Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Bedste Hepa luftrenser til fjernelse af røg og cigaretrøg i Canada i 2021 og 2022

Bedste Hepa luftrenser til fjernelse af røg og cigaretrøg i Canada i 2021 og 2022

Visninger:26     Forfatter:Kina luftrenser producent     Publiceringstid: 2021-09-15      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Bedste Hepa luftrenser til fjernelse af røg og cigaretrøg i Canada i 2021 og 2022

Bedste Hepa luftrenser til fjernelse af røg og cigaretrøg i Canada i 2021 og 2022

Der har været mange spørgsmål om røg i den seneste tid.For eksempel spørger nogle mennesker normalt, om de kan administreres afluftrensere.Svaret på dette spørgsmål er ja, luftrensere er effektive, når det kommer til at fange sådan røg.Dette er blevet muliggjort på grund af deres HEPA -filtre, der er meget effektive til at fange fine partikler, der er så små som 0,03micro.Selvfølgelig er røgen i løbeild blevet opdaget at indeholde mellem 0,4 og 0,7 mikro.Dette gør filtrene meget gode i en sådan luftrensningsproces.

Olansi A1 luftrenser leverandør (1)

Her er hvad du bør vide

Det faktum, at disse enheder siges at være effektive til at fjerne røg ved ild, betyder ikke, at du skal gå hen og købe en luftrenser, der er tilgængelig på markedet.For eksempel kan du ikke købe nogen Kina luftrenser uden dybdegående undersøgelser for at vide, om det er effektivt til røg i branden eller ej.


Det er meget vigtigt at købe fra den ideelle producent af luftrensere, der kan opfylde dine behov.Dette indlæg viser dig alle de forskellige luftrensere, der kan hjælpe med røg i branden.Vælg fra denne liste, og du vil med garanti opleve fordelene ved en luftrenser.


Honeywell HPA030

Det herKina luftrenserer en af ​​de bedste, når det kommer til at fange røg på den mest effektive måde.Med sit slanke design kan du være sikker på, at der spares plads.Hvis du har et stort værelse, kan denne enhed være perfekt.For eksempel kan den rense røg i et rum, der måler op til 150sqft.Bortset fra brande røg kan den også være meget effektiv til fjernelse af støv, VOC og lugt.


På grund af dets luftrenserfabrik i Kina, er det meget omkostningseffektivt.Inden for 60 minutter kan denne enhed rense din luft cirka 4-5 gange.Brandrøg har været kendt for at forårsage masser af sundhedsskader.Disse kan være lungesygdomme, vejrtrækningsbesvær og andre.Du har en sjælden chance for at slippe af med det i dag ved hjælp af Honeywell HPA030.Dette er en luftrenserproducent, der ved, hvad der skal til for at producere de bedste enheder.


Nogle af fordelene er:

• Det leveres med aktivt kulfilter og HEPA -filter til korrekt filtrering

• Den har omkring 4 rengøringsniveauer

• Der er indikator for filterskift

• Filtre er lette at vedligeholde og udskifte

• Og mere


RabbitAir MinusA2

RabbitAir MinusA2 er en førsteklasses luftrenser, som alle har brug for.Ikke kun til håndtering af røg, men også andre skadelige luftbårne partikler, der er i stand til at forårsage ubehag i hjem og kontorer.Det herluftrenser producenthar vist sig at være meget pålidelig.På trods af at have sin luftrenserfabrik i Korea, er det et globalt mærke.Når du taler om en luftrenserleverandør, der ved, hvordan man bygger iøjnefaldende enheder, markerer dette alle bokse.RabbitAir MinusA2 leveres med et af de mest stilfulde designs, du nogensinde finder blandt luftrensere.


Dens 6 -trins filtreringsproces gør det muligt for røg i brand at blive fanget med lethed.Det leveres også med tilpasset filter, der hjælper med at fange skimmelsporer, luftbårne bakterier, vira og andre farlige partikler i luften.Det kan rengøre et værelse på 700sqft uden besvær.Dette indebærer at fange 99,97% skadelige partikler.


Nogle af dens fordele er

• Den leveres med Wi-Fi-forbindelse

â € ¢ Det kan rense et rum, der måler op til 700sqft

• Røg, ild, kemikalier, gasser og andre lugte fra huset kan let fanges

• Den kan monteres på din væg for at spare plads

â € ¢ Dens luftrensningsfaser er omkring 6 - forfilter, aktivt kulfilter, ioniseringsudstyr, BioGS HEPA -filter og andre


Medify Air MA-112

Medify Air MA-112 er en luftrenser fra Kina, der kan gøre en forskel i fjernelse af røg fra ild.Det er en betroet luftrenserproducent, der forstår, hvordan man producerer enheder med moderne og nye generations funktioner.Uanset om du forsøger at fjerne røg fra brande, cigaretter eller andet, vil denne luftrenser helt sikkert levere og opfylde dine behov.Det er også effektivt til at fjerne lugt, pollen, allergener og andre partikler.


Dette er en temmelig kraftfuld Kina luftrenser, der tager luftrensning og filtrering til et andet niveau.Det er et populært mærke på trods af detsluftrenserfabrikat være i Kina.Denne enhed er så kraftig, at den kan rengøre et rum, der måler omkring 2500 kvadratmeter.Dette gør den perfekt til store rum.Så længe du er konsekvent i at udskifte sine filtre hver 4. måned, vil det give dig optimal ydeevne.Det er ikke nødvendigt at prøve at gætte på en sådan udskiftning, da den har en indikator.


Nogle af dens fordele er:

â € ¢ Den leveres med 4 fan hastigheder

• Det har et meget slankt design

• Dens dobbelte luftindtagsstruktur sikrer, at filtreringen er hurtigere og mere effektiv

â € ¢ Det er meget stille, når du arbejder

• Og mere


Olansi luftrenser

Der er noget, der gør en Olansi luftrenser speciel blandt andre på denne liste.Dette er den kendsgerning, at bortset fra at være i stand til let at fange røg i brand, kommer det med nogle smarte funktioner, der gør livet mere behageligt for brugerne.I betragtning af virksomhedens ry og historie er det let at konkludere, at dette er den rigtige luftrenserleverandør til dig.Dens K15 er designet til forskellige problemer vedrørende luftbårne partikler.


Det er enKina luftrenserder kan hjælpe dig med at bekæmpe ild i røg.Dette er muligt på grund af dets 6-trins filtreringsproces.På trods af dens effektivitet i rengøring af luften, vil du opdage, at den er meget stille, når du arbejder.Noget af det, den også kan fjerne, er bakterier, virus, bakterier, kæledyrslugt, tobaksrøg, TVOC, benzen, lugt af drikkevarer og formaldehyd.


Nogle fordele ved en Olansi luftrenser er:

• Effektiv luftrensning for at fjerne løbeild

• Indikatorer for luftkvalitet

• Det kan betjenes let

• Der er fjernbetjening

• Det bruger meget lav strøm til at arbejde

Olansi A1 luftrenser leverandør (5)

Konklusion

Baseret på ovenstående detaljer kan det ses, at du let kan slippe af med røg ved ild ved hjælp af en meget pålidelig luftrensende enhed.Med mulighederne ovenfor finder du det let at vælge en gennemprøvet luftrenserproducent, der kan hjælpe med at løse et sådant problem.For mere ombedste hepa luftrenserfor brandbrand og fjernelse af cigaretrøg i Canada i 2021 og 2022 kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/products.htmlfor mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik