Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Den korrekte brug af kommerciel uv lys luftrenser med H14 bunkefilter på kontoret og neglesalonen

Den korrekte brug af kommerciel uv lys luftrenser med H14 bunkefilter på kontoret og neglesalonen

Visninger:4     Forfatter:Kina luftrenser producent     Publiceringstid: 2021-09-17      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Den korrekte brug af kommerciel uv lys luftrenser med H14 bunkefilter på kontoret og neglesalonen

Den korrekte brug af kommerciel uv lys luftrenser med H14 bunkefilter på kontoret og neglesalonen

Verden har ændret sig, og der er mange hændelser med dårlig luftkvalitet, der fører til populariteten af ​​kina luftrensere.Mangeluftrenser producenterarbejder hårdt på at introducere bedre teknologier på markedet.Dette har til formål at rense luften til den højeste standard.Selvom UVC -luftrensere eller HEPA -luftrensere ikke kan erstatte regelmæssig rengøring og støv, kan de forbedre luftkvaliteten meget og bør derfor ikke ignoreres.


For at holde indendørs luft sikker at ånde, er det vigtigt at åbne vinduer fra tid til anden for at lette luftstrømmen, især når luftkvaliteten udendørs er god.Dette reducerer koncentrationen af ​​forurenende stoffer og sygdomsfremkaldende bakterier i luften.God luftkvalitet betyder bedre helbred.

Kina Olansi luftrenser producent (61)

Brug af balsam versus luftrensere

Når det kommer til rensning af indendørs miljøer, bruger nogle mennesker friske klimaanlæg.For et større resultat foretrækkes luftrensere.Luftrensere er tilfældigvis meget mere bekvemme i sammenligning.Når den bruges på den rigtige måde, er det let at rengøre indeluften og sikre, at miljøet er fyldt med den bedste rene og sunde luft i slutningen af ​​dagen.


Almindelige rensere

De fleste luftrensere på markedet bruger filtre.DetHEPA luftrenserer nok den mest almindelige, og den har en stor historie inden for rensningsarenaen.Princippet bag filtertyperne er, at en ventilator bruges til at trække luft ind, og derefter filtreres luft.For at dette skal fungere, skal den mikrobielle diameter være større end filteråbningen.Når dette er tilfældet, kan forurenende stof med succes filtreres og elimineres fra luften.


Det vil sige, at et HEPA-filter på højt niveau kan have en højere kapacitet, end filtrering imødegås.Dette betyder dog også, at der vil være mere vindmodstand.Nogle rengøringsmidler bruger filtre af H13 -kvalitet, og de er blevet verificeret som i stand til at filtrere H1N1.Denne virus er af samme størrelse som coronavirus.Teoretisk set kan et sådant filter have stor indflydelse på håndtering af vira og bakterier.


Få de bedste resultater

Efter at have fundet det perfekteluftrenser producentog vælger det rigtige produkt, er det tid til at tænke på, hvordan de bedste resultater kan opnås.Det er vigtigt at placere renseren på den rigtige måde.Det er fornuftigt at have gadgets i midten af ​​et værelse.Placering mod vægge anbefales ikke.Dette skyldes, at dette reducerer effekten af ​​oprensning.Det hjælper at have renseren væk fra væggen for at sikre en jævn passage af luft og ud af maskinen.Det er kun på denne måde, at de bedste resultater kan opnås.


Luftfugtere er ret populære i dag.Når du vælger en kommerciel uv luftrenser luftrenser, bør du ikke placere den tæt på luftfugtere eller beholdere med væsker.Det er fordi damp kan trænge ind i maskinen og føre til skader.Elektrisk stød er også en mulighed.At kende den rigtige måde at bruge en renser er den eneste måde at opnå gode resultater.Der er mange luftrensningsleverandører i dag.Det hjælper med at finde ud af mere om en luftrenserproducent, før du træffer et valg.De kan give et indblik i de verificerede leverandører til deres produkter.Dette hjælper en med at undgå svindlere og undermåler eller falske produkter.

Kina Olansi luftrenser producent (64)

For mere om den korrekte brug af kommerciel uv -lysluftrenser med H14 bunkefilterinden for kontoret og neglesalonen kan du besøge Olansi Kina klhttps://www.olanside.comfor mere info.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik