Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Valg af en ideel luftrenser i Filippinerne, der er sikker for børn i alle aldre i skoleklassen

Valg af en ideel luftrenser i Filippinerne, der er sikker for børn i alle aldre i skoleklassen

Visninger:2     Forfatter:Kina luftrenser producent     Publiceringstid: 2021-09-30      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Valg af en ideel luftrenser i Filippinerne, der er sikker for børn i alle aldre i skoleklassen

Valg af en ideel luftrenser i Filippinerne, der er sikker for børn i alle aldre i skoleklassen

Luftkvaliteten er blevet et stort problem, især i byområder, hvor forureningen er så høj.Børns immunitet er meget lav, hvorfor de er mest påvirket af ændringer i miljøet, herunder ændringer i luftkvaliteten.Der er fare for, at et barn bliver astmatisk og en lang række andre effekter, der kan komme fra fine partikler, gasser og kemikalier.

Olansi luftrenser leverandører (5)

I et hus med et barn eller børn, der vælger enfilippiners luftrenserbør gøres med ekstra forsigtighed.Det er vigtigt at sikre, at den valgte løsning ikke udsender ozongas, hvilket kan være meget skadeligt.Det er også vigtigt at sikre, at den rensede renser kan fjerne alle slags gasser og faste stoffer fra luften.


De mest almindelige forurenende stoffer i indeluften omfatter flygtige organiske forbindelser, svovldioxid, benzen og formaldehyd.Der kan også være ultrafine partikler i luften, herunder sod, røg, støvmide allergener, vira, bakterier, kæledyrsskæl og så videre.Valget man skal matche den slags forurenende stoffer, der skal fjernes fra luften, samtidig med at det er sikkert at bruge omkring børn.


Den slags filtrering at passe på

For at være på den sikre side giver det mening at nøjes med en mulighed med kemisk og HEPA -filtrering.Normalt er selv en god HEPA -luftrenser muligvis ikke den bedste og håndterer muligvis ikke effektivt fjernelse af faste partikler.Det ødelægger muligvis ikke kemiske gasser, som er meget skadelige for åndedrætsorganerne, især hos børn.


Det giver mening at finde en Olansi luftrenser, der kombinerer kemisk filtrering og HEPA filtrering.Dette sikrer, at luftrenseren også fanger gasser og faste stoffer.


Hvilken slags luft udsættes babyer for?

Mens HEPA luftrensere ogUVC luftrenserekan være fantastisk til at rense luften, er det vigtigt at bemærke, at forureningskilder kan elimineres fra hjemmet, selv før du installerer luftrensningssystemer.Alle de luftbårne farer i hjemmet skal identificeres og elimineres fuldstændigt, da de kan skade børn.


Der er testsæt, der kan lette indendørs lufttest for at finde ud af, hvilken slags forurenende stoffer der er indeni.Ved at kende toksinernes kilder bliver det meget lettere at kontrollere dem, og det bliver muligt at skabe et meget sundt hjem for børn og familien som helhed.


Forsigtighed

Mange af de billige luftrensere er ofte udstyret med HEPA-filtre, der er sub-standard.De markedsføres i høj grad med påstande, der kun er teoretiske og uden ordentlig test.


De fleste krav om effektivitet tegner sig ikke for lækager, der muligvis kan opstå mellem filterrammen og huset.Af denne grund er luftkvaliteten stærkt kompromitteret.

Olansi luftrenser leverandører (11)

Den bedste løsning er at arbejde med et kendt filippinsk luftrenserfirma.Olansi luftrensere har stået sig over tid.Denne luftrenserproducent har været på markedet i over et årti nu og tilbyder nogle af de bedste løsninger til at sikre, at børn forbliver trygge i hjemmemiljøet.luftrenser i Filippinerneder er sikkert for børn i alle aldre i skoleklassen, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/for mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik