Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Vaskbart pre-filter i Thailand luftrensere og deres betydning

Vaskbart pre-filter i Thailand luftrensere og deres betydning

Visninger:1     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2021-11-01      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Vaskbart pre-filter i Thailand luftrensere og deres betydning

Vaskbart pre-filter i Thailand luftrensere og deres betydning

luftrensereer vigtige i dagens verden, og der er så mange muligheder, der findes på markedet.


At finde den ideelle luftrenser er ikke altid let, og der er mange misforståelser om det samme. Mange mennesker forstår ikke luftrensere fuldt ud. Den ene del, at de fleste mennesker ikke forstår, er betydningen af ​​forfiltre.


Indledende filtre findes inden for den første fase af de fleste luftrensere. De kommer i forskellige former og typer, og hver producent har sin egen pore-filter. Den præ-filter filtrerer normalt intet. Den pre-filtre hovedformål er at beskytte HEPA-filtre fra at blive forurenet hurtigt, og derfor forlænge deres levetid.

Olansi luftrenser leverandører (13)

Vaskbare forfiltre i Thailand luftrensere

Pre-filtre er en vigtig del af luftrensere, og det fanger de største partikler. Dette er, hvordan det primære filter er beskyttet. En præ-filter er meget nyttigt, fordi det kan samle store partikler såsom støv, tæppe hår, og dyrehår. Dette forlænger levetiden af ​​HEPA-filtre.


Det er vigtigt at bemærke, at HEPA-filtre er også i stand til at tilbageholde større partikler. Men når tilbage at gøre dette,HEPA luftrenserbliver beskidt temmelig hurtigt, og der kan være et behov for at ændre filtrene oftere end det ville være tilfældet med forfiltre på plads. En præ-filter er så meget lettere at vedligeholde og rengøre. Dette betyder flere besparelser og ingen grund til at få udskiftning af filtre, der ofte.


Nogle pre-filtre er forbundet til kulfilter og HEPA-filtre. Sådanne filtre kan vaskes. Dette er tilfældet med de fleste 3-i-1-filtre. Andre filtre kommer hver for sig, og de kræver meget specifikke procedurer til at rengøre effektivt.


Effektivitet

Effektiviteten af ​​et forfilter kan ikke sammenlignes med den for et HEPA-filter. Effektiviteten af ​​forfiltre er normalt mellem 20-70%. Den Merv Ratingen er normalt mellem 1-8. Dette betyder, at forfiltre kan holde partikler, der er mellem 2 og 10 mikron.


Den præ-filter er en fantastisk tilføjelse til Thailand luftrensere, og det kan være stor i rum, hvor kæledyr er harmes. Dyrehår bliver taget til fange af disse filtre, som reducerer forureningen.

Er der ulemper forbundet med forfiltre?

I nogle indretninger, under anvendelse af et forfilter kan ses som en ulempe. Dette er mest især i tilfælde af en svag enhed, der ikke har tilstrækkelig luftstrøm. I dette tilfælde er luftfilteret regel kombineret med et kulfilter.


Ved hjælp af et forfilter har også potentialet til at øge motorstøj. Dette kan skyldes tilstoppet luftindtag i ventilationskanalerne. Når motoren begynder at buzz og lave lyde, betyder det, at luften ikke er nok. Der er en stor forskel i ydeevne, når pre-filtre bruges i mere kraftfulde modeller.


Der er forskellige typer af pre-filtre. De kommer i forskellige strukturer og laves ved hjælp af forskellige materialer. Valget af materiale afhænger normalt af luftrenserproducenten.

Olansi Air Purifier Leverandører (3)

Olansi luftrensere er skabt med meget specifikke ting i tankerne. Det er derfor, at de er så effektive og pålidelige. Olansi gør HEPA luftrensere og UVC luftrensere blandt andet. For mere om vaskbar forudfilter iThailand Air Purifiersog deres betydning, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansith.com/For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik