Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Vegetabilsk frugtsterilisator renere vaskemaskine » Hvordan gør den bedste mini ultralyd ozon frugt og grøntsag sterilisator renere vaskemaskine til hjemmet arbejde

Hvordan gør den bedste mini ultralyd ozon frugt og grøntsag sterilisator renere vaskemaskine til hjemmet arbejde

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-11-15      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Hvordan gør den bedste mini ultralyd ozon frugt og grøntsag sterilisator renere vaskemaskine til hjemmet arbejde

Hvordan gør den bedste mini ultralyd ozon frugt og grøntsag sterilisator renere vaskemaskine til hjemmet arbejde

Gøre brug af de bedsteVegetabilsk vaskemaskine til hjemmeteller indenlandsk brug hjælper med at desinficere, rengøre og sanitere de grøntsager, vi spiser. En vegetabilsk vaskemaskine fjerner resterende pesticider og andre forureninger fra hjemmelavet eller organisk produceret grøntsager, før de forbruger grøntsagerne for at få os til at forblive sunde. Vask grøntsagerne med vand som regelmæssigt udføres er ikke nok til at fjerne forureninger og resterende pesticider på overfladen af ​​grøntsagerne på et mikroskopisk niveau.


Den bedste vegetabilske vaskemaskine til hjemmet eller indenlandske formål har funktioner, der får dem til at skille sig ud blandt andre vegetabilske rengøringsmaskiner. Dette omfatter høj effektivitet, lavt strømforbrug, nul eller lidt vedligeholdelse, kompakt design og æstetik, minimal eller nul støj, der genereres, og lav mængde vand, der anvendes til rengøring af grøntsagerne. Det er dog vigtigt, at vi kender teknologien bag hver vegetabilsk vaskemaskine og hvordan den bedste vegetabilske vaskemaskine til hjemmet eller indenlandsk brug fungerer.

H69DF1902DA39418CBAAEBEE9BFD8FDE73.

Denne artikel fremhæver, hvordan hver af de bedste vegetabilske vaskemaskiner til hjemmearbejder. Dette giver dig mulighed for at vide, hvordan de opererer og teknologien bag deres drift.


Sonic Soak Ultrasonic Cleaner Machine

Sonic Soak Ultrasonic Cleaner Machine er den banebrydende innovation i rengøring, der bringer effektiviteten af ​​ultralydsteknologi til hvert hjem. Det er en af ​​(hvis ikke) denBedste vegetabilske vaskemaskine til hjemmetbrug. Det hjælper os med at forsvare os mod de skadelige virkninger af bakterier, vira og sygdomme ved at rense og desinficere de grøntsager og frugter, vi spiser, tøj og smykker vi bærer, og køkkenkasser vi bruger i madlavning.


Hvordan det virker

Sonic Soak producerer ultralydbølger, der skaber bobler. En proces kaldet \"cavitation effekt \". Boblerne skabte burst indad, skabte stort tryk, som straks fordrev forureningerne på overfladen af ​​grøntsagerne.


De ultralydbølger er moduleret. De modulerede bølger rejser over vandet i en beholder for at fjerne snavspartiklerne, resterende pesticider og bakterier på overfladen af ​​grøntsagerne. Denne rengøringsproces forekommer på et mikroskopisk niveau, og det er mere effektivt og effektivt end almindelige metoder til vask af grøntsager.


For at indstille enheden op til rengøring, skal du følge nedenstående fremgangsmåde:


• Placer grøntsagerne i en beholder fyldt med vand.

• Sæt enheden direkte over grøntsagerne i beholderen af ​​vand.

• Sæt den Sonic Soak Ultrasonic Cleaner Machine i stikkontakten.

• Indstil din timer.

• Lad enheden fuldføre rengøringsprocessen.

• Umiddelbart slukker indstillet timer eller er aktiveret, rensningen er afsluttet.

• Din grøntsag er rengjort og klar til forbrug.


Cirsum Ultrasonic Vegetabilsk og Frugtrengøringsmaskine er en anden vegetabilsk vaskemaskine, der anvender ultralydsteknologi i dens drift


Kent ozone grøntsag og frugt vaskemaskine maskine

Kent ozon vegetabilsk vaskemaskine desinficerer grøntsager ved hjælp af den innovative ozonrensningsteknologi til at ødelægge skadelige bakterier og fjerne resterende pesticider på overfladen af ​​grøntsager. Dette hjælper os med at forbruge friske grøntsager uden forureninger. Bare vask af disse grøntsager med rent vand fjerner ikke de resterende pesticider og forskellige skadelige forureninger fra overfladen af ​​grøntsagerne.


Hvordan er Works.

Ozon (O3) er en stærk oxidator. Det oxiderer let alle pesticider, giftige kemikalier, vira, bakterier og forskellige patogener, der er til stede på overfladen af ​​grøntsager. Ozon desinfektionsprocessen starter med generering af ozonbobler ved 200 mg pr. Time. Den genererede ozon opløses i vandet indeholdende grøntsagerne, og øjeblikkeligt oxidation starter, og forureningerne som bakterier oxideres. Ozon oxiderer flere organiske materialer fastgjort til membranerne eller vævene af bakterier, parasitter og vira.


Slankt og kompakt design, den kent vegetabilske vaskemaskine er i både mod-top og vægmonterede designs. Denne bærbare og kompakte vegetabilske vaskemaskine er brugervenlig og holder grøntsagerne frisk i længere tid. Den har en timerfunktion på 15 til 30 minutter.


Følg nedenstående fremgangsmåde for at påbegynde processen med at vaske dine grøntsager med en af ​​de bedste vegetabilske vaskemaskine til hjemmebrug, der bruger ozonteknologi.


• Placer grøntsagerne i en beholder fyldt med vand.

• Sæt ozonanordningen eller røret i beholderen af ​​grøntsager.

• Afhængigt af hvor længe du vil have rengøringsprocessen til at vare, kan tiden indstilles i 15-30 minutter.

• Efter at rensningsprocessen er afsluttet, vask grøntsagerne med rent vand.

• Grøntsagerne er klar til forbrug


AndetVegetabilsk vaskemaskineDen bruger ozon teknologi til desinfektion af grøntsager er O3 ren elite 50KT vegetabilsk og frugtrenser, Greenway Ozone Maker, Arg Health Care Vegetabilsk og Frugtrenser, EPS Vegetabilsk og Frugtrengøringsmaskine, og Prestige Vegetabilsk og Frugtrenser (Ozonizer) -POZ 1.0.AQUOX Vegetabilsk og Frugtrenser Surface Desinfektionsmiddel Sanitizer

Aquox er en naturlig vegetabilsk vaskemaskine med overflade desinfektionsmiddel, affedtningsmiddel, sterilisator, deodorizer og sanitizer, som holder den mad, vi spiser sikkert og fri for resterende kemikalier. Det ødelægger effektivt 99,99% bakterier, pesticider og vira fra overfladen af ​​grøntsager holder dem friske og sikre til forbrug.


Hvordan det virker

AQUOX.Vegetabilsk vaskemaskineE bruger HOCL (hypochlorøs syre) teknologi, der anvendes i fødevareforarbejdning, sundhedspleje, vandbehandling, sanitering, babyprodukter og industrielt rum. HOCL-teknologien involverer produktionen af ​​HOCL indenlandsk ved at kombinere ledningsvand, eddike, bordsalt og elektricitet. Dette producerer surt elektrolyseret vand, der er i stand til at ødelægge bakterier og forskellige skadelige mikroorganismer på overfladen af ​​grøntsager.


Følg trinene herunder for at producere en hypochlorøs syre og sanitere dine grøntsager:


• Hæld vandhaner i Aquox vegetabilsk og frugtvaskemaskine

• Tilføj noget bordsalt

• Tilføj eddike

• Tilslut enheden og tænd for strømmen

• HOCL produceres, og det ødelægger øjeblikkeligt forureningerne på overfladen af ​​grøntsagerne.

HA655002AE81D457480BBADE22FB5A9BEY.

Konklusion.

Forbruget af grøntsager giver mange sundhedsmæssige fordele. Men grøntsager og andre økologiske fødevarer som frugter i supermarkeder og købmandsforretninger er forurenet, og deres forbrug kan påvirke vores velbefindende. Vask dine grøntsager med den bedste vegetabilske vaskemaskine til hjemmet eller indenlandske formål hjælper med at fjerne mikrober og pesticider, der har forurenet overfladen af ​​grøntsagerne. Også vigtigt er at vide, hvordan disse vaskemaskiner arbejder og teknologien bag deres operationer. For mere omBedste mini ultralyd ozon frugt og grøntsag sterilisator renere vaskemaskine maskineTil hjemmearbejde kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik