Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » China Air Purifier. » Kendte Fordele og ulemper ved Kina HEPA luft renseanlæg

Kendte Fordele og ulemper ved Kina HEPA luft renseanlæg

Visninger:0     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2022-01-11      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Kendte Fordele og ulemper ved Kina HEPA luft renseanlæg

Kendte Fordele og ulemper ved Kina HEPA luft renseanlæg

Luftrensning bliver helt almindeligt i dag, især med de stigende niveauer af luftforurening. Indendørs luftforurening er udbredt på alle områder, herunder bebyggelser på landet. Forurening opstår fra forskellige kilder. Mens nogle områder og boliger kan mere forurenet end andre, det hjælper til at forstå, hvordan man kan gøre tingene bedre. Udendørs luft kan ikke styres meget, men indendørs luft er lettere at rense.

Olansi luftrenser forhandler (7)

På grund af behovet forluftrensning, Forskellige former for luftrensere er blevet introduceret på markedet. Disse omfatter UVC luftrensere og HEPA luft renseanlæg. Af de to, HEPA luft renseanlæg er mest populære, og de gør brug af HEPA-filtre.


Mens mange porcelæn luftrenser producenter hævder, at deres enheder har sande HEPA-filtre, ikke alle af dem er ærlige. Man kunne nemt få flået, når de køber en luftrenser hævder at gøre én ting, mens, i sandhed, kan det ikke.


Nogle HEPA mærket filtre måske ikke blevet afprøvet, eller nogle, der fingerede de kræves til et filter tests for at blive stemplet som en ægte HEPA-filter. Men virksomheder som Olansi skabe nogle af de bedste luftrensere på markedet, og de kan fjerne de fleste af de partikler suspenderet i luften.


Fordele ved HEPA-filtre

Deres popularitet er baseret på nogle af de store fordele, der gør dem en præference for mange. Frabedste luftrenser producenter, HEPA-filtre er nogle af de mest pålidelige muligheder for luftfiltrering. Deres popularitet gør dem med at finde anvendelse på hospitaler så godt.


Den anden ting er, at de kan være os i så mange industrier, herunder luftrensere, støvsugere, på offentlige steder, biler, boliger og hospitaler. Mange forbrugerprodukter kunne drage fordel af HEPA-filtre.


Ulemper

Der er også ulemper forbundet med filtrene, med den første er, at de er temmelig dyre. Disse typer af filtre skal udskiftes. Dette er hvad der gør dem en meget kostbar løsning i forhold til nogle andre filtre på markedet. De er måde højere prissat i forhold til de normale filtre. Men investeringen er det værd, og det har stor værdi.


De kan ikke fjerne lugt. Dette er en anden ulempe ved HEPA-filtre. Indendørs forurening kan sommetider indebære lugte. For at forbedre luftkvaliteten, det hjælper til at fjerne lugt og rense luften. Uanset hvor god filtrene er, kan de ikke håndtere lugte. HEPA luftrensere er stor på at fjerne svampesporer, pollen, støv, og alle mulige luftbårne partikler suspenderet i luften.


Vask af filtrene

Der er nogle filtre, der kan vaskes, når de bliver beskidte. Imidlertid kan HEPA-filtre ikke vaskes. Udformningen af ​​filtrene udføres på en meget speciel måde. Det betyder, at interferens med dem kan forårsage stor skade på filterets struktur. Dette kan gøre filteret startfiltrering ligesom en normal mulighed ville.

Olansi Air Purifier Leverandør (5)

Derfor anbefales det ikke, at HEPA-luftfiltre vaskes. I stedet bør de udskiftes. Antag, at luftrenserproducenten hævder, at enheden har HEPA-filtre, men stadig hævder at blive vasket. I så fald er det vigtigt at validere, om filteret virkelig er HEPA, og hvilken procedure der er lagt ud for rengøring. For mere om fordele og ulemper i KinaHEPA Air Purifiers., kan du besøge Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com/hepa-air-purifier.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik