, kæledyrsskæl og skimmelsporer

Tysk luftrenserproducent og beskæftiger sig med støvmider, kæledyrsskæl og skimmelsporer

Visninger:10     Forfatter:Kina luftrenser producent     Publiceringstid: 2021-10-14      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Tysk luftrenserproducent og beskæftiger sig med støvmider, kæledyrsskæl og skimmelsporer

Tysk luftrenserproducent og beskæftiger sig med støvmider, kæledyrsskæl og skimmelsporer

Luftrensninger blevet en af ​​de vigtigste ting at gøre inden for hjemmet i dag.Dette er informationstiden, hvor mange ting er bedre forstået og passende løsninger givet til at håndtere det samme.En af de største årsager til sygdomme og sygdomme er forurenet luft.


Der er alle slags forurenende stoffer, der kan findes i hjemmet.Hvert forurenende stof har sine egne potentielle sundhedsvirkninger, som til tider kan være meget alvorlige.At forstå de forurenende stoffer, der findes i hjemmene, er udgangspunktet for at finde en varig og passende løsning på det samme.

Olansi luftrenser leverandør (9)

For at sikre, at den bedste tyske luftrenser vælges, bør der være forståelse for forurenende stoffer i luften.På denne måde kan luftrenserproducenten anbefale det bedste valg at tage.


Håndtering af allergi forårsaget af forskellige forurenende stoffer

Når det kommer til allergi forårsaget af støvmider, skimmelsporer og kæledyrsskæl, kræver det mere end en normal luftrenser at håndtere det samme som passende.Støvmider forårsager allergi.Dette kan ske, når kropsdele og afføring af støvet, mider indåndes.Dette kan have dårlige virkninger på kroppen, hvilket aldrig er en god ting.


Nogle forhold tilskynder til vækst af støvmider i sengetøj.De kan reproducere og forårsage et problem.Det er først vigtigt at kontrollere støvmiderne så meget som muligt.Skimmelsporer og kæledyrsskæl bør også kontrolleres.Disse kan let bosætte sig i boligarealer og udgøre et sundhedsproblem, hvis de ikke løses godt.


Det er muligt for disse forurenende stoffer at blive filtreret, mens de stadig er i luften.Men når de har slået sig ned, bliver det en helt anden historie.De fleste luftrensere kan ikke suge de potente allergiudløsere, når de først har slået sig ned på møbler, trusser, gardiner, sengetøj og puder, uanset hvor små de er.Forurenende stoffer sætter sig fast og sætter sig på genstande.De kan holdes på plads af elektrostatiske kræfter, indtil en brise tvinger dem til at blive luftbårne igen.


Det betyder et helt husKina luftrenserer kun en del af løsningen.Dette reducerer i høj grad omfanget af indendørs forurenende stoffer.Andre ting kan hjælpe med at fjerne forureningskilden.Et godt eksempel er opretholdelsen af ​​det ideelle fugtighedsniveau.Dette kan i høj grad reducere meldug, skimmelsvamp og mider.Det hjælper også med at bruge strøelse, der er støvmidebestandigt.Dette er ofte allergivenligt.


Korrekt rengøring

Selv med en porcelæn luftrenser fra tysk er på plads, kan den ikke erstatte rengøring.Brug af en ægte HEPA støvsuger kan være en god ting.En central støvsuger er også et godt valg.Disse rengøringsmidler kan slippe af med støvmider allergener.De kan også håndtere alle andre partikler på en måde, før de kan blive luftbårne.


Det skal bemærkes, at støvmider trives i fugtige og varme huse.Det skyldes, at det i høj grad kan reducere forurenende stoffer.Det betyder, at installationen af ​​en affugter til regulering af indeluften kan være en ekstra fordel.Affugtning er en fantastisk måde at reducere meldug- og skimmelallergier på, når vandlækager og våde områder er elimineret.Vandskader kan gøre tingene lidt svære at håndtere.

Kina Olansi luftrenser producent (64)

Installation af HEPA-luftrensere og UVC-luftrensere af høj kvalitet kan komme langt med at rense luften.At holde hjemmet rent gør denne drøm tænkelig og lettere at opnå.For mere omtysk luftrenser producentog håndtering af støvmider, kæledyrsskæl og skimmelsporer, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olanside.com/for mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik