Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Grundlæggende ting at vide om negativ ion luftrenserfunktion og negative bivirkninger af luftrensere

Grundlæggende ting at vide om negativ ion luftrenserfunktion og negative bivirkninger af luftrensere

Visninger:35     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-08-11      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Grundlæggende ting at vide om negativ ion luftrenserfunktion og negative bivirkninger af luftrensere

Grundlæggende ting at vide om negativ ion luftrenserfunktion og negative bivirkninger af luftrensere

China Air Purifiers.er populære i dag på grund af det store behov for at rense luften på grund af luftforurening. Indendørs luftforurening kan have negative virkninger på sundheden, især når det fortsætter i længere tid.

Kina Olansi Air Purifier Producent (34)

Der er mange postordrer, internetforretninger, kædeforretninger og stormagasiner, der tilbyder billige luftrensere, fordi de bærer vaskbare fibre som polyester. I mange tilfælde er disse desktop luftrensere, der bærer en lav valutakurs. Denne valutakurs er ikke nok til at rengøre luft, selv i små værelser.

I de fleste tilfælde bliver de vaskbare fibre tilstoppet med snavs og er svært at rengøre, selv i korte perioder. De fleste mennesker finder problemer med disse slags luftrensere på grund af deres lave kvalitet.


Negative ion luftrensere

Home Air PurifiersI denne kategori er perfekt til fjernelse af lugt, cigaret og cigarrøg. Ozon-ioniserne rene ikke allergener, og støv som HEPA-luftrenserne gør. Rengørikatorerne under denne kategori gør brug af to trin i rengøringsprocessen,


Ozonrensere bruger oxidation for at få arbejdet udført. Ozon er en gas, der forekommer naturligt og skyldes naturen, når oxygenmolekyler skæres ved lynnedslag. Ionisatorrenserne arbejder ved at passere luft på en ozonplade, der er elektrisk opladet. Denne strøm passerer derefter gennem ilt og bryder den til ozon. Ozon ionizer producerer en ren tordenvejr lugt, som er ozon.


Denne ozon trænger derefter ind i lugtcellulær struktur. Det trænger også ind i svampe og bakterier, brækker væggene. Dette fører til oxidationen af ​​forureningen, og de reduceres til store niveauer.


Needlepoint ionisering er den mest almindelige form for ionisering, og det indebærer partikler, der er fyldt med negative ioner. De negative ioner fastgør derefter partikler i luften, såsom dyr dander, støvmide allergener, pollen, støv og røg. Når dette sker, er partiklerne tvunget til at falde ud af luften til jorden, og de kan støvsueres senere.


Needlepoint-ionisatorerne dækker et areal på 5 til 7 ft.

Radio ionizer er den anden type ionisator. Dette er en teknologi, der bruger nye teknologier, men bruger principper svarende til needlepoint ionisering. Radio ionizer er sikker og specialiseret radiobølge. Dette ioniserer omkring 50 ft gennem vægge i forskellige retninger. Radio ionisering drypper partikler ud af luften i omgivende områder og værelser. Det er muligt for en enkelt enhed at dække boliger.


Valg af de bedste hjemme-luftrensere er altid en god ide. Med det bedste bliver det muligt at håndtere lugt og røg. De kan også hjælpe med at håndtere madlåg, kropslugt og kæledyrslugt.


Når du vælger de bedste Olansi luftrensere, er der forskellige ting, som man skal slå i tankerne. For eksempel er en ozonmulighed ikke et godt valg for alle, der beskæftiger sig med respiratoriske problemer som astma. Ozon kan irritere slimemembraner og lunger, især når ozonniveauet ikke er godt justeret og forbliver højt. Plukning af højkvalitets negative ion-luftrensere kan bringe store fordele ved hjemmet.

Kina Olansi Air Purifier Producent (11)

HEPA Air Purifier er bedst, når du søger efter den bedste luftrenser til støv, astma og allergier. Dette kan gå langt i at kontrollere forskellige elementer i hjemmet. For mere om negative ion-luftrenserfunktion og negative bivirkninger afluftrensere, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansimy.com/For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik