Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » 7 bedste metoder til at få mest overskud ved at bruge luftrenser

7 bedste metoder til at få mest overskud ved at bruge luftrenser

Visninger:2     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2016-04-20      Oprindelse:Websted

7 bedste metoder til at få mest overskud ved at bruge luftrenser

I hjemmet kan ventilationen holde indendørs luftforureningsfri. Problemet er, at det tillader luft at komme ind udefra også introducerer nogle forurenende stoffer. For eksempel røg tobaksrøg, biludstødning eller wildfire røg.


Hvad er den bedste måde at fjerne forurenende stoffer indendørs på?


EPD-eksperter er enige om, at luftrensere kan hjælpe med at fjerne indendørs forurenende stoffer, især når kildekontrol eller ventilationsmuligheder er utilstrækkelige. Hvis du aldrig har brugt en luftrenser før, kan du have nogle problemer.


Hvor mange luftrensere har jeg brug for? Skal jeg køre luftrenseren døgnet rundt?


I denne artikel vil vi diskutere 7 bedste måder at få mest muligt ud af at bruge luftrensere.


Air-purifiers-KR-2x1-Tease-200805_E7B40669B243E5972E83A8C065CB6524


1. Hold døre og vinduer lukket


Luftrensere anvendes indendørs. Det er vigtigt at lukke dørene og vinduerne. Som tidligere nævnt hjælper ventilationen til at fjerne snavset luft og forurenende stoffer fra rummet. Men det kan introducere nye forurenende stoffer ind i lokalet, som f.eks. Wildfire røg og biludstødning, eller fjern ren luft fra rensemidler.


Du skal vide, at luftrensere fungerer bedst i lukkede rum. Som følge heraf kan de fange og eliminere allergener og mikroorganismer hurtigere og mere effektivt i lukkede rum. De giver dig også og din familie med frisk, ren luft i lukkede rum. Hvis du skal åbne et vindue, skal du sørge for, at rensningen rengør luften i et andet rum.


2. Sæt det i et fladt sted, væk fra væggen


Hvis dette er din første gang at købe en luftrenser, kan du måske tænke, hvilket er det bedste sted at placere purifier? Det er meget vigtigt, at du ved, hvor din luftrenser er.


De fleste luftrensere har et forreste luftindløb og et sideluftindløb med et stikkontakt øverst. Det er vigtigt at sikre, at du vælger placeringen for din purifier, og at der ikke er nogen genstande, der blokerer luftindløbs- eller udstødningsporten. Placer luftrenseren mindst 15 cm væk fra nærmeste objekt (herunder væggen).


Da der ikke er nogen genstand, der blokerer luftindløb og udløb, kan rensningen absorbere mere luft. Ved at gøre det kan det fange og eliminere allergener og mikrober, før du distribuerer frisk, ren luft på værelset.


Rengøringsmidlet skal anbringes på en flad overflade, såsom gulvet, toiletbordet eller bordet. Uanset om det har en stand eller caster, giver en flad overflade stabilitet og sikrer bedre ydeevne.


Ud over objekter, der ikke blokerer purifikatoren, bør den bedste placering ikke være våd. Eksperter tyder på, at rummets relative fugtighed skal være mindre end 85%.


Undgå at forlade luftrenseren udendørs.


3. Regelmæssig vedligeholdelse af filter


Det mest almindelige filtreringssystem i moderne luftrensere har to til fem filtre. De omfatter flere Pre-filtre, ægte eller medicinsk klasse H13 HEPA-filtre og aktiverede carbonfiltre.


Hvis luftrenseren har et vaskbart forfilter, kan du smide det i vaskemaskinen mindst to gange om måneden eller efter hver ti dage. Du kan også vakuum i henhold til producentens anvisninger.


Selvom filtre giver en god service til at fange forurenende stoffer, har de en kort levetid. De fleste filtre har en levetid på 6 til 12 måneder, men det afhænger af brugen. Hvis der er blokeret, vil deres CADR være meget lav.


For at vide, hvornår du skal udskifte filteret, skal du kontrollere filterstatusindikatoren. Hvis det bliver rødt, skal du udskifte filteret i henhold til producentens anvisninger. Efter udskiftning skal du nulstille filterstatusindikatoren.


For at holde renset rent, brug en mikrofiber klud til at tørre støv og snavs. Undgå at bruge våd klud.


4. Hold luftrenseren altid på


Det anbefales, at du kører luftrenseren med lav hastighed hele tiden. De fleste luftrensere har automatisk tilstandsfunktion. Denne funktion virker med luftkvalitetssystemet.


Hvis luftkvalitetsføleren registrerer en stigning i mængden af ​​forurenende stoffer i luften, vil rensningen fungere i højeste hastighed. De fleste rensemidler har 1 til 3 blæserhastigheder. Ved at vælge den højeste ventilatorhastighed, kan renset rengøre rummet hurtigere.


Luftkvalitetssystemet overvåger løbende luftkvaliteten. Hvis det registrerer ingen forurenende stoffer i luften, sætter den renset til en minimumshastighed. Ved denne hastighed løber luftrenseren stille i en hvisken. Det vil også forbruge mindre energi, i modsætning til maksimal blæserhastighed.


Ved at forbruge mindre energi kan det spare energikostnader. Du skal vide, at de fleste luftrensere er Energy Star certificeret. Selv ved toppen speed bruger de stadig mindre elektricitet og sparer dig penge.


5. Brug yderligere fans til at fremme luftcirkulation


Hver luftrenser har en ren luftleveringshastighed, rumdækning og air valutakurs specifikation. Dette afhænger hovedsageligt af antallet og typen af ​​filtre. For eksempel er bærbare rensemidler med præfilters, reelle HEPA-filtre, aktiverede carbonfiltre og 2 til 3 hastigheder ideelle til små værelser.


Du kan støde på modeller med flere filtre, herunder et forfilter, to HEPA og aktiverede carbonfiltre. Enheden (vægmonteret eller gulvmonteret) kan have tre til fem ventilatorhastigheder. Derfor er de ideelle til store værelser.


Selvom luftrensere stræber efter at rense indendørs luft og eliminere forurenende stoffer, kan nogle områder måske ikke nyde denne fordel. Dette gælder i hjørner blokeret af genstande som blomsterpotter og kommoder. For at sikre, at alle luften i rummet håndteres af purifikatoren, har du brug for yderligere fans.


Placer ventilatoren i det område, hvor rengøringseffektiviteten af ​​renset ikke nås. Disse fans blæser ufiltreret luft til renseren for at sikre, at al luft er ren.


6. Hold støvføleren ren (hvis nogen)


Mange luftrensere har indbyggede støvfølere. Denne sensor virker ved at overvåge indendørs luftkvalitet. Hvis sensoren registrerer en stigning i støv og andre forurenende stoffer, vil den køre renseren ved den højeste ventilatorhastighed.


På grund af dens følsomhed er linsen af ​​støvsensoren dækket af støv og snavs. Om sommeren med alvorlig forurening skal du rengøre støvføleren mindst to gange om måneden.


For lave forureningsdage, rengør en gang om måneden. Urene støvfølere kan nedbryde rensningshjælpens ydeevne. Hvordan kan du spørge. Det vil ikke være i stand til at opdage niveauer af forurenende stoffer i luften. Derfor vil enheden ikke fungere i automatisk tilstand, hvilket effektivt renser luften effektivt.


Ud over at rense støvføleren, hold den tørre.


7. Generel praksis (Forholdsregler)


Afbryd stikkontakten, inden du rengør renset eller udskift filteret. Ellers kan der forekomme elektrisk stød under vedligeholdelse.


De fleste luftrensere har en børneelås / kæledyrslåsfunktion. Når du går hjem, skal du sørge for at tænde denne funktion. Det hjælper med at sikre, at dit barn eller kæledyr ikke manipulerer indstillinger. Hjemme, overvåge dine børn for at sikre, at de ikke spiller med rensemidlet.


Undgå at placere bøger, vaser osv. På toppen af ​​enheden. Ikke alene blokkerer du luftforbindelserne i rummet, der udsender ren luft. Imidlertid kan objektet trykke forskellige kontroller og ændre cellens ydeevne. Derudover kan objektet indføre fremmedlegemer gennem udløbet.


Det handler ikke om dig og din familie vejrtrækning frisk luft. Du ender med at indånde forurenet luft.


Undgå at placere luftrenseren i et lukket rum med eksplosive, brandfarlige eller giftige gasser og stoffer. Disse stoffer kan beskadige enheden eller forringe dens ydeevne.


Konklusion.


Luftrensere gør et godt bidrag til indendørs luftkvaliteten af ​​boliger og kontorer. Hvis det bruges korrekt, kan det beskytte dig og din familie. Faktisk kan det eliminere astma og andre respiratoriske sygdomme.


Ud over at fange eller fjerne forurenende stoffer fra luften kan rensningen også forbedre søvnkvaliteten. Dette vil forbedre din livskvalitet og arbejdseffektivitet.


Husk at følge producentens anvisninger, før du bruger eller opretholder luftrenseren.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik