Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » China Air Purifier. » Vaskbare pre-filtre almindeligt anvendt i Kina tilpassede desktop luftrensere

Vaskbare pre-filtre almindeligt anvendt i Kina tilpassede desktop luftrensere

Visninger:2     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2021-12-21      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Vaskbare pre-filtre almindeligt anvendt i Kina tilpassede desktop luftrensere

Vaskbare pre-filtre almindeligt anvendt i Kina tilpassede desktop luftrensere

Pre-filtre kommer i alle former og størrelser. De er af forskellige typer med hensyn til materiale og struktur. Nogle er vaskbare, mens andre ikke er. Forfilteret man ender med, afhænger af producenten, at de vælger. Forskelligeluftrenser producenterbruge forskellige materialer til at skabe forfiltre.

Olansi porcelæn luftrenser fabrik (5)

Vaskbare forfiltre

Alt taget i betragtning, vaskbare forfiltre er langt den mest praktisk og bekvem. Dette er fordi de kan opretholdes let og er effektiv i forhold til nogle andre typer af pre-filtre. De skal blot skiftes så ofte og måske på plads i de kommende år.


Vaskbare forfiltre kan vaskes ved støvsugning i vasken eller en vaskemaskine. Alle disse afhænger af den type filter, der bruges. Der er nogle tilfælde, hvor der anvendes en metal grill. Grillen har åbninger, der kan vaskes i vasken.


Carbon-overtrukket eller carbon forfiltre

Dette er en anden populær forfilter til rådighed på markedet. Det er en almindelig filter, som er carbon-overtrukket. Til arbejde som et forfilter, skal det indstilles som den første filtrering scenen og kan bruges før et HEPA-filter.


Dette forfilter kan også anvendes før et kulfilter for at sikre, at kulfilteret varer lang tid. Denne præ-filter er ikke en meget god mulighed, fordi det kan blive beskadiget hver let, når støvsugning. Forfiltret skal ændres periodisk såvel, som forøger omkostningerne. Forfilteret kan ikke bruges, fordi vask gør kulstof miste effekten det formodes at have.


Nylonfibre forfilter

Dette er en anden mulighed til rådighed, ligesom den, kulstof. Den væsentligste forskel er, at filteret kommer limet til endnu et andet filter. De mest almindeligt anvendte filter med denne forfilteret er HEPA. HEPA nylon har fået små åbninger, der stopper mange partikler på dens spor. Det betyder, at HEPA-filter inden beskyttes og holder længere.


Nylon mulighed er let at vedligeholde, og det kan støvsuges. Imidlertid vaske denne mulighed er ikke egnet. Dette skyldes, at i de fleste tilfælde er det limet og kombineret med et andet filter. Nylon option findes ofte på produkter med cirkulære 3 i én filtre.


Rengøring forfiltre

Som tidligere nævnt den måde et forfilter rengøres ofte afhænger af den bruges til at gøre det materiale. Det er vigtigt at forstå, hvad de skal gøre og hvad man ikke skal gøre. Kina luftrenser fabrikanter kan give vejledning om den bedste måde at gå for at sikre, at deres filter holder lige så længe som muligt uden at det er nødvendigt at udskifte det.


Pre-filtre er vigtige, da de bevarer hovedfilteret. Ved at skjule større partikler kommer de små, kun til hovedfilteret. Det betyder bedre ydeevne og mindre tilstopning.

Olansi Air Purifier Leverandører (14)

Olansi luftrensere er skabt med den nyeste teknologi, der er tilgængelig på markedet. Det betyder, at man i slutningen af ​​dagen kan vælge en bred vifte af produkter fra Olansi. HEPA-luftrenserne fra virksomheden er nogle af de bedste. At vælge en certificeret luftrenser leverandør kan garantere, at man ender med en højkvalitets og funktionel Olansi Air Purifier. For mere om vaskbare Pre-filtre, der almindeligvis anvendes i Kina tilpassetDesktop Air Purifiers., kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/desktop-air-purifier.html.For mere info.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik