Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » China Air Purifier. » Ved hjælp af bedste porcelæn luftrenser til at fjerne passiv rygning og cigaretrøg

Ved hjælp af bedste porcelæn luftrenser til at fjerne passiv rygning og cigaretrøg

Visninger:4     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2021-12-09      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Ved hjælp af bedste porcelæn luftrenser til at fjerne passiv rygning og cigaretrøg

Ved hjælp af bedste porcelæn luftrenser til at fjerne passiv rygning og cigaretrøg

Rygning har aldrig været sundt, og det er blevet identificeret, at selv passiv rygning påvirker os på mange måder. Selv med denne viden, der er rigtig mange rygere i verden i dag, og tobaksindustrien er stadig klarer meget godt. Tobak kan forårsage kræft, men én ting at bemærke er, at passiv rygning er også ganske farligt.

Olansi porcelæn luftrenser fabrik (2)

Hvad er det

Passiv rygning refererer til hovedstrømsrøgen, der udåndes af rygere af cigarer, cigaretter eller rør. Der er også sidestream rygning, som sker for at være farligere end førstnævnte. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​små partikler, der kan absorberes af humane celler meget let. Den sidestrømsrøgen er kræftfremkaldende, og det bør undgås med alle midler. Det er derfor, folk bør undgå opholder sig inden for rum, hvor rygere udånder tobaksrøg eller rum, hvor tobakken er brændt.


Passiv rygning er passiv rygning. Det er her en person, der ikke ryger eller ikke ryger bliver ufrivilligt udsættes for røg. Denne form for røg er meget farligt.


Passiv rygning og sundhed

Passiv rygning er farligt, ligesom første hånd røg. Denne form for røg udsætter den enkelte for mange kemikalier, hvoraf nogle kan forårsage kræft. Det betyder, at der ikke bliver en ryger ikke fjerne de farer forbundet med at ryge. Der er stadig risiko for at udvikle lungekræft, når de udsættes for passiv rygning. Andre cancere forårsaget af rygning omfatter basal bihuler, endetarm, blære, pharynx, larynx, bryst, mave og hjernekræft. Faren er også til stede hos børn, og de kunne få hjernetumorer, leverkræft, lymfom og leukæmi.


Hjerte-kar-problemer

Der er et stort problem i forbindelse med inhalering af tobaksrøg ufrivilligt, hvilket er den dårlige effekt det kan have på et menneskes hjerte-kar-system. Dette kan føre til slagtilfælde samt andre hjertesygdomme.


Når ikke-rygere udsættes for passiv rygning, har de en 30 procent chance for at få hjerte-relaterede sygdomme. Med denne form for røg, er der også risiko for slagtilfælde. Over 8000 slagtilfælde dødsfald er blevet forbundet med passiv rygning.


Beskæftiger sig med passiv rygning

Med de nuværende teknologiske fremskridt, der beskæftiger sig med forurenende stoffer er blevet meget lettere. Det er vigtigt at ventilere rum og stoppe med at ryge helt. Det er også vigtigt at holde sig væk fra rygere. Hvis der ikke kan undgås en sådan situation i hjemmet, at investere ibedste Olansi luftrenserer en god ide. Nogle løsninger kan hjælpe med at håndtere brugte røg og holde luften ren og sikker.


Olansi har været på markedet i lang tid, og de skaber nogle af de bedste luftrensere, herunder UVC-luftrensere og HEPA-luftrensere. Ved at vælge den bedste luftrenserproducent, er du garanteret funktionalitet og kvalitet.

Olansi Air Purifier Leverandører (14)

Der er mange Air Purifier leverandører i dag, men beskæftiger sig med autoriserede forhandlers garantier, som du får originale enheder fra Olansi. Ikke alle luftrenserne fabrikker er i stand til at skabe det bedste. At arbejde med betroede producenter er den eneste måde at tackle brugte røg, når en sådan situation ikke kan undgås. For mere om at brugeBedste China Air PurifierFor at fjerne brugte røg og cigaretrøg, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/china-Air-purifier.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik