Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Kina luftrensere og hjælpende i pandemisk periode med anti-virus luftrenser

Kina luftrensere og hjælpende i pandemisk periode med anti-virus luftrenser

Visninger:0     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-06-03      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Kina luftrensere og hjælpende i pandemisk periode med anti-virus luftrenser

Kina luftrensere og hjælpende i pandemisk periode med anti-virus luftrenser

Alle kan være enige om, at indendørs luft er meget vigtig, og det kan bestemme, hvor sund eller usund person er. For at være sikker hjælper det med at holde indemiljøet så rent og rent som muligt.


Envejs indendørs luft kan reguleres og holdes rent er ved at brugeChina Air Purifiers.at neutralisere eventuelle skadelige elementer og håndtere fældefangst fysiske forurenende stoffer. En ting at bemærke med de moderne Olansi Air Purifiers er, hvor effektiv de kan være imod bakterier og vira. Som alle ved, er en måde at transmittere COVID-19-viruset gennem de air.enclosed-rum er særligt meget farlige.

Kina Olansi Air Purifier Producent (80)

En del af befolkningen føles ventilationsrum kan hjælpe med at bremse spredningen af ​​viruset derhjemme. Men at have en Olansi Air Purifier kunne gøre tricket.


Det er vigtigt at bemærke det mestHome Air Purifiers.kan fjerne et givet volumen af ​​forurening fra luften gennem motoren i dem. Normalt er luften filtreret laget af lag og frigives derefter, når de rydder op, hvilket reducerer de indendørs forurenende stoffer i høj grad og forbedrer luftkvaliteten, deodoriserer også mulig. Når en, dekorerer et værelse og ønsker at fjerne formaldehydet, eller de ønsker at absorbere bakterier og smog fra et rum, så kan en luftrensere være et godt valg at håndtere dette.


Selvom ingen beviser viser, kan luftrensere dræbe eller absorbere COVID-19-viruset, det faktum, at hjemme-luftrensere forbedrer indendørs luftkvalitet ikke kan ignoreres. Det faktum, at sundhed også opløftes hos personer, der bor inden for rensede omgivelser, kan ikke ignoreres. At have luften renset betyder en reduceret infektionsrisiko. Luftrenserne må ikke helt dræbe og absorbere virussen, men de er med til at rense luften til acceptable niveauer.


Gør luftrensere gøre et bedre job

Nogle undersøgelser viser skadelige stoffer som vira og bakterier inden for luften eksisterer ikke alene. I de fleste tilfælde forbliver de suspenderet i partikler inden for luften i form af aerosoler og dråber. Det er disse urenheder, at luftrenserne sigter mod at fjerne. Partiklerne er blokeret for at rense luften omkring rummet.

Kina Olansi Air Purifier Producent (16)

Enhver, der ønsker at forbedre indendørs luften ved hjælp af en hjemme-luftrensere, skal overveje tre punkter:

1.Ret position:sikre, atnegativ ion luftrenserer placeret i den bedste position inden for rummet. Hvis det er muligt, skal du sørge for at forblive i midten af ​​rummet og undgå forhindringer. Forlad en afstand mellem Olansi Air Purifier og The Wall. Sørg for, at området ikke er rodet, hvis du bruger skrivebordets luftrenser.

2.Åbn vinduer til ventilation:HEPA luftrensere bruges bedst i lukkede rum til normal drift. På et sådant tidspunkt øger vinduer og døre åbner arbejdstrykket på PM2.5 luftrenseren, og det betyder et reduceret rensningsniveau. Windows kan åbnes, når luftrenseren er slukket. Dette bør kun gøres, når udendørs luft er god.

3.Fjernelse af pollen, partikler, vira, bakterier og andre stoffer:Når disse stoffer skal fjernes, skal det bemærkes, atOlansi Air Purifiershar store effekter. Når det er muligt, hjælper det med at investere i den højeste kvalitet China Air Purifier i hjemmet.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik